![]() |
ya bu mindows space güsel tamam da ayarları neden değişmiyo save butonu gözükmüyo varda ben mi göremiyommm 1 haftadır uğraşıyommm beee bi yardımjı olun yafff pls |
Alıntı:
merhaba bu bana yolladıgın programda link çalışmıyor başka bi site varya yardımçı olurmusun ^o) ^o) |
Alıntı:
|
Alıntı:
windows-live-spaces-hakkinda-her-sey-msn-space. Burada istedigin bilgiyi detaylı bi şekilde anlatımıyla bulman mümkün !.. |
arkadaşlar kişi listesinin üzerinde "1 bekleyen isteğiniz var" yazıyo acaba bu ne anlam geliyo.paylaşırsanız sevinirim. |
slm arkadaslar ben msn adresimi silmek istiyorum su anda kendime ait baska bır adres kullandıgım için onceki adresi kullanmıyorum. ama kesinlikle ortadan kalkması gerek nasıl silebilirim. yardım ederseniz sevinirm teşekkurler |
Alıntı:
Alıntı:
MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme |
msn messenger imden giriş yapılan bir e-posta olduğunu nasıl bulabilirim . pc imdaki messengerden olmadıgım zamanlarda girilen e-posta adreslerini nasıl görebilir yada kayit edebilirim. yardimci olursaniz sevinirim.basarilar... |
Alıntı:
|
MSN ŞİFREMİ UNUTTUM GİZLİ SORUYUDA UNUTTUM ARKADAŞLAR ARKADAŞIMIN MSN ADRESİNİN ŞİFRESİNİ DEĞİŞTİRDİM HERKEZDE VAR DİYE DEĞİŞTİR DEDİ DEĞİŞTİRDİM AMA ALTERNATİF E-POSTA ADRESİ DE YOK ŞİFREYİDE UNUTTUM VE AYRICA GİZLİ SORUYUDA UNUTMUŞ CEVABINI AÇAMIYORUZ NASIL GERİ KULLANABİLİRİZ KONU İLE İLGİLİ ACİL BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM |
| Saat: 11:52 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık