![]() |
Alttaki resimde oyun oynayan lösemili bir çocuk var. Görüyorsunuz değil mi ? Görmüyorsanız da şaşmamak lazım, onları kimse görmüyor ki... |
Seni arar durur bir kör ebeyim..Çık ortaya ne olur yaralarım iyileşsin.Çok zaman geçti,çok zaman geçti...Haber vermeden gelme zor olur...Ürker tenhalığım kıskanır ağlar belki...Ama ben ağlayamazsam gücenme ne olur..Gözlerim bitti,gözlerim bitti... |
Ellerini çekip benden, GİTME..! |
Aşk, sıkışmış vakitlerde yaşanmaya gelmez... Uzundur sevdanın gidilecek yolu... çekilecek çilesi... harcanacak zamanı... |
HER GÜN TÖVBEKAR, HER GÜN GÜNAHKARIM.. |
Anlat bana nasıl terkettin acımadan Anlat hadi vurup gittin korkmadan Anlamsız bir dolusöz var dilimde bağışlanmaz Yine de ben ayaktayım Her şeye rağmen |
Tanımsızım…Suskun bir aşkın zanlısıyım…Faili malum bir cinayetin bilinmeyen mağduruyum…Ruhuna fatihalık bir gençliğin mekanı cennet olamayan kişiliğiyim…Hükümsüzüm… |
Bu kadar zor olmamalı'y(dı)... :) |
Kendimi unutmak istiyorum.. Yol kenarına biriken kuru yapraklar gibi.. Günleri,ayları,yılları,anıları Hatta kendi devremi,çehremi yakın çevremi dahi.. |
Neden insanlar izin vermez yaşananlara, Neden dinleriz bu kadar söylenenleri, Sanki bunu yapanlar başka dünyadan geldiler, Sanki ben başka dünyadan geldim... Kimbilir, Neden olmasın.. |
| Saat: 03:29 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık