![]() |
Yıldızların aşkını bilir misin? Çok severler, Lakin hiç ulaşamazlar birbirlerine. Ama ışıl ışıl parlarlar.. Her gece göz kırparlar birbirlerine.. Aşkları en derin noktaya vardığında ise, Kayıverirler sevdikleri uğruna. Artık uzaktan da olsa, Göremeyeceklerdir o nazlı yari. Ama ömürlerini armağan etmişlerdir. Yarin sevgisinin yanında, Bir canın ne kıymeti vardır. Şimdi ben bir yıldız değilim ki kayabileyim.. |
Nerdesin, Bak Bir Yilina Giriyor Ayriligimiz Nerdesin Sensizligi kabullenmedi hiç bir şey Acilara dayanmaz oldum artik Yikildi simsicak yaşam inanci Bir çöl sicakliginda hala canli Yemyeşil umutlarim Nerdesin Yalanci seninle olma umudum kadehlerde Mutlu şarkilar ardina saklanmam yalan Onbir aydir yoksun günlerin birinde Bunca acilari boşuna mi çekiyorum Nerdesin Oysa sen de bilirsin, böyle miydim Böyle isteksiz böyle arzusuz Gözlerim cansiz düşlerine hasret Bak bir yilina giriyor ayriligimiz |
GÜLÜŞÜNDEN BİR YUDUM VER ÖMRÜMDEN 7 YIL AL Şiirlerinin ilk hecesi yap, Yeniden doğuş sebebimi. Cümlelerinle ısıt, İhanetlerin soğuttuğu yüreğimi. Bittiğimde yeni başlangıcım, Çıkmaz sokaklarımda yeni bir yol, Terini akıt ellerime damla damla, Yalnızlığımın ilacı ol. Üşüdüğümde gamzelerini ser, Sahipsiz gamzelerimin üzerine. Gülüşünden bir yudum ver, Ömrümden yedi yıl al... |
orada olacağım kolların uzandığında karanlığa sessizce kulaklarını sağır ettiğinde siyahın koyuluğu sağda, solda, yukarıda ve aşağıda kimse olmadığında ağaçlara alışıkken, kuru bir dala hasret duyduğunda orada olacağım sen duymasan da itmeye çalışırlarsa bir kenara sıska bedenini şişman kalbinle beraber korkarsan eğer kaldırımın yüksekliğinden yerle buluşmadan önce orada olacağım tutmak için sen hissetmesen de ayrılırsa eğer kalbin irili ufaklı parçalara bulamazsan hangi parça hangisinin eşi kalırsa boşluklar sağda, solda, yukarıda ve aşağıda sen hissetmeden önce orada olacağım doldurmak için sen istemesen de ellerin boşlukta asılı kalırsa gözlerin buğulanırsa çaresiz yalnızlığını tek başına yaşamak zorunda kalırsan sırt çevirirse seviyorum dediklerin orada olacağım elini tutmak için sen anlamasan da olamazsam eğer bir gün yanında yalnız yürümek zorunda kalırsan kıvrımlı yolları unutursam sözcüklerini yazıcıklarınla beraber tereddüt etme hissediyorsan eğer okuduklarını orada ol omuzunla beraber ben hayır desem de |
|
BU NASIL AYRILIK Bu nasıl ayrılık, bu nasıl veda Gözleri kal diyor dudakları git Bakışın anahtar gözlerin kilit Ellerin aç diyor dudakların git Ayrılık dönüşü olmayan nehir Yalnızlık yıkılmış bomboş bir şehir Kaç sevda kül oldu böyle kimbilir Gözyaşın kal diyor dudakların git Gidersem bir daha dönmeyeceğim Kalırsam kalbime yenilmeyeceğim Çözemedeim seni çıldıracağım Gözlerin kal diyor dudakların git Duvardan insin mi resimlerimiz Yabancı olsun mu isimlerimiz Ya o deli dolu gecelerimiz Anılar kal diyor dudakların git Bu romanda biter belki birazdan Ne aşklar yıkılda gururdan nazdan Ağlıyor besteler yine hicazdan Şarkılar kal diyor dudakların git |
yine gidiyorsun tüm ümitlerim ve arzulayamadığım nice emellerim engelleyemediğim bir sen değilsin ardınsıra bütün hayallerim ve tüm çocukluk düşlerim biliyorsun arkanda kalan bir tek bedenim olur tüm zerreleri ile seni bekleyen olur da gelirsin diye yolunu gözlediğim bu son olur |
Sevinç ve hüzün Sevinci kapıştılar taşımayı bilmeden, Şimdi bilen yok, nerede oturuyor. Köyün delisi Hüzün, yalnız kaldı yollarda Adam-adam, sınıyor, arıyor yoldaşını.. Kıskandıran özlemi, yüzünden okunuyor Görünüp siliniyor o günden beri. Sevinç bin an gözlerde, dudaklarda. Yerini sevgilisi Hüzün'e bırakıyor. Sevinç'se, uzaklarda hep uzaklarda.. Şöyle bir görünüyor, hemencecik uçuyor. Sevinci kapıştılar taşımayı bilmeden, Şimdi bilen yok, nerede oturuyor. Köyün delisi Hüzün, yalnız kaldı yollarda Adam-adam, sınıyor, arıyor yoldaşını.. Kıskandıran özlemi, yüzünden okunuyor. |
NEFRETİMSİN SEN Bu kadar acıyı ben haketmedim Sadece sana sevdiğimi söyledim Sevgimin bedelini çok ağır ödedim NEFRETİMSİN SEN bilmeni istedim.. Karşına birdaha çıkmayacağım Senin için artık ağlamayacağım Seni kalbimden söküp atacağım NEFRETİMSİN SEN bilmeni istedim.. Yalnış kişi olduğunu çok geç anladım Sana harcadığım zamana acırım Senden daha iyi birine aşık olacağım NEFRETİMSİN SEN bilmeni istedim.. Seni boşyere bekledim durdum Geleceğin gün için hayaller kurdum Değermiydi acaba diye kendime sordum NEFRETİMSİN SEN bilmeni istedim.. Artık sevmiyorum seni Duymak istemiyorum sesini Yırttım attım bütün resimlerini NEFRETİMSİN SEN bilmeni istedim.. Yeni aşkınla mutluluklar dilerim....... |
HİCRANNAME Aynalarda seni hissediyorum, Hayal ırmağının çağıltısında Umutların mecnun parıltısında Rüyalarda seni hissediyorum... Ey dost en güzelin nakışındasın, Nurun karanlığa akışındasın, Bir denizin şehlâ bakışındasın Dalgalarda seni hissediyorum... Şûledar eyleyip sundun elini, Tayfuna çevirdin sevda yelini, Tutuşturdun yüreğimin külünü, Nevalarda seni hissediyorum... Yürürken gecenin kalbine doğru, Gönlümden beynime vuruyor ağrı, Yalnızlık bir çöldür, ayrılık uğru, Tenhalarda seni hissediyorum... Akşamın renginde ay ışığında, Bir gül yaprağının kırışığında, Bulutta, yağmurda, gökkuşağında, Semalarda seni hissediyorum... Hüzün gözlerinden ruhuma düşer, İçim acılarla yoğrulur pişer, Ey hicran yıldızı ahsen-i beşer, Dualarda seni hissediyorum |
| Saat: 09:10 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık