![]() |
arkadaslar C:\Documents and Settings\Bilgisayar adı\Contacts\ içersiindeki logları nasıl okuyabilirim??? |
Alıntı:
80004005 nolu hata için; C:\Documents and Settings\(kullanıcı adınızın olduğu klasör)\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts Bu klasöre gidin ve Windows Live Contacts klasörünün içinde ne var ne yoksa silin. Daha sonra giriş yapmayı bir daha deneyin.. Alıntı:
|
benim msn de dosya aktarım hızı problemim var daha önceden hızlı aktarım yapabilirken son zamanlarda inanılmaz yavaşladı.bağğlantıda sınırlı IP falan bişeyler yazıyo ama normal msnye bağlanabiliyorum.bağlantım 2048 mbit.yardımcı olablirseniz sevinirim. |
MSN Messenger - Windows Live Messenger Teknik Soru Merhabalar, msn' den mesaj geldiğinde mesajı okumak için tıkladığımda sayfa açılır açılmaz baska bir bilgisayar' dan oturum actınız diye uyarı geliyor ve msn kapanıyor. MSN Live kullanıyorum, ne yapmalıyım acaba? İşletim sistemim: WinXp Home SP2 İnternet bağlantım: ADSL 16 Mbit/s Mevcut Virus Programı: Antivir Selamlar |
MSN Live kullanıyorum... Oturum açmak için kısayola tıklayınca runtime error!! C/Program Files/MSN Messenger/msnmsgr.exe R6025 -pure virtual function call diye bir hata veriyor Msn sil yükle baştan kur herşeyi denedim ama bi çözüm bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirm... Teşekkürler |
Alıntı:
örneyin stabil 256 kpsb download hızı olan bir yere 512 ile veri gönderdiğinizde bunlar 256 şekilde karşı tarafa iletilir başka bir kişi iLe dosya transfer etmeyi deneyin. Alıntı:
Messenger'ın Kurulumunu gerçekleştirirken program files klasörünün içersindeki MSN Messenger 'ın seçilip seçilmediğini kontrol edin sanırım sorun masaüstünde oluşan kısa yolda.. eğer direk olarak C/Program Files/MSN Messenger/msnmsgr 'dan ulaşabiliyorsanız msnmsngr.exe'dosyasına Sağ Tıklayın Masaüstüne kısayol oluştur seçeneyini seçin. diğer kısayolu silin bunu kullanmaya devam edin :break: |
slm arkadaşlar. siteye yeni katıldım. benim sorum şu. bir program varmış.pc ye yüklediğinizde bugüne kadar yapılan bütün yazışmaları msn geçmişlerini döküyormuş. ismini sorduğumda bana msxlabs dediler. nette araştırırkende bu siteyi buldum. bilgisi olan varmı acaba. |
Alıntı:
pc ye yüklediğinizde bugüne kadar yapılan bütün yazışmaları msn geçmişlerini gösteren bir program varsa ki Sanmıyorum istediğiniz gibi bir program olduğunu.. Bulursanız bizede haber verin :dontknow::dontknow: |
arkadaşlar sizden acil yardım istiyorum msnde sorunmu var acaba açılıraçılmaz düşüyorum ayrıca msn sayfasından yeni hesap alınmıyor sebebi nedir lütfen yardım:*( |
Herkese selam Ben bişey öğrenmek istiyorum. Bir arkadaşım bana msn de tavla için teklif yolladı bende kabul ettim ve onunla olan konuşma penceremde tavla oynadık kendisiyle bu teklifi ben bi başkasına nasıl yollayabilirim zira bende oyunlar içinde tavla yok 5 tane oyun var ama tavla yok. Eğer yardımcı olursanız çok minnettar olurum Saygılarımla.... |
| Saat: 23:19 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık