![]() |
Alıntı:
MessenPass & MSN Şifre Bulucular (Hack Değil) |
Alıntı:
ben bunu indirdim de şimdi ne yapacam biliyorum???????:^) :^) |
Alıntı:
|
Alıntı:
şimdide hata veryor .hata raporu gönderiyor ve yapatıyor kendini ????:^) :^) |
Alıntı:
Alıntı:
|
slm..iki gun once msn messenger plus yukledim simdi istediim kadar oturum acabiliorum..fakat sorun mesaj kutusuna giremiorum..orayi tikladiim an spng_redir cikiyor..bi bilen varsa please yardimci olsun.. |
merhabaLar ArkadasLar... msnde engelledigim kisilerin engellemesini kaldiramiyoum engelini kaldirmak istediginiz kisinin engelini kaldiramiyorsunuz daha sonra tekrar deneyin diyor... bunun sebebi ne olabilir bu konuda yardimci olursaniz sevinirim.. merhabaLar ArkadasLar... msnde engelledigim kisilerin engellemesini kaldiramiyoum engelini kaldirmak istediginiz kisinin engelini kaldiramiyorsunuz daha sonra tekrar deneyin diyor... bunun sebebi ne olabilir bu konuda yardimci olursaniz sevinirim.. |
1 haftadır 81000388 sorunum war msn de.kafayı yemek üzereym!allah aşkna yardm edn.artk msn ime grmek istiyorum!! |
Alıntı:
Alıntı:
|
arakadaşLar seLamLar benim kuLLanDığım msn bu akşam sorun yarattı 7.5 kuLLanıyorum . 2 msn adresim var fakat bu akaşm ilginçKi bir şey oldu sürekLi kuLLanDığım adresi açmaDı diğerini açıyor açmayan içi hata veriyor.. hata numarası 80004005 bu konuDa yarDıma ihtiyacım oLuCak riCa etsem sorunumu çözermisiniz. saygıLarımLar hakaN.. |
| Saat: 11:51 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık