![]() |
Ayrılık Dendimi.. Ayrılık dendimi, çare yok olur Gece düşman, aşk perişan sevdiğim. Geçen zaman, zulüm olur yol olur Çıkar yare, çıkmaz yoldur sevdiğim... |
YARISI SENİN YARISI BENİM ağustos sıcağı ruhum buz tutuyor içim zamansız sevda biçiyorum yokluğu aklımı yitiriyor aklımı yokluğu tüketiyor beni sen anlarsın sen sen sen cayır cayır yangınlarda olduğumu sadece sen bilirsin çarpışan yalnızlıklardayız sözlerimiz sussun çaresiz gözlerimiz birbirini dinlesin gel yine bu gece yine dertleşelim bizi bizce fethedelim şarkılara gizlenelim aşklarımızı kaybedelim onsuzluklardan uçurtma yapıp yalnızlıktan firar edelim bölüşelim bizi bize uçuralım hüzünleri azalsın sancılarımız biraz senden, biraz benden beni sen anlarsın sen sen sen |
http://img524.imageshack.us/img524/7894/skart04ani5id.gif BEN SENİ SEVDİM Mİ Ben seni sevdim mi? Sevdim, kime ne Tuttum, ta içime oturttum seni Aldım, okşadım saçlarını, öptüm İçtim yudum yudum güzelliğini Ben seni sevdim mi? Sevdim elbette Bendeydi özlemlerin en korkuncu Çıldırırdım sen ne kadar uzaksan, Aşk değil, hiç doymayan bir şeydi bu Ben seni sevdim mi? Sevdim doğrusu Sevdikçe tamamlandım, bütünlendim Biri vardı ağlayan gecelerce Biri vardı sana tutkun; o bendim Ben seni sevdim mi? Sevdim en büyük En solmayan güller açtı içimde Ömrümü değerli kılan bir şeydin Sen benim bozbulanık gençliğimde Ben seni sevdim mi? Sevdim, öyle ya Bir çizgiye vardım seninle beraber Ve bir gün orada yitirdim seni Ben seni sevdim mi? Sevdim, ya sen beni? |
Üşür Ölüm Bile Bir ormanda tutup onu |
DEMEK Kİ SEN BENİ HİÇ SEVMEMİŞSİN Kalbimi kırınca, üzülmeliydin Beyaz kuğu gibi, süzülmeliydin Vicdan âzabıyla, ezilmeliydin Demek ki sen beni, hiç sevmemişsin... Yâr sanıp, elimi omzuna koydum Âşk denen gizemli güzele uydum Sevgi sofrasında, kıtlığa doydum Demek ki sen beni hiç sevmemişsin... Bu kaçıncı hüsran, sayamaz oldum Rüyâ mı, gerçek mi ayamaz oldum Tek güzel kelime, duyamaz oldum Demek ki sen beni, hiç sevmemişsin... Yükledim sırtıma, mâzi şehrini Çekemem ben artık, gönül kahrını Gözyaşlarım yaptım, Fırat nehrini Demek ki sen beni, hiç sevmemişsin... Hüzzâm şarkılarla, bıraktın beni Ah seni vefâsız, ah yaktın beni Hasret duvarına, mıh çaktın beni Demek ki sen beni, hiç sevmemişsin... |
SOLUK SOLUĞA Büyük aşklar yolculuklarla başlar |
Demeyeceğim Sana kal demeyeceğim, Uzaklara dalışından belliydi gidişin. Zaten hiç kalmadın ki... Sana konuş demeyeceğim, Suskunluğundu beni ateşe itişin Gerektiğinde konuşmadın ki... Sana mutlu ol demeyeceğim, Mutsuzluğum mutluluğun olsa da. Mutluluğu hiç haketmedin ki... Bana ilaç ol demeyeceğim, Sırtımdaki hançer senin eserin. Hiç çarem olmadın ki... Sana birini sev demeyeceğim, Yalnızca sevilmeyi seversin. Sen sevmeyi bilmezsin ki... Sana suçlusun demeyeceğim, Suç seni sevende. Sen beni hiç sevmemişsin ki... |
Sabahın ilk ışıkları düşmeye Başladığında kente, Ben sokak aralarında, her adımda Senden biraz daha uzaklaşmanın Burukluğuyla ilerliyor olacağım. Üzerimde geceden kalma bir soğuk Ve dudaklarımda Eskiden kalma bir titremeyle Veda şiirleri okuyarak sana Ağır ağır ilerleyeceğim. Bastığım her kaldırım taşında Sana özlememin izlerini de bırakarak |
Karmakarışık ömrümün ilk baharı son hecesindeyim soğuk bir akşamın sisli gecesindeyim elimde kalemim manasızca yazıyorum ister istemez ismini anıyor dilim düşüncelerim mağdur bi şekilde. simamda kankırmızı çaresizlik ve ben yargısız infaz edilmekteyim ekonomi çökmüş diyor haberler açlık sefalet içinde insanlar ben de çöktüm herşeyimle beraber maalesef ben de oldum derbeder ne yalvaracak kadar suçum var ne de ağlayacak kadar dermanım saatler hicrana vuruyor durmadan şimdi ağlamanın ne anlamı var donuk bir akşamın sabahındayım saatler durmuş tersine dönüyor dünya mürekkebim donmuş yazmıyor ismini hani içimden geçmiyor değil zamanı geri çevirmek dışarda kar yağıyor kar kan olur eriyor ve ben bütün manasızlıkların içinde bir mana aramaktayım |
seni bana sorduğum an kaç anıyı tur yaptı belleğimde su yitik kaç sıradağı, kaç gece göğsüme dizdim uyudum kaç göğsümden / kaç gece aşkı emzirdi zaman dilimin çekmecesi yine o küflü hüzün ahh o biçimli bükülüşün ahh o biçimli bükülüşün içim bana kapan... yağmurlu bir sokaktım gölgen benden geçerken bedenimde o eski, teni yorucu talan ve yüreğimi her gün her yönden mahmuzlayan o yatak şimdi bana bak iltihap ateşi bak iltihap ateşi yüreğim şimdi kapan... sözlerin ki aşkımı perçinleyen çekiçti al o asi ruhumu, koy aşkın tezgahına vur bir daha vur, vur bir daha vur ruhumun ikiz eşi, anladım ki avından sorumlu değil avcı acıya akar ırmak anladım bitiş acı anladım bitiş acı gözlerim şimdi kapan... |
| Saat: 06:20 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık