MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Forum Oyunları (https://www.msxlabs.org/forum/forum-oyunlari/)
-   -   Uykusuzlar Buraya, Gece Sohbetimiz (https://www.msxlabs.org/forum/forum-oyunlari/689-uykusuzlar-buraya-gece-sohbetimiz.html)

arwen 22 Şubat 2007 03:28

yokk yaa o kadar da değil sadece başka birşey yapmıyorum msx den başka msn de olmasına rağmen yazmıyorum zaten fazla sevmem ..ama şunu da söleyem sen beni geçiceksin gençlerin önünü açmak lazım bir zaman sonra ben buralarda fazla olmayabilirim :(

MaKaLeLe 22 Şubat 2007 03:35

EFENDİM O SİZİN TEVECCÜHÜNÜZ..GENÇLERİN ÖNÜ NASIL OLSA AÇILIR AMA SENİ GEÇMEYE ÇALIŞANIN CİDDEN AKLINDAN ŞÜPHE EDERİM BEN:D

Bİ SİLKELEN KENDİNE GEL DERİM:D

SEN HEP BURDA OLAMASANDA ARADA Bİ BURDA OL ABLALIK VAZİFENİ YAP BİZE YOL GÖSTER...YETER..SÖZ GEÇMİCEM SENİ:D

PEGASUS 22 Şubat 2007 03:38

abicim sizinkide azimsancak bir rakam degil ki 17.000 dile kolay

arwen 22 Şubat 2007 03:38

inş. makalele hep burda olurum ama bilmiyorum yaww olurmuyum olmazmıyım zaman gösterecek sağol düşüncelerin için ....(F) :rose:

sunnysun 22 Şubat 2007 03:42

yaaaaaaaa hala uyuyamıyoruuuuuuuuuuuuuummmm......

MaKaLeLe 22 Şubat 2007 03:44

BENCE SEN BURDA OLMALISIN GÜNDE 1 SAATTE OLSA YARIM SAATTE YANİ BİŞEYE GÖZ AŞİNALIĞI OLDUMU Bİ SONRAKİ SEFER BULAMAMAK GARİP OLUYOR..MSX SENİ ÖZLER..AMA NASILSA ŞİMDİLİK BURDASIN İLERİSİNİ O ZAMAN GELİNCE KONUSURUZ..BU DÜŞÜNCELERİN OLUSMASININ SEBEBİ SENİN GÜZEL YAKLASIMIN..BUNUN İÇİN BEN TEŞEKKÜR EDERİM
:rose::hug::tender:

Bİ UYKUSUZ GECENİN DAHA SONUNA GELDİK..YAYINDA VE YAPIMDA TÜM EMEĞİ GECENLERE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNAR HERKESLERE HAYIRLI GECELER DİLERİM..İYİ BAKIN KENDİNİZE..

:wave::wave::wave:

arwen 22 Şubat 2007 03:48

oyoyoyoyoy makalele sende iyiki burdasın iyigeceler görüşürüz

MaKaLeLe 23 Şubat 2007 01:47

bu yılmaz erdoğanın HEPSİ BU şiiri ne kadar güzelmiş yeni yeni farkediyorum..bu yüzden kızdım kendime..birileri varsa ses versin nasılsınız..neler yapıyorsunuz?

arwen 23 Şubat 2007 01:58

bende leman samın yine ve yine herneyse şarkısını dinliyorum çok güzel alıp götürüyor yaww:(

MaKaLeLe 23 Şubat 2007 02:07

aslında bugün biraz kasvet vardı havada nedense şimdi daha iyi hissediyorum kendimi herhalde annem yatmadan önce beni öptü ondandır..

ANNEMİ ÇOK SEFİOM BEN:smiley9:

arwen 23 Şubat 2007 02:18

anneler sevilmezmi :) sevilirr tabii...

yahu makalele istediğim şeyler niye olmuyor yaaww çıldırcam haa:)

MaKaLeLe 23 Şubat 2007 02:28

nolmadı ki arwen?büyük bişey değildir umarım!

bende çıldırcam beraber artıkın:D

arwen 23 Şubat 2007 02:33

olmadı işte :) çıldıralım valla ........

makarna ısıtıyorum karnım açıktı ..bir güzel yicem inş. :)

Misafir 23 Şubat 2007 02:58

Bu gün bende çok mutsuzum aslında ama unutmaya çalıştım hayatın bana getirceklerini kabulleniyorum bu siteyi seviyorum bi de :)

MaKaLeLe 23 Şubat 2007 02:58

bende bi önceki sayfada arıyorum arwen bişey yazdımı diye:D

gerçi ben yazasıya kadar sen makarnayı yemişsindir bile..

bende bilgisayar oyunlarına konu ekliyorum kabus 22 yi oynadın mı?

arwen 23 Şubat 2007 03:00

makarnam bitti şimdii yedim bir güzel bana afiyet olsun ..kabus 22 yi ben istemiyorum ablam istiyor ve halen bulamadık o oyunu iralosla gittik sorduk ama yok yok :)

MaKaLeLe 23 Şubat 2007 03:05

BURDAYIM

BAZEN DERLER YA SALLA GİTSİN ÖYLE YAPACAKSIN PARASIZLIK PULSUZLUK HERŞEY BAHANE BİR YUDUM BİR NEFES HAYAT ŞAHANE
...

ARWEN herhalde oyunun çıkısını eylüle atmıslar ondan ben bi ara gördüm vestelde..ama sanırım bişeyler olmus full sürümünü oynadım ama aşırı zor..SİLENT HİLL TARZI..RESİDENT EVİL GİBİ BİŞEY..

bence çıkınca kaçırmayın..haftasonuda ercü abime selamlar..ne zamandır göremiyom:Dmsnde msxte falan..

arwen 23 Şubat 2007 03:08

valla ben oyunlardan hiç anlamam..ercü abin ise çalışıyor durmadan :( biraz önce konuştuk hatta baya yoruluyorr işler yoğun yetiştirmesi lazım selamını sölerim ..bakalım bende görebilecekmiyim hafta sonu :(çalışıyor

Misafir 23 Şubat 2007 03:10

ya ben Silent HİLL oynamak istiyom ama bulamıyorum...

MaKaLeLe 23 Şubat 2007 03:18

gerçi güzel bişey işte..gelecek için çalışmak ama umarım hafta sonu görüşmenize engel olmaz...bende göremiyorum diyorum asış seven kişi göremezken:D

hayırlısı diyelim o zaman ercü abiyede güç kuvvet,sabır bi şekilde biter nasılsa..

BURDAYIM:

silent hill zaten çok uzun bi oyun zaten orjinali çok pahalı en güzeli sen git bi pc oyunu satan yere al..kendin kur yada kurdur zaten bitiresiye kadar çıldırırsın :D

arwen 23 Şubat 2007 03:21

sağol makelele yaw:) valla her yere yetişiyosun süpersin sen..

Misafir 23 Şubat 2007 03:21

Makalele sen beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün hehehe :D:D:D

arwen 23 Şubat 2007 03:23

aman aman gülelim dimi yaw burdayım her zaman böyle ol ve olalım :) allah hep güldürsün mutluluk versin bize :)

MaKaLeLe 23 Şubat 2007 03:29

tabi ya ne demişler hayata cezasını gülüşünle ver diye..bizde öyle yapalım her zaman deliler gibi gülemesekte gülümsemekte önemli..

bak nemrudun kızı çalıyo..arkadan ibodan ağrı dağı remix..

ONE,TWO,THREE,FORRO :D

KOP EVLADIM..VER GAZI EVLADIM VER GAZI..

AH İBO ÖLDÜRCEN SEN BENİ

arwen 23 Şubat 2007 03:41

sezen aksu takılıyorum eski şarkıları süper unut çalıyor şuan unut benide her yalan gibi unut..unutulmak ne kötü aslında :(

MaKaLeLe 23 Şubat 2007 03:44

KÖTÜ TABİ GERÇİ UNUTULMA ACISINI DAHA KÖKLÜ ŞEKİLDE YAŞAMADIM AMA BAZEN UNUTLMAKTA GÜZEL..OLABİLİR BELKİ..

EN GÜZELİ HEP AKILLI OLMAK AMA DELİ TAKILMAK O ZAMAN KİMSECİKLER UNUTAMAZ:D

VALLA SU MSX İYİKİ VAR..BENDE ARTIK GECELERİ FAZLA KALMAMALIYIM DÜZENE SOKAYIM KENDİMİ YOKSA İPİN UCU Bİ KAÇTIMI Bİ BAKIYORUM SAAT 5-6:D

arwen 23 Şubat 2007 03:52

evdekilerde bana kızıyor valla 4 ekadar kaldığım için deli oluyorlar :) alıştılar da gerçi bazen geç giriyorum nete hayret bu saate kadar kaldın diyorlar yanımızda :)

nisan_yagmuru 23 Şubat 2007 03:53

sezenden asla vazgecemem.. gidemem sarkisi var bende de... harika yaw......

MaKaLeLe 23 Şubat 2007 03:55

annemde aynısını diyo..sanırım hep aynılar

ama bi kötü alışkanlık bu olsun nolurki..yoksa boşa vakit geçirmiyoruz burda dimi..muhabbet eğlence..mesajlar ..resimler..felan:D

kardeşim ben eve girince hemen kalkıyo kolyuktan abim hoşgeldin diye

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

arwen 23 Şubat 2007 03:55

valla ben onu mp3 de dinliyorum hep gidememi bencede süper ötesi nisan yağmuru birde ikili delilik açıyorum birde sesi otobüse bindiğimde beni dinliyorlar hep gidemem ve ikili delilik :)

nisan_yagmuru 23 Şubat 2007 03:59

kesinlikle haklisin.. ikili delilik de süper...
ben de cok seviyorum..
aslinda sezenin tüm sarkilari süper ve süper ötesi.. degil mi??
biliyorsun sarkisi da sirada simdi..

pc deki müzik dosyamin adi MINIKSERCE- tüm sarkilari, baskalarina yaptigi sarkilar.. hastayim yani..:))

arwen 23 Şubat 2007 04:01

valla bende hastayım bir site var sezenin orda 176 tane şarkısı var her gece dinliyorum birde ah mazi diye bir şarkısı var eski ama bayıldım sen de bulursan dinle tavsiyem valla ...

nisan_yagmuru 23 Şubat 2007 04:02

hemen not aliyorum.. bak bunu nasil kacirmisim yaw.. sagolasin arwen...

hemen bakacagim..

arwen 23 Şubat 2007 04:07

reca efenim ne demek bulursun ve beğenirsin umarım :)

Misafir 23 Şubat 2007 04:08

Benim son favori Sezen şarkım SoN Bakışlar bayılıyorum bu şarkıya.

nisan_yagmuru 23 Şubat 2007 04:13

evet.. o da cok güzel.. bence sezen, bir müzik dehasi, dalinda bir numara.. kimseyle kiyaslayamiyorum bile...
yaaaa, ben cok seviyorum miniksercemi...
karaagac i söylüyor simdi... ufffffffffff....

arwen 23 Şubat 2007 04:17

sezen den takılıyoruz ne güzel...

ve sen yoksun ve ben seni çok özlüyorum bidenem:(

nisan_yagmuru 23 Şubat 2007 04:44

bidenen nerde arwen?? hasretlik mi var arada??
ALLAH KAVUSTURSUN , diyeyim o zaman...

arwen 24 Şubat 2007 02:19

bidenem buralarda yanımdayken bile özlüyorum ben onu :) canım o parçam o benim ...diğer yarım.......

bu gece nasılım durgunum aslında aklım başka başka yerlerde karışık bir öle düşünüyorum bir böyle ne olacak acaba benim bu halim :)

MaKaLeLe 24 Şubat 2007 02:33

NE OLCAK ARWEN'İN HALİ?

TABİ Kİ

MUTLU OLCAK..HAKETTİĞİ GİBİ..KEŞKE HERKES SENİN KADAR AŞIK Bİ KALBE SAHİP OLSA..BU GECE UYKUM YOK BAYILASIYA KADAR BURDAYIM..

arwen 24 Şubat 2007 02:42

keşke makalele olsam valla :) gerçi hep iyiliğimden kaybediyorum bazı şeyleri ama bu sefer böyle olmaz

bayılma lazımsın sen buraya ..........

baktım dolaba soda alıp geldim sadece yemek bulamadım kafama göre yani mideme göre belki ilerleyen saatlerde bulurum :)

XyLia 24 Şubat 2007 02:51

Merhaba hos sohbetler

MaKaLeLe 24 Şubat 2007 02:55

hoşgeldin..xylia..

bende bi albeni..bi brownii..bi pakette doritos yedim bi şişe meyve suyu bi sisede su yakıtı aldım..şimdi eklemeye geldi sıra :D

iYİLİK KAYBETMEZ SEN İYİ KAL

XyLia 24 Şubat 2007 02:59

hos bulduk saolun

AriThmetiCs 24 Şubat 2007 03:00

Bir Şişe de Su Yakıtımı :) Sen EkLeme de Yapamazsın ki Şimdi :P Aman Mak_ Dikkat Et , Ne Kadar Sıvı Tüketmek İyi DeseLerde Herşeyin FaZLası Zarar BİLiyorsun :)...

arwen 24 Şubat 2007 03:00

iyi kalam dimi tamam :)

brownimi yedin yaaa banadaa olmaz ki ama böyle ben açken

hoşgeldin xylia aramıza.....

AriThmetiCs 24 Şubat 2007 03:03

Senin Browni Yemediğin Bir Zamanın mı Var? Sen Hep Açsın :D Bi Doysan varya Garip Sevindirecem :P

MaKaLeLe 24 Şubat 2007 03:04

evet tuvaletle..bilgisayar masası arasında rekor denemelerine başladım:D

ALKOL SİGARA OLMAYINCA..SU MEYVE SUYU AYRAN FELAN ANCA YATISTIRIYO:D

ARWEN BUNU SANA SÖYLEMEK İSTEMEZDİM AMA NAPALIM SEN AÇSIN VE BEN BROWNİ YEDİM..CAPUCCİNOLUSU KÖTÜ DİYOLAR SEN BEĞENDİN Mİ?

ARİTH..DÜN FENER E KÖTÜ OLDU DİYODUK BU DENİZLİ YİNE YAPTI YAPACAĞINI..

XyLia 24 Şubat 2007 03:05

kusura bakmayin sohbetinizi bölüyorum ama bilgisi olan biri bana nasil flash ekliycegimi anlatabilirmi yada forumda daha onceden anlatilmis bi yer varsa linkini yada bolum adini yazarsaniz sevinirim arama yaptim ama bulamadim forumda belki sorun bende maglum gece ve uykusuzluk basa vurmusda olabilir

arwen 24 Şubat 2007 03:07

ben hiç sevmiyorum denedim 1kez ama yok çikolatalıdan şaşmıyorum aldığımda 20 dene falan alıyorum bitiyo 2 günde benim 2yaşında yeğenim var o da çok seviyor boo ver diyor :)

Saat: 20:38

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık