![]() |
Beynimde intihar çiçekleri açmış Her gözyaşımda biraz daha büyüyor çığlıklarım Sonunu getiremediğim hikayelerim var benim 1 2 3 tıp! daha kaç hakkım kaldı ki yaşamaya ? |
Özledim ,Hala özlüyorum Hep özlüyorum... Adımı kulağıma hiç fısıldamadın. Bana beni sevdiğini de hiç söylemedin ki... Elimi hiç tuttun mu? Ya da gözlerimiz birleşti mi? Peki ama neden özledim ben, neyi özledim ben... |
Her yıl dünyada yüzlerce çocuk, genç LÖSEMİ ye yakalanıyor. Onları o kadar az insan görüyor ki bilemezsiniz.. |
Gözlerim gözlerine kitlenir Doyamam seyretmelere seni Özlerim bir kaç saat fazla gelir Seni pamuklara sarmalar sararım Ne bedel isterim ne hesap sorarım Ne sitemle güzel kalbini yorarım Sakınma tatlı dillerini :tender: |
Bana kısmet değil dizinde yatmak Dizinde yatıp da yüzüne bakmak.... Gel yanıma, yazık.. Kıyma canıma Bir kara kaşın bir kara gözün değer dünya malına |
Ortak olmak her sevince Her derde kedere Ve yürümek ömür boyu Beraberce el ele Olmayacak o ta içten Gülen gözlerde yaş Bir gun gelir ayrılsak da Seninle arkadaş...(ci) |
Sözlerimi geri alamam Yazdığımı yeniden yazamam, Çaldığımı baştan çalamam, Bir daha geri dönemem. |
ڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳ (Y) |
Sevilmeden sevmek varya,o daha beter....(ci) |
Bir soğuk yel eser üşür ölüm, ölüm bile |
| Saat: 03:28 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık