![]() |
Alıntı:
@live.com uzantılı email adresi almak (xxx@live.com) |
arkadaşlar ben msnnin hangi sürümünü yüklersem yüklüyüm ilk başta normal çalışıyor daha sonra ya yazdıklarım gitmiyor ya da bana yazılanlar gelmiyor. artık bıktım bana yazdıkların gelmedi, yazdığım gelmedi mi gibi şeylerin söylenmesinden bu sorunu gidermek için ne yapabilirim bana yardımcı olabilir misiniz? artık gerçekten sinir bozucu olmaya başladı yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler... |
Arkadaşlar ben görüntü adıma bişey kopyalayamıyorum bi çözümü varmı yardım ederseniz sewinirim. Şimdiden teşekkürler... |
Alıntı:
|
Merhabalar, Msn Lİve 8'de uzaktan yardım özelliğini ve beyaz tahtayı kullanamıyorum. Kullanmak istediğim kişinin penceresinde, update etmem isteniyor ancak herhangi bir update sözkonusu değil ve bundan sonra tekrardan live 8'i indirdim ama yine olmadı. Sorun nereden kaynaklı acaba, yardımcı olabilir misiniz? |
merhaba iş yarinde çalıştıgım pc var fakat u pc de msn yok tu ben 8,1 yükledim ve bana (MSVC71.dll bulunamadığından bu uyğulama başlatadı) böyle bir hata çıkartıyor yardımcı olursan sevinirim ????????? |
Alıntı:
http://www.dll-files.com/dllindex/download.php?msvc71download0UIgTFdDhO |
Msn bazen açılırken bir hata veriyor yeniden dene dedim mi normal açılıyor nedir bunun sebebi ??? |
windows live msn yi yüklediğimden beri biligsyarda anormallikler olmaya basladı...acaba virüs girmiş olabilir mi???? eğer virüs girdiyse nasıl anlayabilirm bunu ...beliritileri neler virüsün ...eğer virüsse nasıl silebilirm...:cry: |
Alıntı:
Alıntı:
|
| Saat: 23:18 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık