![]() |
BENİ UNUTMAYA ÇALIŞMA Birak, beni unutmaya çalisma solgun çiçegim Unutmaya çalistikça düsersin anilarin girdabina Hiç kolay degil, unutamazsin, bilirim O ani senin, bu ani benim derken baslarsin pismanlik duymaya Birak, beni unutmaya çalisma, durayim aklinin bir kenarinda Korkma, aklini çelmem, ben eski ben degilim Kalmadi o eski haylazligimdan bir eser, ben çok degistim Birak, beni unutmaya çalisma solgun çiçegim Sen önce kendini unutturmayi dene ki, ben seni unutabileyim |
Bir Veda Havası Vakit tamam, seni terk ediyorum. Bütün alışkanlıklardan öteye... Yorumsuz bir hayatı seçiyorum. Doymadım inan, kanmadım sevgine. Korkulu geceleri sayar gibi, Birden bire bir yıldız kayar gibi, Ellerim kurtulacak ellerinden Bir kuru dal ağaçtan kopar gibi. Aşk sa bitti, gül se hiç dermedik Bul kendini kuytularda hadi dal Sen bir suydun, sen bir ilaçtın. Hoşçakal iki gözüm hoşçakal. Vakit tamam seni terk ediyorum Bu incecik bir veda havasıdır Parmak uçlarına değen sıcaklık İncinen bir hayatın yarasıdır Kalacak tüm izlerin hayatımda Gözümden bir damla yaş aktığında Bir yer bulabilsem seni hatırlatmayan Kan tarlası gelincik şafağında Ölümse korktum savaşsa hep kaçtım Vur kendini korkularda hadi al Seninle bir bütün olabilirdik Hoşçakal iki gözüm hoşçakal |
Her Şey Biterken Umutlarım intiharın eşiğinde Yarınlarım yok artık.. Sevgiler hayallerde kaldı Hayallerim de yok artık. Ne ecel ayırır seni benden Ne de daha fazlası Seni bir kez sevdiysem Yalan benden başkası Sen benden kaçsan da Sevgim bırakmaz yakanı Yine bana kalırsın Ömrünün son akşamı. |
VAZGEÇEMEDİM Gözlerin bir kilit vurdu gönlüme Senden baskasini hiç sevemem Ne engeller koydu kader önüme Yine de ben senden vazgeçemem Askin ates oldu kahrolmam için Hasret kursun oldu vurulmam için Günler asir oldu yikilmam için Yine de ben senden vazgeçemedim Ne büyük bir asktin anlatamadim Kimler gelip geçti unutamadim Ugrunda mevsimler yillar harcadim Yine de ben senden vazgeçemedim... |
http://content12.bigoo.ws/content/gif/flowers/flowers_72.gifİ N S A N O L M A K..! http://content12.bigoo.ws/content/gif/flowers/flowers_72.gif (insan olmanın değerini bilenlere ithaf olunur) İnsan olmak ne demek, İnsan gibi insan olmak, Tanımlarmısın, Anlatırmısın, İnsan olmak için ne gerek; ... Gülmesini bilmeli, Yoksa konuşmasını mı? ... Yoksa yaşamısını mı? ... İnsan olmak için, Ağlamak mı gerek? Ağlatmak mı? ... Düşünmek mi gerek, Düşündüğünü söylemek mi? ... İnsan olmak için ne gerek; İnsan olmak ne demek, Daha doğrusu insan ne demek; Konuşan, yaşayan, yürüyen, yiyip, içen, Kirleten, aldatan, ağlatan....mı? İnsan... İnsan olmak demek, Yürek olmak demek, İnsan olmak demek, Sevmek demek, Yüreği güzel olanı, Kusurlarıyla sevmek demek, Karşılıksız, saf, tertemiz, Duygularla sevmek...sevmek İnsan olmak demek... Anlıyormusun..? |
NE KADAR SEVDİĞİMİ.. Mehtaplı gecelerde bakıp ay sinesine, Sorarsan söyleyecek ne kadar sevdiğimi. Hasretim var bilirsin o sıcak nefesine, Sararsan söyleyecek ne kadar sevdiğimi. Doğruyu söylemezler baharları kıskanma, Boş yere hüzünlenip aşk acısıyla yanma, Uzaklardayım diye hiç unutuldum sanma, Ararsan söyleyecek ne kadar sevdiğimi. Estiğinde görürsün benim sevda yelimi, Uzatırım korkmadan tutacaksan elimi, Koklarsan hissedersin saçlarımın telini, Tararsan söyleyecek ne kadar sevdiğimi. Bekliyorum her akşam güneşin batışını, Gece boyu izlerim mehtabın yatışını, Duyacaksın uzaktan kalbimin atışını, Yorarsan söyleyecek ne kadar sevdiğimi. |
Aşk ikidir sevgi bir; Aşk yalan,sevgi gerçektir. Aşk sudur,sevgi susuzluk. Bu yüzden sevgi hasrettir, Özlemektir,beklemektir. Asıl maharet: Susuzken suyu içmek değil Karşısına geçip seyretmektir. Aşk haykırmaktır,sevgi ağlamak; Aşk açmaktır,sevgi katlamak. Sevgi saklamaktır Yüreğini,gözlerini Ve de ellerini saklamak Bahar geldiğinde… Bir çiçeğe,yeşile,çimene Aşık olamazsın ama seversin. Arkadaşına aşık olamazsın Ama seversin. Toprağa fidanı aşkla değil Sevgiyle dikersin. Sevgi için ölünür,aşk öldürür. Aşk kıskançtır,nankördür Sevgiyi öldürür. Aşk Kabil’dir,sevgi Habil. Aşkla sevgi aslında kardeştir Babaları insandır,Adem’dir Aşk için şiirler yazarsın, Şarkılar yaparsın; Sevgiyi anlatamazsın. Çünkü yüreğine sığdıramazsın. Kalbini aşka kapatabilirsin Ama sevgiye kapatamazsın Sevgi gizli,aşk aşikardır. Yüz vermeyince unutursun Sen aşığım diye daha kendini kandır. Dedim ya sevgi gerçek,aşk yalandır. Dahası da var: Aşkın gözü kördür, Fazla naz aşık usandırır; Aşk oyun,aşık oyuncaktır. Sevgi ise yaşamdır,hakikattir. Aşk aceledir, Sevgi usul usul sabırlıdır. Acele işe hem şeytan karışır. Aşk ateşlidir Çünkü hastalıklıdır. Sevgi ılıktır Çünkü sağlıklıdır. Velhasıl bu iki kardeşin hikayesidir Aşka ve sevgiye dair… |
ARTIK SONSUZ yağmurun yerden göğe yağdığı bu gece yasak bölgedeyim büyük çingenelerin çaldığı kaçak silahların içindeyim sevişmek kapısının kapandığı bir nabız yoklar ki daima hızlı bir nabız yoklar elim öpüştüklerim hırsızlama çirkin bir ağızda dişlerim bir bıçak değer dudağıma gök yarıldıkça şimşeklerden soğuk aynalarda kilitliyim tırnaklarımdaki elektrikten su gibi erir iliştiklerim kıvılcımlar uçar kirpiklerimden doğumdan öncesini yaşıyorum henüz belli olmadı kimliğim vücudunu arıyor ruhum bir yerde atomun çekirdeğiyim bir yerde artı sonsuzum |
Haberini Aldım!! Haberini aldım, yeni birini bulmuşsun.. Hayır hayır benden sonraki değil.. Daha sonra, daha daha sonrakinin haberini aldım. Seviyorum, mutluyum demişsin. İnanmıyorum sahi mi? Üzüldüm! Ne senin için mi? Yok canım saçmalama.. Ne senin için, ne de kendim için. Arkanda bırakacağım bu yeni ceset için. Allah aşkına bir anlat nasıl sevdin. Sen sevmeyi bilmezsin ki. Sen Ağustosun sıcağında... Tir tir titremedin ki... Sen zemherinin ayazında yanmadın ki... Sen en neşeli şarkılarda ağlayıp... Ağıtlarda gülmedin ki... Sen geceleri kan ter içinde ansızın uyanıp.. Vücudunun buz gibi olduğunu hissetmedin ki... Allah aşkına anlat nasıl sevdin... Sen sevmeyi bilmezsin ki! Yoksa değiştin mi. Yok zannetmiyorum. Sen değişmezsin, sen sevmezsin.. Hatta acıma hissi bile yokken sende. Ben yangınlar içinde yanarken, bir yudum su vermedin.. Yalnızlığımla başbaşayken, selam bile vermedin.. Allah aşkına anlat nasıl sevdin?? Sen sevmeyi bilmezsin ki. Resmin yok bende, yırtıp attım.. Sahi adın ne idi, ismini de unuttum. Ama şuramda tam şuramda yüreğimin başında bir şey var, biri var. Sen misin yoksa? Eğer sensen çık... Sen oraya layık değilsin |
ÇOK YALVARDIM COK YAKARDIM Çok yalvardım çok yakardım Uyanmadı kara bahtım Şansım küsmüş etmez yardım Uyanmadı kara bahtım Uyur uyanmaz ikbalim Nic olacak benim halim Boynuna olsun vebalim Uyanmadı kara bahtım Kader kadere eş oldu Ağladım gözüm yaş oldu Uzun boylu savaş oldu Uyanmadı kara bahtım Tecellim bozuk temelden Gitti gençlik çıktı elden Aşka mahkumuz ezelden Uyanmadı kara bahtım Kısmet beni diyar diyar Dolandırır bilmem ne var Veysel oldu candan bizar Uyanmadı kara bahtım |
| Saat: 17:49 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık