![]() |
"Ne Dinliyorum özelliği" yardım! arkadaşlar media player da şarkı açtığımda messenger da (8.0.0812.00) şarkı ismi - şarkıcı şeklinde gözüküyo. winamp ta ise sadece şarkıcı adı gözüküyo. bunu nasıl şarkıcı - şarkı ismi yapabilirim. yardımlarınızı bekliyorum. herkese teşekkürler. |
Messenger'da "Ne Dinliyorum" Özelligi Alıntı:
Winamp'ta dinlediginiz sarkilarin Messenger'da "sarkici - sarki ismi" olarak görünmesini saglamak icin asagidaki adimlari takip ediniz;
Saygilar |
MSN Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek SELAM ARKADASLAR MSN DEKİ RESİM BÖLÜMÜNDEKİ RESİMLERİ NERDE BULABİLİRİM.*-) . PC DEKİ RESİMLERİM BÖLÜMÜNDEN SİLMİŞİM.. |
Alıntı:
C:\Documents and Settings\-----------\Application Data\Microsoft\MSN Messenger Bu adres 'te messenger ın tüm işledigi herseyi bulabilirsin fakat sunuda unutma resimler resim olarak sesler de ses olarak kaydedilmez ( sqmdata00.sqm ) gibi dosyalar halinde saklar...Kolay gelsin ;) |
yaa bnnn msn imi bir haftadır açamıyorummm ne yapmam gerek windows live beta yı da bulamadım ne yapmam lazım yardım edersen iyi olur. teşekkürler |
Alıntı:
|
live messenger kullanıorummm sorun gider panosu çıkıyor tıklıyorum sorun gider diyorum oradan bir tek sistem dosyasını bulamıyo ve bazen anahtar bağlatyda bulamıyor. umarım yeterince açık olmuştur |
Alıntı:
Sonuc alamazsaniz Windows Live Messenger'i sifirdan kurun Alıntı:
|
Sollte die Übertragungsrate sehr niedrig sein, klicken Sie hier, um herauszufinden warum. bende bu yaziyor ve datei yollarken cok yavas |
Alıntı:
|
| Saat: 23:18 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık