MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

TECHNO 28 Kasım 2006 11:50

ya bu mindows space güsel tamam da ayarları neden değişmiyo save butonu gözükmüyo varda ben mi göremiyommm 1 haftadır uğraşıyommm beee

bi yardımjı olun yafff pls

pusucom 28 Kasım 2006 14:41

Alıntı:

L.a.D.y adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 277017)

merhaba bu bana yolladıgın programda link çalışmıyor başka bi site varya yardımçı olurmusun ^o) ^o)

Misafir 28 Kasım 2006 18:18

Alıntı:

pusucom adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 278238)
merhaba bu bana yolladıgın programda link çalışmıyor başka bi site varya yardımçı olurmusun ^o) ^o)

Buraya ilgili dosya ismini yazip bulunan dosyayi indirin.

Misafir 29 Kasım 2006 00:01

Alıntı:

TECHNO adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 278097)
ya bu mindows space güsel tamam da ayarları neden değişmiyo save butonu gözükmüyo varda ben mi göremiyommm 1 haftadır uğraşıyommm beee

bi yardımjı olun yafff pls

windows-live-spaces-hakkinda-her-sey-msn-space.

Burada istedigin bilgiyi detaylı bi şekilde anlatımıyla bulman mümkün !..

serhates 29 Kasım 2006 01:03

arkadaşlar kişi listesinin üzerinde "1 bekleyen isteğiniz var" yazıyo acaba bu ne anlam geliyo.paylaşırsanız sevinirim.

mercli 29 Kasım 2006 09:44

slm arkadaslar ben msn adresimi silmek istiyorum su anda kendime ait baska bır adres kullandıgım için onceki adresi kullanmıyorum. ama kesinlikle ortadan kalkması gerek nasıl silebilirim. yardım ederseniz sevinirm teşekkurler

Misafir 29 Kasım 2006 15:14

Alıntı:

serhates adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 279090)
arkadaşlar kişi listesinin üzerinde "1 bekleyen isteğiniz var" yazıyo acaba bu ne anlam geliyo.paylaşırsanız sevinirim.

O yaziya tiklayarak bilgi edinebilirsiniz. Bu bekleyen istekler ya space'inizi / kisi bilgilerinizi görme izni istiyor ya da sizi kisi listesine eklemis. Kabul ya da reddetmek icin ilgili secenekleri isaretleyin.

Alıntı:

mercli adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 279298)
slm arkadaslar ben msn adresimi silmek istiyorum su anda kendime ait baska bır adres kullandıgım için onceki adresi kullanmıyorum. ama kesinlikle ortadan kalkması gerek nasıl silebilirim. yardım ederseniz sevinirm teşekkurler

Ilgili konuyu inceleyin:
MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme

majesticc 29 Kasım 2006 17:02

msn messenger imden giriş yapılan bir e-posta olduğunu nasıl bulabilirim .

pc imdaki messengerden olmadıgım zamanlarda girilen e-posta adreslerini nasıl görebilir yada kayit edebilirim.

yardimci olursaniz sevinirim.basarilar...

Misafir 29 Kasım 2006 17:13

Alıntı:

majesticc adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 279575)
pc imdaki messengerden olmadıgım zamanlarda girilen e-posta adreslerini nasıl görebilir yada kayit edebilirim.

yardimci olursaniz sevinirim.basarilar...

Hicbirsey anlamadim. Nasil yani, girilen e-posta adreslerini?:dontknow:

paçi 29 Kasım 2006 17:18

MSN ŞİFREMİ UNUTTUM GİZLİ SORUYUDA UNUTTUM

ARKADAŞLAR ARKADAŞIMIN MSN ADRESİNİN ŞİFRESİNİ DEĞİŞTİRDİM HERKEZDE VAR DİYE DEĞİŞTİR DEDİ DEĞİŞTİRDİM AMA ALTERNATİF E-POSTA ADRESİ DE YOK ŞİFREYİDE UNUTTUM VE AYRICA GİZLİ SORUYUDA UNUTMUŞ CEVABINI AÇAMIYORUZ NASIL GERİ KULLANABİLİRİZ KONU İLE İLGİLİ ACİL BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM

Saat: 11:52

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık