MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

poisongirl 23 Kasım 2006 17:48

live messengerim sürekli hata veriyor
ne yapmalıyım??

Misafir 23 Kasım 2006 19:02

Alıntı:

poisongirl adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 271845)
live messengerim sürekli hata veriyor
ne yapmalıyım??

Verilen hata kodu nedir?

kenobi 23 Kasım 2006 20:34

slm ben sıtenıze yenı uye olan bır kısı olarak sızlerden 1 cevap almak ıstıyorum bana yardımcı olursanız cok sevınırım.benım lıstemdekı arkadaslarım tek tek hack lenıyor bunu nasıl engelleye bılırım veya bu kısının kım oldugunu nasıl orene bılırım twsekkur ederım.kenobi

slm ben sıteye uye olan kenobi benım lıstemde olan kısıler tek tek hcklenıyor bu kısıyı nasıl bula bılırım yada nasıl sıfre kıra bılırım

Misafir 23 Kasım 2006 21:11

Alıntı:

kenobi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 272138)
slm ben sıtenıze yenı uye olan bır kısı olarak sızlerden 1 cevap almak ıstıyorum bana yardımcı olursanız cok sevınırım.benım lıstemdekı arkadaslarım tek tek hack lenıyor bunu nasıl engelleye bılırım veya bu kısının kım oldugunu nasıl orene bılırım twsekkur ederım.kenobi

slm ben sıteye uye olan kenobi benım lıstemde olan kısıler tek tek hcklenıyor bu kısıyı nasıl bula bılırım yada nasıl sıfre kıra bılırım

Kisilerinizin hacklenmesine karsi pek birsey yapamasanizda en azindan hacklenmelerine karsi önemli uyarilarda bulunabilirsiniz. Gerekli bilgi ilgili konu'da mevcut :

MSN'de kendinizi koruma yolları [Hack] karşılık - Yeni başlayanlar için

Ikinci sorunuza cevaben ise Site ve Forum Kurallarini / Madde 9'u hatirlatmak zorunda kalacagim. Sitemizde hack/hacking icerikli bilgi yayinlamak kesinlikle yasaktir.

mystery123 23 Kasım 2006 23:16

msn'de beni engelleyenleri nasıl bilebilirim?

Misafir 23 Kasım 2006 23:40

Alıntı:

mystery123 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 272381)
msn'de beni engelleyenleri nasıl bilebilirim?

MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)

huseyinb 24 Kasım 2006 11:27

Alıntı:

L.a.D.y adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 271797)
MSN Messenger (7.5) da oturum acin. Kisi listeniz görünecektir. Ilgili konuda anlatildigi gibi kisi listenizi kopyalayin. Daha sonra WLM'de oturum acin ve kisi listenizi oraya aktarin. IIgili Konu :
Eski MSN'deki Kişi Listenizi Yeni MSN'e Aktarma

slm ben bunu denedim ama sorun düzelmiyor bu seferde eklediklerim off line gürünüyor iletiler gitmiyor. vs.

başka yapılacak bişi olabilirmi?

effeg 24 Kasım 2006 22:03

yaaa bn medya player da dinlediğim şarkıları msn de nasıll göstericem yardım_?

Misafir 24 Kasım 2006 23:07

Alıntı:

huseyinb adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 272881)
slm ben bunu denedim ama sorun düzelmiyor bu seferde eklediklerim off line gürünüyor iletiler gitmiyor. vs.

başka yapılacak bişi olabilirmi?

Artik kisi listenizi görebiliyorsunuz. Ancak bu seferde online olanlar offline gözüküyor ve iletileriniz gitmiyor. Dogru mu? Hmm, MSN Messenger 7.5'i kullanirsaniz bu sorun olmaz. Sanirim bu sorun düzelene kadar MSN Messenher 7.5 kullanmalisiniz.
Alıntı:

effeg adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 273831)
yaaa bn medya player da dinlediğim şarkıları msn de nasıll göstericem yardım_?

Araclar > Secenekler > Kisisel > Windows Media Player'daki sarki bilgilerini kisisel ileti olarak göster
Isaretleyin.

alim 26 Kasım 2006 13:15

@live.com msn nasıl açabilirim

Saat: 11:52

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık