![]() |
Alıntı:
yardım Edin LütfEn |
hey dostlar live messangerim de çoklu oturum açamıyom napmam lazım |
Alıntı:
|
bu msn de ki hareketliliği nasıl iptal edebilirim |
Alıntı:
|
Titreşimden kasıtsa; Araçlar + Seçenekler açılan pencereden İletiler sekmesine gelip Titreşim göndermeme ve almama izin verdeki çeltiği kaldır. Online olanların uyarısından kasıtsa ; Araçlar + Seçenekler açılan pencereden Uyarılar ve Sesler sekmesinden Kişiler çevrimci olduğunda uyarı görüntüledeki çeltiği kaldır |
selam arkadaşlar, benim bir sorunum var, bir arkadaşım davetiyesini kabul etmememe ragmen msn de konuşma penceresi açıp benle konuştu, açılan pencerenin üzerinde de falanca kişi sizin kişi listesinde ekli değil onu kişi listenize eklemek istermisiniz gibi saçma bir mesaj vardı,neticede kişi listesine eklemezsem ne değişecekki,zaten konuşma penceresi açıp konuşuyor. bunu nasıl yaptıgını bilen var mı? ben bunu nasıl yapabilirim? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. |
Alıntı:
|
ya ben hareketlilik derken hani msn den çıktık tan sonra bnm msn başkalarında MsN 7.5 Te sarı bi şekilde görünüo Windows live messenger de de bnm msn tel şeklinde görünüo ama ben bunların hiç birinin olmasını istemiyorum bunu nasıl düzeltebilirim yani normal haline nasıl çevirebilirim .umarım anlatabilmişimdir |
Alıntı:
Alıntı:
|
| Saat: 23:18 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık