![]() |
tabiki bitmeyen konu AŞK ;) |
|
Alıntı:
Ama benim gözümde aşk geçici sevgi kalıcı olmaya başladı... |
Herşey BitteR..! |
|
bitti derken hayat yeni başlar ve her güzsel şey gibi çabuk biter ............ |
Alıntı:
|
|
Bitmiyor Bu Hayat ve Sonu Gelmiyor Sonsuzluk Acısının |
artık telefonum hiç çalmayacak.... |
Alıntı:
|
Belkide Sonsuza Kadar Sevecem Seni....(ci) |
Hava boşluğundayım ve kanatlarımı bulutlara teslim ettim :/ |
Düşüp düşüp kalkmaktan yoruldum Her kalkışta yeni bir umut Her düşüşte yokolan bir umut daha , Sonu gelmez bir oyun bu ! Devam etmek acı , etmemek yara açar bende Susup sessiz kalmak çözüm değil..! Zamana bırakalım demek ölümün kardeşi Kaçınılmaz birşey bu ; kaçınıl olan HAYAT... 01.02.2008 18.45 Shadow_BoY ( Koray ) |
ey kalbim... yazık sana.. gittin de kime bağlandın.. |
sen beni böyle bırakıp gitmezdin hiç yapmazdınnnn |
buldum seni... :inlove: |
bir suç; ancak, onu hazırlayan kişinin zekası kadar mükemmel olabilir! *-)*-)*-) |
Babamdan öğrendim yerde ekmek bulunca yükseğe koymayı,kuşlar yer derdi ama ben hiç görmezdim ve yine de koyardım. Sonra seni buldum ve bildiğim en yüksek yere koydum, şimdi yoksun ne oldu kuşlar mı yedi dersin? :bilmem: |
bir acı var.. taa içimde, derin bir yerde nerde olduğunu tam olarak kestiremiyorum.. alışsam iyi olacak.. sanırımki uzun birsüre benimle olacak..(ci) |
Leheb'in elleri kurudu.. |
Kuzeye mi güneye mi gider insan arayıp da bulamayınca onu? Yoksa doğuya mı batıya mı gider aşkın yolu? |
ııı... yaz sıcağında elinde 2 kan tüpüyle,saatler geçirdin mi! :) bşver...aklında bile geçirme saten! pek ii bişi diil kanımca! |
Aşk sürükLeyici ßir serüvende Ömrün yettigi kadar sürekLi mutLu yoLcuLuk Mu ?? Yoksa SürükLenen o İnsana Yapışan ßir TürLü içinden çıkıLmayan virüs departmanı mı ?? Yoksa Aşkı Acıya ßogup çekiLmez yapan Aşktan anLamıyan İnsanLar mı ?? |
Madem herşey BitteR..Yine başlar..Yeni baştan.. |
aşk sevgi ve kavga hiç bitmez |
ayak yürür .. atar yürek.. ! bu günün yarından çıkarı ne.. :bilmem: |
bitsin artık bu belirsizlik... söyle lütfeenn varmı biz diye bir şeyy.. lütfenn varmı yok mu..söyle .. söylee.. |
İsyana gerek yok içinizi dökebileceğiniz birini bulup dökün... |
I know that you been waitin for it I'm waitin too In my imagination I be all up on you I know you got that fever for me hundred and two And boy I know I feel the same My temperature's through the roof Touch my body.... :naughty: |
aşk bu aşk! bitmicek hiç bi zmn! sürekli birilerini yakalayıp acı çektirmeye devam edicek! bahk görürsünüz!100 yıl sora görürüm sizi! :D:D:D |
özlemek çok kötü bişeydir. kavuşamayacağını bilerek özlemek iki kere kötüdür. |
Alıntı:
|
hani herkez arkadaş.. hani oyunlar sürerken.. hani şarkılar bizi bukadar incitmezken.. eskidendi.. eskidendi.. ahhh eskiden.. |
Bu gece susalım. Nasılsa bir gece daha var önümüzde. Sonra bir tane daha, ardından bir tane daha. Konuşuruz. Geceler uzar, günlere döner ve sen ve ben herşeyin en derininde. Bu gece öyle duralım. Bozuk saatler gibi... Nasılsa bir gece daha var, sonra bir tane daha, ardından bir tane daha... Sonra? Sonrası yok. Öyle işte.. |
gözlerimi kapattım yürüyorum ozaman önüme çıkan taşlar değil beni düşürüp dizlerimi kanatan .............. |
Üç kişiyiz şu kocaman dünyada Sen, ben ve o. Ne "biz" olabiliyoruz adamakıllı Ne "siz" diyebiliyoruz Ne de “onlar” var gerçekte... |
Ben ihbar ettim , elma çalan çocukları O gün bu gündür hiçbir masala yakışmam artık Gökten üç elma düşer. Düşerde Bir ben düşemem gökten... |
Canım yalnızca sevmek istiyor seni. Öncesinin ve sonrasının arasına alıp değil, alışılmış bir tören gibi değil. Hiç dokunmadan, belki de gözlerine bakmadan, konuşmadan belki belki de her zaman yaptığımız gibi değil.. CANIM YALNIZCA SEVMEK İSTİYOR SENİ.. NE UMUT ETMEK, NE DE BEKLEMEK.. BASKA HİÇBİR ŞEY... |
|
Ve sen...Nüktedan bir cümlenin asabi öznesi. Ve aşk...Yorgun bir kısaltması devrik cümlelerin... |
|
|
İnsanların kötü olduğunu görmek beni şaşırtmıyor ama bu yüzden hiç utanmadıklarını görünce hayretler içinde kalıyorum. |
istiklal marşı ve 87 yıl 87 yıl öncesine ve bugüne bakın... toprakla bir olmuş.... ruhları huzura ermiş atalarımız ağlıyor.... |
|
1 ek ![]() |
|
Yeni yelkenlere açıldın, kıyıdan uzaklaşmadan. Ağlamak yeter sandın.. Şimdi sağlam gibisin, ben de mutlu ol isterdim.. |
Muhabbet, kâinatın bir sebeb-i vücududur Ey nefisperest nefsim, ey dünyaperest arkadaşım! Muhabbet, şu kâinatın bir sebeb-i vücududur, hem şu kâinatın râbıtasıdır, hem şu kâinatın nurudur, hem hayatıdır. İnsan kâinatın en câmi’ bir meyvesi olduğu için, kâinatı istilâ edecek bir muhabbet, o meyvenin çekirdeği olan kalbine derc edilmiştir. İşte şöyle nihayetsiz bir muhabbete lâyık olacak, nihayetsiz bir kemâl sahibi olabilir. İşte, ey nefis ve ey arkadaş! İnsanın, havfa ve muhabbete âlet olacak iki cihaz, fıtratında derc olunmuştur. Alâküllihâl, o muhabbet ve havf, ya halka veya Halıka müteveccih olacak. Halbuki halktan havf ise, elîm bir beliyyedir; halka muhabbet dahi belâlı bir musîbettir. Çünkü, sen öylelerden korkarsın ki, sana merhamet etmez veya senin istirhâmını kabul etmez. Şu halde, havf elîm bir belâdır. Muhabbet ise, sevdiğin şey, ya seni tanımaz, Allahaısmarladık demeyip gider (gençliğin ve malın gibi); ya muhabbetin için seni tahkir eder. Görmüyor musun ki, mecâzî aşklarda yüzde doksan dokuzu mâşukundan şikâyet eder. Çünkü, Samed aynası olan bâtın-ı kalb ile, sanem-misâl dünyevî mahbublara perestiş etmek, o mahbubların nazarında sakîldir ve istiskàl eder, reddeder. Zîrâ fıtrat, fıtrî ve lâyık olmayan şeyi reddeder, atar. (Şehevânî sevmekler, bahsimizden hariçtir.) Demek, sevdiğin şeyler ya seni tanımıyor, ya seni tahkir ediyor, ya sana refâkat etmiyor, senin rağmına müfârakat ediyor. Mâdem öyledir, bu havf ve muhabbeti, öyle birisine tevcih et ki, senin havfın lezzetli bir tezellül olsun, muhabbetin zilletsiz bir saadet olsun. Sözler, 24. Söz, 5. Dal, 1. Meyve, s. 322 Lügatçe: muhabbet: Sevgi. nefisperest: Nefse tapan. dünyaperest: Dünyaya tapan. sebeb-i vücud: Varlık sebebi. râbıta: Bağ. câmi’: Kapsamlı. derc: İçine koyma. alâküllihâl: Her halükârda. havf: Korku. Halık: Yaratıcı. Samed: Herşeyin kendisine muhtaç olduğu, fakat kendisinin hiçbirşeye muhtaç olmadığı Allah. bâtın-ı kalb: Kalbin iç yüzü. sanem-misâl: Put gibi. Bediüzzaman Said NURSÎ 18.03.2007 __._,_.___ |
| Saat: 23:13 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık