![]() |
verdiğin bütün acılara dayanıyorsam; seni özlediğim içindir. beklemenin korkunç zehiri öldürmüyorsa beni; seni özlediğim içindir. yaşıyorsam; içimde umut varsa, yine seni özlediğim içindir. seni bunca özlemesem; bunca sevemezdim ki ! seni en güzel hallerinle hatırlıyorum parlayan ela gözlerinle çocuksu masum gülüşünle Hayat dolu sesinle En güzel hallerinle hatırlıyorum Ve geri döneceğin günü bekliyorum |
Ne de meyilli insan ölmeye Kendi kendini boğamayacağını bile bile.. |
Koş...koş...koş...Rüzgârda salınsın eteğin... ... Koş... madem gözün yükseklerde, Keşke uçurtma yapmayı bilseydim... |
unutmak o kadar kolay mı sandın...ayrılık bana aşktır artık..(ci) |
Sevgilin mi gitti, sen de git.. Nereye mi ? Yüreğine sor... |
''Acımasız olma şimdi bukadar Dün gibi dün gibi çekip gitme Bırakta sarılayım ayaklarına Kum gibi kum gibi ezip geçme'' Gitmekle kalmak arasındaki derin uçurumda kalmak zor... |
"Önce BEN" demek bencilliktir "Önce SEN" demek aptallıktır. "Önce BİZ" demek saçmalıktır. İyisi mi bırakalım hayatı gidişine, Bu böyle gelir, böyle de gider... |
geldim...gördüm...ve...gidiyorum... |
Bütün o mavi ve yalnız okyanus manzarasına; -hiç ait olamayacağım- dünyevi şaşkınlıklarını kusuyordun sen. Ve inancını yitirmiş bir suikast kalıntısıydım ben... |
Kadın ve adam El ele… Bir şiirin içinden düşüyorlar Kangren geceye. Sustukça susuyor ölüm... |
| Saat: 00:37 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık