![]() |
Merhaba arkadaşlar. Siteyi gezdim ama bulamadım , belki yok bilmiyorum ama hani şöyle bir program var: msn de sizi kimin engellediğini gösteren bişey... Daha önce birilerinden duymuş ve bi yerlerde görmüştüm. Şimdi o programı ben de kullanmak istiyorum:naughty: Yardımcı olur musunuz, var mı sitede :tender: :poke: |
Alıntı:
İşin bilgisayarla ilgli kısmını yapmıssın doğru fakat kullandıgın modem marka ve modeline göre farklı güvenlik duvarı ayarları vardır... Modemin içine girip bu güvenlik duvarının ayarlarını kontrol etmeni öneririm.gerekirse devre dısı bırakmalısın!!! bunları yaptıktan sonra bilgisayarının IP 'sini sabitleyip 1 proxy kullanmanı öneririm bu proxy ye Ag alt gecidinin numarasını verebilirsin örn; (192.168.1.1) gibi... dahada olmazsa Ag yapılandırmanı Bastan kurman gerekebilir...kullanıcı olarak ev-agı değil workgroup yapmanı öneririm... |
merhaba arkadaşlar bu msn il ilgili pek bilgim yok. msn 8.0 ve win xp kullanıyorum. bu msn de kullandığım resimleri benim yerime belirli aralıklarla sürekli olarak değiştirme yapan yapan bir program var mı ? yardımcı olursanız sevinirim. |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/diger-msn-messenger-programlari/2910-display-picture-manager.html |
arkadaşlar iyi günler live mesenger da menü çubuğunun araçlar bölümünde seçeneklerde genel profl oluşturma bölümü var bende orası aktif değil acaba bunu nasıl aktif hale getirebilirim yardımcı olursanız sevinirm şimdiden teşekkürler bu arada bu siteyi kullanma hakkında da biraz yardımcı olabilrmisiniz |
Alıntı:
zaten orası Windows Live Spaces 'daki general bölümüne yönleniyor.. kendi spacenizden'de düzenleyebilirsiniz.. |
@hotmail.com yada @gmail.com yerine farklı uzantılı mailleri nasıl açabilirim ? mesela @sersem.org gibi ??? |
Alıntı:
Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma |
MSN LIVE MESENCER İMİ NASIL GÜNCELLEYEBİLİRİM.YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ. |
Alıntı:
messenger'ı açın >Yardım'dan hakkındaya tıklayın.. Resimdeki gibi bir ekranla karşılaşıcaksınız.. http://img157.imageshack.us/img157/6950/sd12431234iv4.jpg daha sonra alttaki linkten sürümünüzün yeni bir versiyonu olup olmadığını kontrol edin. (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri varsa upgrade edin. |
| Saat: 11:52 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık