![]() |
GİDİYORUM... Vakit doluyor ,gitme zamanı Doyamadın bana , yüreğinde kalsın son kurşunum Bir parça sevdayı sar bohçana , Sakla onu kızıl topraklara. Hoşçakal gözümün nuru , Karacadağda yükselen çoban ateşine yazdım son mektubumu Nameleri duman duman aksın her gece yıldızlarına. Gidiyorum baygıngözlüm Uzaklar beni çağırır sensizliğe Soğuk ,sessiz bir toprak düşer üstüme Kırılgan bir şarkının notaları zincirlemiş beni Gözlerindeki bulutları açmaya gidiyorum Hoşçakal nefesi şiire boğulacak kadın. Yarınlarına öksüz kumrular saçtım Cigara ziftleneceğin ,sessiz sokaklara yanlızlık bıraktım Gidiyorum ,yanakları yağmurlara bulanacak yarim Vakit tamam Bir aşkın fidanından çatırdayan dal gibi Ürkek karanlığın beşiğine düşercesine. Mavi gecenin dalından bir yıldız kayıyor Alacakaranlığın küskün şafağına, Hoşçakal , mezarıma sızlanıp, ağıtlara boğulacak sevdiğim !.. |
Haberin Var Mı? rüzgara seni sevdiğimi söyledim gelip kulağına fısıldasın diye yağmura ellerimle dokundum teninin her hücresine değsin diye kuşlarla sohbet ettim sana yalnızlığını unuttursun diye yıldızları bir bir öptüm dudaklarında parlasınlar diye aşkımı ayın üzerine yazdım baktığında okuyasın diye güneşe ateşimi verdim sevişirken seni kavursun diye HABERİN VAR MI |
GÜNAHSIZ AŞK... Zamansiz gözlerini ufka dikisin var ya Beni benden edisin Hesap vermeden Sormadan Söylemeden sevisin Bugulu gözlerinde Bakislarin beni birakir gider ya Sadece Sadece sen yokken kendime gelisim Umulmadik bir yerinde hayatin Cigerlerini söküp atarcasina Kalbindekileri haykiracakmis gibi Karsimda durusun Ve bir kelime bile etmeden Çekip gidisin Ve sususun var ya... Sakagima dayanmis bir namlunun Tetigini çekmeyisin Oluk oluk cana hayat veren kani Sahdamarda kesisin Ve beni benden edisin En yasanacak zamaninda yasanmamisliklarin Çekip gidisin Ve asktan ölürken dahi Sevmiyorum deyisin Ve günahsiz gidisin Beni günaha sokar ya... |
Lütfen Bu kadar zor mu ayrılık vakti? Topla eşyalarını, git bu evden. İşte son hamle, Zamanı geldi. Ayrılamıyor musun şimdi bu evden? Kalbimde cam kırıkları, Yanında da biraz hüzün. Yavaş yavaş, sindire sindire olacak Hemen gitmeni beklemiyorum. Kalbimin yarısını aldın gittin Senden önce de çalanlar olmuştu, Toplasan yarısı etmez. Bir gün geri verir misin onu? Lütfen… |
SENİ SEVİYORUM!!!!!!!!!! SEVEBİLİYORSA İNSAN............... SENİ SEVİYORUM Sensiz kaldım,rüyadayım Düşlerden uyanamadım Günahım neydi tanrım bana, bu acıyı tattırdın. Sevipte hiç sevilmedim. Beklide hep yanlış insanı seçtim Dünya budur dedim Seven sever, bıkan terk eder. Böylece devran döner. Seni seviyorum Sen beni ne kadar sevmesen de Seni seviyorum başımın belası Desende Ben seni hep seveceğim Bir gün er yada geç beni göreceksin Sevgime ihanet ettiğine gerçekten üzüleceksin Bu dünyanın sultanı değilim Bir gün göçer giderim Arkamdan çok üzüleceksin Ama beni sevemeyeceksin. |
(L) GİDERSEN (L) Sen gidersen Beni gidersin Sonra ben Ağaçlar kalır Gittiğin yerde Sonra ben Üşürsem o kalır Ceketimin kaldığı yerde Ağlarsam o kalır Kitaplarımın Ben kalırım Sevda bir kişilik olmaz Bir kişilik sevda kalır Umutlu umutsuz kalır Ben kalırım Ben gidersem Seni gitmem Önce sen… |
PİYANOLU ASES Ben piyano çalıyorum sen orada kaç yıl Saçlarını at sevmeyi değiştiriyor çünkü Ellerini at gözlerini at dudaklarını at yoksa Ben seni okşuyorum senin esmerliğinle yoksa Senin gökyüzün benim gökyüzümden piyanolu Kirpiklerini at gözlerini öpüyorum çünkü Kaşlarını at ağzını at kulaklarını at Ben seni okşuyorum senin esmerliğinle yoksa Ben senin dişlerinle gülüyorum daha ne Senin yıldızların her gece Beethoven li Piyanoyu al seni düşünmeyi tutuyor çünkü Ben seni sevdalıyorum sen orada kaç yıl Salah BiRSEL |
Hep hayalini sevdim senin Gecelerini, vakitsizliklerini Korkularla saklı olduklarını bilip Kirpiklerimin arasından Gözlerime dokunmanı sevdim Düşüncelerimi düşlerle birleştirmeni sevdim Düşlerimin içinde senle saklambaç oynamayı Seni bulamayışımı, gerçek olmayışını sevdim Aklıma gelip gelmediğini Kendimce merak ederken Bir parçamı hep Seni düşünürken bulmayı sevdim Uzaklara gittiğinde Bir yanımı rüzgarınla yaprak misali savurmanı Yüzüne değen yağmur damlasını Ben sanmanı sevdim Saatlerce bir fincan kahveyi yudumlamanı Her yudumda içimin seninle çoğalmasını sevdim Ben karmakarışık cümleler kurarken Senin aklımın içindekini çalmanı sevdim Hep bir hayali sevdim Sırf ben kendimi ona bırakacağım için Onlarca berrak ve temiz deniz içinden Marmara olmak isteyişini sevdim Haddimi bilerek, hakkını vererek senle var olmayı Seni kendimce yaşamayı sevdim Çalkantılar içinde çırpınırken Dinginliğinle durulmayı Hep var olmanı hiç yetememeni Kaç gün daha senle dolu geçecek derken Günlerin sana doyamamasını sevdim Kalbimin aklıma Aklımın kalbime hükmetmesini sevdim Sabah sana koşmayı sevdi hayallerim Ben sana gelememeyi beklemeyi sevdim Hayat iksirim olmanı sevdim Aklını uçuran masal kahramanın, Senin içinde gerçek dışı olmayı sevdim Yanında olsamda olmasamda Varlığının keyfini çıkarmayı sevdim Hep hayalini sevdim senin Benimle kendini hesapsızca paylaşmanı İçime dağılmanı, kendimde seni bulmayı sevdim Kafesimi açık bıraktığın anlarda Kanatlarım olmanı sevdim Doğanın zalimliklerine klavuzluk yapmanı Yaralanıp döndüğümde Yüreğindeki kuytuları sevdim Ben saatlerce şımarıp, hoplayıp zıplayıp Yorgunluktan koltuğa düştüğümde bile Senin usanmadan şefkatle gülümsemeni sevdim Gözlerinden süzülen zemzemle iyileşmeyi Kabuslardan ağlayarak sıçradığımda Sana sarılamadan sıcaklığını duyumsamayı Yokluğunu benimsemeyi sevdim Hep hayalini sevdim senin Çıldırdığım anlarda senden kaçarken koşar adım Rüzgarla gelen kokunu duyumsamayı sevdim Hayallerim herdaim sende kalmayı seçti Ben kendimi yalnızlıkla paylaşmayı sevdim Hep hayalini sevdim senin Seninle yüreğime konan melekleri sevdim Ben seni hep hayalde sevdim... __________________ |
Şiir gözlüm Öyle güzel gülümsüyorki gözlerin, günün kızıl yorganına sarılmış dağların eteklerinde deniz dans ediyor. Öyle derin bakıyorki gözlerin, damarlarımdaki al yaşamı kalbimden fışkıracakmış gibi. Öyle hasretle bakıyorki gözlerin, 3 günün mucizesinde yaşanacak düşlerin, ufuklara süzülen bir bekleyişin ardından çekilen, sabır çarşafı yırtılırcasına. Öyle masum bakıyorki gözlerin derin tutku dallarında, koparmaya kıyamadığım meyvelerin bedenimi eritircesine. Öyle dik bakıyorki gözlerin, hayat denen dikenli yolların daglarında göğsünü gere gere yararcasına. |
Kahve ve Sigara Yalnız anlarımın sıkı dostları Bir fincan kahve tek dal sigara Anlatmazlar kimseye en mahrem sırları Bir fincan kahve tek dal sigara Geceleri ışığım olur biri Gündüz geceyi hatırlatır diğeri Onlar beni sever ben de onları Bir fincan kahve tek dal sigara Bir sen yoksun aramızda Hasretindir alev alev yanan bağrımızda Ne ben dayanabiliyorum hasretine ne de, Bir fincan kahve ve tek dal sigara Üçümüz de tükenip gidiyoruz her yudumda... |
| Saat: 19:07 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık