![]() |
Her bekleyiş bir son bulur... |
Bana müsade beyler, ben gider ahım kalır Düşman beni hatırlasın, korkum yere batsın varsın Gül bahçem yangın, küllerim avuçlarımdan taşsın Son sualde don tutsun dudakların kanasın !... |
Uzaklar tuzak sana yokluğun yasak bana, nefessiz kalırım yokluğunda... |
Hem iLk hem sonmuş gibi En güzeLi oymuş gibi Bunca yıL bekLemiş gibi BekLediğime değmiş gibi Ben ona resmen aŞığım :uf: |
Hedef alıp vursan da Özenli sözlerin oklarıyla Süslemedim harfleri Adını oluşturanların dışında Dökmedim yüreğimi Kimsenin gözlerine Ey aşk; Beni yağmala, ateş et arka arkaya.. Aşk beni tara... Bilsin, Hiçbir şey umrumda değil Dağlarım yaralarımı çabuk geçsin Öğrenirken hasretinle sevişmeyi Gözyaşlarım akabilirler özgürce İçimde öyle güzelsin ki Onu kirletmeyeceğim seninle Dayan yüreğim dayan dayan yarına inan gün gelir acılar ezberlenir iyileşir zamanla yaran |
Git artık AŞK Bırak beni yalnızlığıma Yalnızlığım bile senin kadar yalnız bırakmadı beni Git artık AŞK Ve bir daha uğrama kapıma BT |
Alıntı:
ya bekliyor, ya bekletiyor insan ikisi de kötü, ikisi de hazin tarafı yaşantımızın... yaşarken beklemek, beklerken yaşamak ve yaşayıp beklerken ölmek ! özlemin buruk bir tadı var, hele seni özlemenin.. bir kokusu var ki bütün çiçeklere değişmem. bir ışığı var, bir rengi var seni özlemenin anlatılmaz... |
AhmetSeydi'den alıntı; "Dayan yüreğim dayan dayan.. yarına inan.. gün gelir acılar ezberlenir ..iyileşir zamanla yaran" AŞK'a küsmedim, Aşk'a küstüm Asla Bitmeyen Konu'm bu .. AhmetSeydi'nin Asla Bitmeyen Konusu'na zıt gibi ama değil.. |
Alıntı:
|
-Şey… Ne diyeceğini de bilemiyor insan. -Neden? -Gidiyorsun ya! -Sen de kalıyorsun ama… |
| Saat: 13:23 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık