![]() |
Öylesine gereksiz insanlar var ki şu hayatta onların sayesinde gerekli olanlardan oluyoruz. Dertleri bitmek bilmez,koyun sürüsü gibi koloni halinde yaşamayı severler. Onların dertleriyle uğraşmaktan kendi sorunlarına vakit ayıramazsın. Heyyy :hey: gereksiz insanlar bugün bari beni kendimle başbaşa bırakın... |
¿ ıɯsɹǝʇ izɐʎ nq uǝʇʞǝçɹǝƃ ǝɔuǝs |
Bugün; Aynı acının ezberinde bakıyorum acemice çizdiğim 'aşk' tablosuna. Yerçekimsiz, hayli sürtüşmeli bir ortamda kendimi ihmal ediyorum. Haykırdıkça daha çok birikiyorsun soluğuma. Yoğun bakımda sana bağımlı yaşatıyorum son umudumu. Farz ediyorum sevgilim Gittin sanıyorum... Yarın; Bambaşka yeni bir günün dünden kopyasını yaşatacağız. Çoktan seçmeli ölmeyi yeğlemişsekte, yoktan sevmeyi bekleyeceğiz. Her ihtimal nefes gibi gerekli olacak ölüşmelerimize. En çokta çekip gidişin koyacak bana Yeri önemli değil, her nereye olursa... |
Yasaklanan üyelerin neden yasaklandığını hep merak edeceğim ... |
Masal kentlerinde son gökkuşağı hakkımı kullanırken yine seni seçiyorum. Ama keşke yağmurlardan önce gelsen. (ci) |
"Yatar yatmaz uyuma be oğlum hiç mi yok hayallerin ?" |
İnandığım hiçbişey bu kadar uzak oLmamıştı.. YıLdızLar hiç bu kadar sönük gözükmemişti bana.. Sanki düşeceklermiş gibi.. Tutuncak bişeyLeri kaLmamış gibi.. Ve düştükLerinde kimbiLir kimLerin diLegi oLacakLar.. Benim yiten ümitLerim kimlerin hayaLi oLacak.. |
Astığın yüzün bir bir eksiliyor Ve zamanı solduruyor takvim yaprakları Eşitlenmiyor giden- kalan denklemi. Özenli sözcüklerle bezediğin hayat Kekeme mi şimdi? |
Kaç sokak var gördüğümde ağladığım bilirmisin Yalnızlıktan midem bulanır gel desem gelirmisin Bitti demek zor alevi dost yüze düşman Mumlar sönmez oldu bastığım nedenler hüsran(ci) |
Cansın sen :inlove: |
| Saat: 19:31 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık