![]() |
♥ ...Can YarımSın... ♥ :inlove: |
Her doğum bir ölüm getirirmiş, mateme gerek yok! |
öℓ∂üяє¢єктιм ѕєηι.. iη¢iтє¢єктιм, υηυтα¢αктıм... αмα ℓαηєт σℓѕυη кı-уα-мα-∂ıм! σуѕα вєη ѕєηι ѕєνмєℓєяє ∂σуαмα∂ıм... |
"En iyiler genellikle intihar ederler. Sadece kaçmak için. Ve o geride kalanlar, asla tam olarak anlayamazlar. Neden biri onlardan kaçmak istesin ki..!" |
Yaşadım diyorum ya ben sana, Birikiyor umutlarım. Kaldı tortuları en güzel anıların. suavi |
Düş Sokağı Ellerim tutuldu sanki dudaklarım kendime kilitlendi Hoşçakal sevgilim Yüreğim durdu Ne de heyecanla çarpardı Sana dokunurken ellerim Tenin beni örterken sevgiyle Hoşçakal sevgilim Yaşam durdu kapanıyor gözlerime dünya Nerede mavi mutluluklar Nerede sevdamız ve yarın umutlarımız Hoşçakal sevgilim Zamanım doldu Hep birşeyler vermeye çalıştım sana Bir ömrümü yalnızca sevgi vererek geçirebilirdim Ama sizin vermeye pek değil hiç vaktiniz olmadı Hoşçakal sevgilim Hoşçakal sevgilim |
Her İstediğini Yapamıyorsan, Yapabileceğin Şeyler İste... |
Hepinize Disconnect :) Bugun mutluyum yaww... |
Uyudum büyüdüm gibi göründüm Ama büyümedim bi gün biLe büyümedim SoruLar vardı cevapLarı çok şıktı Ama giyemedim birini biLe giyemedim Ve bunu sen biLe biLemedin.. Ben daha 18'im Ya hepsi ya da hiçbiriyim Sanmaki şu son 3 saatte Hiçkimse ya da birisiyim :uf: |
Pinky Flood Hey sen, dışarıda soğukta duran! Yalnızlaşıyorsun, yaşlanıyorsun.. Beni anlıyor musun? Hey sen, koridorda ayakta duran, Kaşınan ayaklar ve kaybolan gülüşlerle.. Beni anlıyor musun? Hey sen, ışığı gizlemelerine izin verme! Savaşmadan pes etme! Hey sen, orada yalnız duran, Telefonun yanında çaresizce oturan.. Bana dokunur muydun? Hey sen, kulağı duvarda olan, Birinin seslenmesini bekleyen, Bana dokunur muydun? Hey sen, bana taşı taşımamda yardım eder miydin? Aç kalbini, eve geliyorum Ama bu sadece hayaldi.. Duvar çok yüksekteydi! Senin de gördüğün gibi, Ne kadar çabalarsa çabalasın, Özgür kalamadı! Ve onun kanına girdiler! Hey sen, yolda ayakta duran, Sürekli söylenenleri yapıyorsun.. Bana yardım edebilir misin? Hey sen, orada duvarın ötesinde olan, Holde şişeleri kıran, Bana yardım edebilir misin? Hey sen, bana hiç umut olmadığını söyleme, Birlikte ayakta duruyoruz, dağılırsak düşeriz..! |
| Saat: 00:37 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık