MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7497-msn-messenger-hata-kodlari-ve-cozumleri.html)

canershady 12 Ağustos 2010 12:42

WLM 9 HATA . YARDIM

selam arkadaslar sizden yardim istiyecem . wlm 9 acmak istedigimde asagidaki resimde goruldugu gibi hata veriyor nasil cozebilirim acil yardim gerek simdiden tesekurler.

http://img843.imageshack.us/img843/5375/hatamsn.png

http://img195.imageshack.us/img195/8673/hatamsn2.png

http://img228.imageshack.us/i/hatamsn3.png/

NeutralizeR 12 Ağustos 2010 18:00

İlk başka şüphelenmeniz gereken zararlı kodlar.

Sisteminizi güncel bir antivirüs programı ile tarayın. WLM ile birlikte çalışan eklentileri kaldırın. Yama uyguladıysanız değişiklikleri geri alın.

RivaN 12 Ağustos 2010 20:21

Msn Hata Kodu Veriyor

800736b1 Çözümü var mı acaba ?

Amras_Elanesse 13 Ağustos 2010 10:19

Messenger Hatalar

Arkadaşlar birden çok sorum olduğu için başlığa ne yazacağımı bilemedim.
Direk sorunlarımla başlıyorum: msn sürüm 8.1.178
Msn programını windows 2000 uyumluluğunda çalıştırıyorum yoksa son sürümü yüklettirmek istiyor.Son sürümüde yükledim fakat oda açılmıyor hata veriyor.

1.Msn programıma kişi ekleme düğmesine tıkladığımda msn kapanıyor.
2.Msn hotmail'a girmek istediğimde direk sayfa açılmıyor önce bi internet exploler sayfası açıp öyle hotmaile tıklamam gerekiyor.
3.Msn plus ve msn discovery 1 sene öncesine kadar kullanabilmeme rağmen şu anda hiç bir programı çalıştırmıyor.
4.Msn de karşı tarafa bir url dahi yollamaya kalksam msn aniden yok oluyor.Kapanıyor.
Msn programımda çok değişik şeyler oluyor arkadaşlarım.
Yokmu düzgün çalışan bir sürüm yükleyebileceğim.Sorunsuz kullanabileceğim.
Yada bu sorunları giderebileceğim bir fikri olan varmı.
Saygılar..

BARIŞ 13 Ağustos 2010 11:44

slm önce zap mesengerle msnni sil zap mesenger burada= TIKLAsonrada bunu yükle = TIKLA hepsi bu

canershady 13 Ağustos 2010 12:42

Alıntı:

shadowdancer adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1810069)
Program beta sürüm olabilir bu yüzden sorun çıkıyor olabilir beta değilse hangi sürümü kullanıyorsun ?

beta degil su an sildigim icin surumunu bilmiyorum ama hangi surumu yuklediysem calismadi ?

Misafir 14 Ağustos 2010 19:48

çözümsüzlük

arkadaşlar olmuyorya bende msn açamıyorum hata kodunu giriyorum ve hiçbirşey olmuyor

The Unique 15 Ağustos 2010 16:23

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1812586)
arkadaşlar olmuyorya bende msn açamıyorum hata kodunu giriyorum ve hiçbirşey olmuyor

Karşılaştığınız hata kodu nedir peki ?

Ya da şunu 1 deneyin lütfen > https://www.msxlabs.org/forum/diger-msn-messenger-programlari/8230-messenger-error-fixer-hata-onarimi.html

Misafir 26 Ağustos 2010 20:14

8e5e01f5

8e5e01f5 hata kodunun çözümü nedir

Poena 3 Eylül 2010 00:07

merhabalar.

windows7 ve msn09 kullanıyorum.görüntülü arama yalnızca tek kisiyle yapamıyorum 0x80ee000c hata kodunu veriyor..antivirüs ve firewall devre dısı bıraktıgımdada aynı sorunla karsılastım ayrıca msn i de tekrar yüklemeyi denedim fayda etmedi..baska bilgisayarlardan acıldıgında sorun kalmıyor..

yardımcı olursanız sevinirim.

Misafir 5 Eylül 2010 15:19

8e5e0710 acil yardım lazım napabilirim

zeki3458 11 Eylül 2010 19:01

bilgisayar hatası

arkadaslar ben msn yi acıyorum sorna arkadasla kameralı görüşmek için kameranın üzerine tıkaldığımda su hata çıkıoo(ox8ac70013) hatası çıkıo lütfen yardımcı olunn:(

diablos1907 15 Eylül 2010 00:02

Bri bana yardım etsın lutfen cıldırcam 8e5e0408 hatası verıyr ve ben yapmadım:((((

Misafir 16 Eylül 2010 18:35

benim hata kodum 0x80070057. gunlerdir yuklemeye calisiyorum. %96 ya geliyor tikaniyor hata veriyor. her yolu denedim. tum forum sitelerine baktim,olmuyor. msni herseyi sildim. tekrar yukledim olmuyor.
pcye format atildiktan sora yuklememeye basladi. yardimci olursaniz sevinirim. yoksa cildircam.

Misafir 18 Eylül 2010 19:55

özgür

arkadaslar banada yardım eden bırı cıkıcakmı aceba bende kac gundur gıremıyorum lutfen yardımlarınızı beklıyorum 800488fb hata kodu

Misafir 20 Eylül 2010 17:30

bendede aynı problem avr fffffakat nasıl yapacagımı bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim

Misafir 20 Eylül 2010 18:23

Ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz? Oturum açarken mi? Daha detaylı bilgi verebilir misiniz?

Oturum açamıyoum ID imde sorun varmış, hata kodu veriyor 800 48827

Misafir 20 Eylül 2010 18:50

merhaba
msn sorunu cozdunmu

Misafir 20 Eylül 2010 19:12

arkadaşlar msni açarken 80048827 hatasını alıorum ve ayrıca bilgisayardamı sorun var die deneyip 2. adresimle girmeye çalıştım ve 2. adresten msne girdim fakat asıl kendi msnimden giremedim çünkü sadece kendi msnimden bu hatayı alıorum lütfen yardım edin napacam :(

Misafir 20 Eylül 2010 20:52

80048827 hata kodu

benimde msn adresim bu hatayı veriyor. ayrıca mail adresimede giremiyorum çözümle ilgili lütfen yardım edin.

Misafir 20 Eylül 2010 21:05

80048827 arkadaslar aynı hatayı bende alıyorum ne mailime nede msne giremiyorum lutfen yardım edin!!

Misafir 20 Eylül 2010 22:06

ben de de aynı sorun var bir msn de 80048827 hatası verdi.diğer msn leri açtı. format attım sorun devam etti.

nfs_carboncu 20 Eylül 2010 22:42

80048827 hatası ile ilgili sorun yok hotmail'in sitesi de açılmıyor sıkıntı onlar ile ilgili yani

Misafir 20 Eylül 2010 23:10

arkadaşlar,
80048827 hata kodunu giderebilmek için msn şifrenizi değiştirmeniz gerekiyo. bunun içinde ie yi kullanın mozilla dan filan olmuyo. yani en azından bende olmadı.

Misafir 20 Eylül 2010 23:39

80048827 msn hata kodu

slm arkadaşlar msn mi acamıyorum mylımıde baglanmaya calıştıgımda baglanmıyor 80048827 hata kodunu veriyor bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

Misafir 21 Eylül 2010 21:51

msn açamıyorum iki gündür 80048827 hata kodu diye yazıyor aceba ne demek yardım edin lütfen.hotmail adresimdede şifre yenileme sayfası açılıyor. ne yapmalıyım???

Misafir 2 Ekim 2010 19:07

Merhabalar... Yaklaşık 15 gündür msn açamıyorum c000009c hata kodunu veriyor. Lütfen yardımcı olurmusunuz. Çok sıkıldım bu durumdan

Misafir 9 Ekim 2010 19:43

Ya arkadaşlar lütfen bana yardım edinn :'( 800c013e Hatası veriyorr:s

Misafir 9 Ekim 2010 22:34

sa

ebuddyden grin :D

Misafir 12 Ekim 2010 13:13

messenger'ı açtıktan sonra yaklaşık 1 dk içerisinde messenger kapanıyor ve hata olarak 81000494 hatası veriyo bunu nasıl çözebilirim??? windows live messenger 11 kullanıyorum...

NeutralizeR 12 Ekim 2010 13:20

Muhtemel çözüm önerileri:
Alıntı:

BELİRTİ:

Windows Live Messenger’da oturum açamıyorsunuz. Hizmetin geçici olarak kullanılamadığını belirten bir hata mesajıyla karşılaşabilirsiniz.

NEDENLER:

· Kişiler Önbellek klasörü bozulmuştur
· Tarih ve saat ayarları yanlıştır
· Güvenlik duvarı Messenger hizmetini engelliyordur

SORUN GİDERME ADIMLARI:

1. msnmsgr.exe ve wlcomm.exe adlı uygulamaların tamamen kapatıldığından emin olun

a. Görev Yöneticisi'ne gidin (görev yöneticisi seçimini getirmek için Ctrl + Alt + Delete tuşlarına basın)
b. İşlemlersekmesine gidin ve msnmsgr.exe ve wlcomm.exe programlarını arayın
c. Çalışıyorlarsa, .exe dosyaların üzerinde sağ tıklayın ve İşlemi Sonlandır'ı tıklayın
d. Windows Live Messenger’da oturum açmayı yeniden deneyin

2. Microsoft Windows Explorer ayarlarını değiştirin:

a. Başlat, Çalıştır'a gidin, explorer yazın ve Tamam'ı tıklayın.
b. Windows XP'de, Araçlar menüsünde Klasör Seçenekleri'ni tıklayın
Windows Vistaveya Windows 7'de Düzenle ve Klasör ve Arama seçenekleri
c. Görünüm sekmesinde, gelişmiş ayarlar listesinde, Gizli Dosya ve Klasörler altında Gizli dosya ve klasörleri göster'i seçin.
d. Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle onay kutusunun seçimini kaldırın.
e. Klasör Seçenekleri penceresini kapatmak için TAMAM'ı tıklayın.

3. Windows Live Contacts Klasörünü silin:

İşletim sistemi sürümüne bağlı olarak, aşağıdaki yere gidin:

Windows XP:

a. Başlat'a gidin, Bilgisayarım'ı tıklayın
b. Aşağıdaki yere gidin,
c. C:\Documents and Settings\<Windows oturum açma adı>\Local Settings\Application Data\Microsoft
d. Windows Live Contacts klasörünü silin
e. Aşağıdaki yere gidin,
f. C:\Documents and Settings\<Windows oturum açma adı>\<Messenger e-posta adresi>\Contacts
g. Contacts klasörünü silin

Windows Vista ve Windows 7:

a. Başlat'a gidin, Bilgisayar'ı tıklayın
b. Aşağıdaki yere gidin,
c. C:\Users\<Windows oturum açma adı>\AppData\Local\Microsoft
d. Windows Live Contacts klasörünü silin

Not: Windows Oturum Açma adı, Windows İşletim sistemine girmek için kullandığınız isimdir.

Windows Live Messenger'ı yeniden başlatıp yine oturum açmayı deneyin ve sorunun devam edip etmediğini kontrol edin.

4. Bilgisayarın Tarih ve Saat Ayarlarını kontrol edin:

a. Tarih ve Saat Seçeneğine gitmek için İşletim sistemi sürümünüze bağlı olarak aşağıdaki adımları izleyin:

· Windows XP'de, Başlat'a gidin, Çalıştır'ı tıklayın, Çalıştır penceresinde Control yazarak Denetim Masasını açın
· Windows Vista ve Windows 7'de, Başlat'ı tıklayın, Başlat Arama kutusu'na Tarih ve Saat yazın ve ardından Programlar listesinde Tarih ve Saat'i tıklayın.

b. Tarih ve saat ayarlarının güncel tarihi, saati ve yılı gösterecek şekilde ayarlandığından emin olun ve ardından TAMAM'ı tıklayın. Değilse, Tarih ve saati değiştir… üzerine tıklayarak güncel tarih ve saati ayarlayın.

5.Messenger’ın güvenlik duvarı üzerinden etkinleştirildiğini doğrulayın:

(Bilgisayarınızda hangi güvenlik duvarlarının yüklü olduğundan emin değilseniz, Windows XP'de Denetim Masası'nda Program Ekle veya Kaldır’ı tıklayın ve ardından yüklü programlar listesini kaydırarak inceleyin ve Windows 7'de Başlat'ı ve Denetim Masası'nı tıklayın ve yüklü uygulamaların listesini incelemek üzere Programlar ve Özelliklere bakın. Bazı popüler güvenlik duvarı üreticileri arasında Norton, McAfee ve Zone Alarm bulunmaktadır).

Aşağıdaki Web sitesini ziyaret edin, SSS kısmını bulun ve Bir Güvenlik Duvarı üzerinden MSN Messenger nasıl etkinleştirilir konusunu tıklayın: http://messenger-support.spaces.live.com. İlgili adımları yerine getirmeniz gereken güvenlik duvarına karşılık gelen bağlantıyı tıklayın.

Not: Windows Live Messenger uygulaması C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe kısmında yüklüdür. Güvenlik duvarı yazılımınızda msnmsgr.exe programına izin verildiğinden emin olun.
Daha önce devre dışı bırakmış olsanız bile güvenlik duvarı Windows Live Messenger’ı hâlâ engelliyor olabilir, güvenlik duvarını yeniden başlatmayı deneyin. Güvenlik duvarı yazılımı çalışmaya başladıktan sonra, Windows Live Messenger’ın güvenlik duvarı üzerinden etkinleştirildiğinden emin olun. Ayrıca, devre dışı bırakıldığı halde bir soruna yol açıp açmadığını tespit etmek için, yüklü güvenlik duvarı yazılımını kaldırmayı da deneyin.

Not: Bu yalnızca geçici bir çözümdür ve yukarıdaki adımlardan hiçbiri işe yaramazsa güvenlik duvarı yazılımını yeniden yüklemeniz gerekebilir.

6. Internet Explorer'da Sunucu sertifikalarının geçerliliğini denetle seçeneğini devreden çıkarın:

a. Internet Explorer’ı başlatın.
b. Araçlar menüsünde, İnternet Seçenekleri'ni tıklayın.
c. Gelişmiş sekmesi'ni tıklayın.
d. Güvenlikaltında Sunucu sertifikalarının geçerliliğini denetle (yeniden başlatma gerektirir) onay kutusunu temizleyin.
e. TAMAM’ı tıklayın.
f. Ιnternet Explorer’dan çıkın

7. Bilgisayarı yeniden başlatın ve ardından Windows Live Messenger’da yeniden oturum açın.

Misafir 12 Ekim 2010 23:44

msn hata kodu verıyor acamıyorum msn ımı baska msn ler acılıor benımkı acılmıyor ve hata kodu 81000605 yardımcı olurmusunuz???

oktay454 16 Ekim 2010 15:00

MSN Hata Raporu Veriyor.

MSN her maile girdiğim zaman hata raporu veriyor. Hata raporunun içeriği burada.
----------------------------------------------
AppName: msnmsgr.exe AppVer: 14.0.8117.416 AppStamp:4bc935af
ModName: msnmsgr.exe ModVer: 14.0.8117.416 ModStamp:4bc935af
fDebug: 0 Offset: 0024fc76
----------------------------------------------
Buna bir çözüm bulun lütfen başka pclerde açtığımda da aynı problem çıkıyor.:(

Misafir 20 Ekim 2010 19:55

8e5e0211 hata kodu diyo msn açılmıyo yardımcı olursanız sevinirim.

eylül ada 31 Ekim 2010 06:16

selam arkadaşlar...ben casper nirvana kullanıcısıyım ve 2 ay önce bilgisayarım bozuldu ve şoklamayla yapıldı..ve üzerine tekrar vista home premium 32 bit yüklendi...geri geldiğinde msn programı yoktu bilgisayarıma kurmaya çalıştım fakat kurulmuyor.windows essentials dosyası yok diye uyarı geldi,uptade ledim dosya hala görünmüyor ve sanırım sp2 dosyası da yok..verilen komutlara göre hepsini denedim ama yine aynı şey...sizce bu konuda ne yapabilirim???yardımcı olursanız çok sevinirim..şimdiden teşekkürler!

NeutralizeR 31 Ekim 2010 14:04

Alıntı:

eylül ada adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1853463)
selam arkadaşlar...ben casper nirvana kullanıcısıyım ve 2 ay önce bilgisayarım bozuldu ve şoklamayla yapıldı..ve üzerine tekrar vista home premium 32 bit yüklendi...geri geldiğinde msn programı yoktu bilgisayarıma kurmaya çalıştım fakat kurulmuyor.windows essentials dosyası yok diye uyarı geldi,uptade ledim dosya hala görünmüyor ve sanırım sp2 dosyası da yok..verilen komutlara göre hepsini denedim ama yine aynı şey...sizce bu konuda ne yapabilirim???yardımcı olursanız çok sevinirim..şimdiden teşekkürler!

Buradan Windows güncelleştirmelerini yükleyin:
Microsoft Windows Update

Ardından bu sayfadan istediğiniz Messenger sürümünü kurun:
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri

fraks26 31 Ekim 2010 23:10

herşey için teşekkürler ben yeni sayılır ilk mesajım sitenizden cok fayda gördüm herşey için cok cok teşekkür ederim arkadaşlar

Misafir 4 Kasım 2010 21:07

(0x80ee000c) hata veriyor.görüntülü konuşma yapılamıyor.yardım edin lütfen.

careless_WhispeR 14 Kasım 2010 17:27

Kullandıgım @w.cn Uzantılı e-posta adresi ile Msn Oturumu açamıyorum ? Şifre ve adres doğru olduğu halde sebebi ne olabilir acaba ? Teşekkürler.

NeutralizeR 14 Kasım 2010 17:34

Alıntı:

careless_WhispeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1865341)
Kullandıgım @w.cn Uzantılı e-posta adresi ile Msn Oturumu açamıyorum ? Şifre ve adres doğru olduğu halde sebebi ne olabilir acaba ? Teşekkürler.

w.cn Uzantılı E-mail Adresi Alın (2 Gb)

@w.cn uzantılı email hesapları kullanım dışı kalmış olabilir. Geçmişte de bu sorun yaşanmıştı ancak bir süre sonra tekrar kullanılabilir hale gelmişti. Bu kez tamamen kapatılmış olabilir. Henüz resmi bir açıklama yok.

careless_WhispeR 14 Kasım 2010 17:39

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1865345)
w.cn Uzantılı E-mail Adresi Alın (2 Gb)

@w.cn uzantılı email hesapları kullanım dışı kalmış olabilir. Geçmişte de bu sorun yaşanmıştı ancak bir süre sonra tekrar kullanılabilir hale gelmişti. Bu kez tamamen kapatılmış olabilir. Henüz resmi bir açıklama yok.

Kapatılma durumu hiç aklıma gelmemişti , olabilir . Beklemekten başka çare yok ; Tşkler yeniden .

Misafir 15 Kasım 2010 10:50

8004051 hata kodu alıyorum nasıl düzeltebilirim.

ahmetgns 15 Kasım 2010 13:55

Alıntı:

careless_WhispeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1865347)
Kapatılma durumu hiç aklıma gelmemişti , olabilir . Beklemekten başka çare yok ; Tşkler yeniden .

Dün ekşi sözlük'te bu uzantıyla ilgili konu başlığı gözüme çarpmıştı. Bu uzantının yine engellendiği yazıyor. Ancak orada eskiden verilen bir adresten hala alınabiliyor gibi duruyor. Hatta 2009 yılında bir kişi hesabı kapatılmış gibi göründükten sonra gitmiş hesabını htp://account.live.com 'dan tamamen kapatmış, sonra aynı adresi tekrar almış, kişi listesi silinmiş ama e-posta iletileri aynen duruyormuş. Siz de bunu deneyebilirsiniz. Ekşi sözlükte "w.cn" diye aratın.

Bu uzantıyla adres alınan sayfada Microsoft şunu yazmış:
Alıntı:

w.cn, Windows Live Hotmail tarafından desteklenen e-posta adresleri sağlayan bir kuruluştur. Windows Live müşterisi olsanız da, etki alanı sahibi olarak w.cn e-posta adreslerinizi denetimini elinde bulundurur. w.cn, e-posta hizmetinizi istediği zaman durdurmaya karar verebilir ve e-posta adresinizi ve e-posta hesabınızın içeriğini kaybedersiniz.
Bu yüzden böyle bir adresiniz varsa Windows Live Mail gibi bir programla tüm iletileri bilgisayarınıza indirirseniz böyle bir kapatılma durumunda iletilerinizi kurtarmış olursunuz.

Misafir 22 Kasım 2010 23:09

AppName: msnmsgr.exe AppVer: 14.0.8117.416 AppStamp:4bc935af
ModName: msnmsgr.exe ModVer: 14.0.8117.416 ModStamp:4bc935af
fDebug: 0 Offset: 0024fc76

msn den mailime girince yukardaki hatayı alıyorum. iyice siniri bozucu olmaya basladı. ayrıca msn de yazdıgım nicklerim sürekli siliniyor. oraya bazen ismim bazende mail adresim geliyor kendiliginden.

Misafir 24 Kasım 2010 10:34

80096004 hata kodu için bana lütfen yardım edebilirmisiniz :(((

beswwatirlive 26 Kasım 2010 17:31

Windows Live Messenger, wlsetup-custom, acilmiyo Yardim

wlsetup-custom, Messenger 2 günden beri acilmiyo, msn adresimi yasiyom sifreyi yasiyom oturumu ac botuna tikliyom altaki resimde cikaran bir pencere ile daha sonra deneyin diyo...

6 aydan beri kulandimMessenger 2 gündür acilmiyo bunun sevebi nerden olabilir yardimlariniz icin simdiden tesekkürler....

Windows Live Messenger, wlsetup-custom, kulandim programin tanıtımı

6 seneden beri kulandim Messenger 2 gündür acilmiyo bunun sevebi nerden olabilir yardimlariniz icin simdiden tesekkürler....

ßaLpaRmaq 26 Kasım 2010 18:01

Hizmet geçici olarak kullanilamadigindan .NET Messenger Service oturumu açilamadi. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.

Cözüm

Başlat >> Çalıştır>>

regsvr32 softpub.dll Wintrust.dll Initpki.dll Rsaenh.dll Mssip32.dll Cryptdlg.dll

80072ee7

Hizmet geçici olarak kullanilamadigindan .NET Messenger Service oturumu açilamadi. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.

Çözüm

başlat baglan tüm baglantıları göter deyip acılan pencerede internet iletişim kuralları (TCP-IP) e tıklayıp özellikler diyoruz eger orada dns numarası warsa otomatık sec dıyıp tekrar messenger ı acmayı denıyouruz

80072efd

Hizmetten veya Internet baglantinizdan kaynaklanan bir sorun nedeniyle su anda .NET Messenger Service oturumunuzu açamiyoruz. Lütfen Internet'e bagli oldugunuzdan emin olun.

Çözüm

Başlat >> Çalıştır>>

regsvr32 softpub.dll Wintrust.dll Initpki.dll Rsaenh.dll Mssip32.dll Cryptdlg.dll
Eğer şifrenizi unuttu iseniz en son bildiğiniz
şifreyi yazın ve msnye geri dönün
sonra facebook'ğunuz var ise açın ve ordan şifreyi
kabul edin msn şifreniz kabul edilecektir.

bilmiorum 28 Kasım 2010 13:24

hata kodu 80096004

msnimi açmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum..

'Kişi listeniz kullanılabilir durumda değil.Lütfen daha sonra tekrar deneyin..
HATA KODU 80096004

2haftadır msne giremiyorum bu hata yüzünden :*(
daha önce girebiliyordm, pc'de herhangi bi değişiklik de yapmadım,program da yüklemedim.. bigün bilgisayarı normal açıp msne girmeye çalıştığımda bu hatayı aldım ve o günden beri msne giremiyorm.. sadece benim msnm değil hiçbir msn açılmıyor.. günlerdir internette söylenen bütün çözümleri denedim ama hiç biri fayda etmedi malesef halen giremiyorum, lütfen biri yardımcı olsun :*(:*(:*(:*(:*(:*(:*(:*(

pence01 29 Kasım 2010 02:32

80072f7d hta kodu bu acamıorm bende kısı lıstenız kullanılabılır durumda degıldır dıyor S:

kukabay 29 Kasım 2010 17:04

İşletim sistemin win 7 home premium ve bugün format attım, windows live 2011 yükledim ve format öncesi çalışan msn şu anda çalışmıyor şu hatayı veriyor [ 8e5e0247 ] diğer farklı acc girişlerinde de aynı hata yani kullanıcı ile alakalı değil çözümü varmı bunun?

Saat: 07:56

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık