![]() |
arkadaşlar bilen warsa yardım istiyorum kişi listem dolu deil ama kişi listeniz dolu diyip kişi eklemio siliorum yine aynı mailemede bilgi atabilitsiniz tşk.ler |
Live 8.1 i yükledim ama çoklu oturum açamıyorum. Bunun için uygun programı çeşitli yerlerden buldum ama çalışmıyor :( Neden ? Ne yapmalı ? |
Alıntı:
Alıntı:
|
slm arkadaşlar bende 8.0 msnlive yüklü birde plus yükledim ama msni ilk açtığımda plus görünmüyor bende her defasında yeniden yükleyerek kullanıyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim |
Merhaba arkadaşlar !! benim sizden küçük bi ricam olacak Benim msn adresi girdiğim bölümde başka mail adresleri var. ÖRN: (xxxxxx@gmail.com) gibi____ mailleri oradan nasıl silebilirim. Program yada başka bi tavsiyeniz var sa ÇOOK minnettar kalırım. Allah yardımlarınızı şimdiden kabul etsin. TŞK.... arkadasım msn i açmadan başşşka msn adresleri görüyosan ve wlm daysan bnei hatırla kısmından beni unut demelisin .umarım işinme yarar:) arkadaşlar yeni bi msn adresi aldım.ama eskimsn deki kişileri nası kopyalaıcağımı bilmiyorum.t.ederim |
Arkadaşlar hotmail hakkında işte oradaki kişiler,seçenekler.Contact,takvim hepsini öğrenmem lazım.Ödev olarak aldım hotmail konusunu.Hepsini tam olarak nasıl öğrenebilirim.Yardımlarınızı bekliyoum |
Alıntı:
Eski MSN'deki Kişi Listenizi Yeni MSN'e Aktarma |
Soruların için kendi cevapladıklarını geçersek. Kişi kaydetme işlemi şu şekilde. Örnek resim; Örnek resim ; Örnek resim; Bu şekilde eski msndekileri bilgisayarımıza kaydettik. Şimdi onları yeni adresimize ekleyelim. Örnek resim; Örnek resim; Ve böylece kişilerimizde kaydetmiş olduk. (Mod ark. ben cevap verirken sen yanıtlamışsın. Gerek görürsen silebilirsin.) |
I3uz_KaLpLi resimli anlatım için teşekkürler (Y) Kalsın tabii ki, güzel anlatmışsın. :) |
Slm arkadaşlar gelen e-postalar var ama açılmıyo ne yapmalıyım yardım ederseniz sevinirim |
| Saat: 13:02 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık