![]() |
Bilmezdim Hayatım Diğer Yüzünü Senin Yanımda Olmadığın Anlarımda..Güneşin Böyle Güzel Gülümsediğini,Yağmurun Bu Kadar Güzel Sesi Olduğunu,Denizin Mavisini Hiç Bu Kadar Yakından Görmemiştim.. |
Beni sevmek için programlanma Devrelerini yakarım... |
Sevdim seni bir kere başkasını sevemem (A) |
нєя zαмαη ∂σgяυуυ ѕöуℓє; ηє ∂є∂ιgιηι нαтιяℓαмαк zσяυη∂α кαℓмαzѕιη |
ßυgünLeяde вende вiя нαLLeя vαя.. Keиdiмi тαиıyαмıyoяυм.. Kαяnıм αç,вoğαzıм ĸυяυ,odαм вαnα dαя geliyoя, Aмα вen çoĸ мυтLυyυм.. Açıp вαĸтıм ĸαLвiмe вiя isiм ĸαzınмış, KiмseLeяe αnLαтαмαzмışıм. Dönüp вαĸтıм αynαyα gözLeяiм yαşαямış, ßiяde deяLeя αğLαyαмαzмışıм (!) |
Üzeni yolla İsterse dönsün sonra Salla ardına bakma asla Yolla aldatan aldansın.. salla :muz::banana: |
Bazen; Yıldızları süpürürsün, farkında olmadan… Güneş kucağındadır, bilemezsin…. Bir çocuk gözlerine bakar, arkan dönüktür… Ciğerinde kuruludur orkestra, duymazsın… Koca bir sevdadır yaşamakta olduğun, anlamazsın… Uçar gider… Koşsan da tutamazsın… |
Bazan da yanıbaşındaki güneşin sıcaklığıyla uyanıp hayatının geride kalanının ne kadar soğuk olduğunu anlarsın..!!!! |
DUANLA DOĞMADIM Kİ BEDDUANLA ÖLEYİM.. |
Seni bulmaktan önce aramak isterim, Seni sevmekten önce anlamak isterim, Seni bir yaşam boyu bitirmek değil de, Sana hep yeniden başlamak isterim (A) |
| Saat: 03:29 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık