MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

ramansal 23 Aralık 2006 02:43

arkadaşlar bilen warsa yardım istiyorum
kişi listem dolu deil ama kişi listeniz dolu diyip kişi eklemio siliorum yine
aynı
mailemede bilgi atabilitsiniz tşk.ler

Kreacher 23 Aralık 2006 02:59

Live 8.1 i yükledim ama çoklu oturum açamıyorum. Bunun için uygun programı çeşitli yerlerden buldum ama çalışmıyor :( Neden ? Ne yapmalı ?

Misafir 23 Aralık 2006 15:10

Alıntı:

ramansal adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 302094)
arkadaşlar bilen warsa yardım istiyorum
kişi listem dolu deil ama kişi listeniz dolu diyip kişi eklemio siliorum yine
aynı
mailemede bilgi atabilitsiniz tşk.ler

Sign In buraya girip kişiler bölümünden silip eklemeyi deneyin.

Alıntı:

Kreacher adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 302110)
Live 8.1 i yükledim ama çoklu oturum açamıyorum. Bunun için uygun programı çeşitli yerlerden buldum ama çalışmıyor :( Neden ? Ne yapmalı ?

İlgili konu altında cevaplandı.

giyzo 23 Aralık 2006 16:49

slm arkadaşlar bende 8.0 msnlive yüklü birde plus yükledim ama msni ilk açtığımda plus görünmüyor bende her defasında yeniden yükleyerek kullanıyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

fossetta 23 Aralık 2006 17:30

Merhaba arkadaşlar !! benim sizden küçük bi ricam olacak

Benim msn adresi girdiğim bölümde başka mail adresleri var.
ÖRN: (xxxxxx@gmail.com) gibi____ mailleri oradan nasıl silebilirim. Program yada başka bi tavsiyeniz var sa ÇOOK minnettar kalırım.

Allah yardımlarınızı şimdiden kabul etsin. TŞK.... arkadasım msn i açmadan başşşka msn adresleri görüyosan ve wlm daysan bnei hatırla kısmından beni unut demelisin .umarım işinme yarar:)

arkadaşlar yeni bi msn adresi aldım.ama eskimsn deki kişileri nası kopyalaıcağımı bilmiyorum.t.ederim

schumacher 23 Aralık 2006 18:00

Arkadaşlar hotmail hakkında işte oradaki kişiler,seçenekler.Contact,takvim hepsini öğrenmem lazım.Ödev olarak aldım hotmail konusunu.Hepsini tam olarak nasıl öğrenebilirim.Yardımlarınızı bekliyoum

Misafir 23 Aralık 2006 18:06

Alıntı:

fossetta adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 302501)
Merhaba arkadaşlar !! benim sizden küçük bi ricam olacak

Benim msn adresi girdiğim bölümde başka mail adresleri var.
ÖRN: (xxxxxx@gmail.com) gibi____ mailleri oradan nasıl silebilirim. Program yada başka bi tavsiyeniz var sa ÇOOK minnettar kalırım.

Allah yardımlarınızı şimdiden kabul etsin. TŞK.... arkadasım msn i açmadan başşşka msn adresleri görüyosan ve wlm daysan bnei hatırla kısmından beni unut demelisin .umarım işinme yarar:)

arkadaşlar yeni bi msn adresi aldım.ama eskimsn deki kişileri nası kopyalaıcağımı bilmiyorum.t.ederim

İlgili konu altında yazanları yapın:
Eski MSN'deki Kişi Listenizi Yeni MSN'e Aktarma

I3uz_KaLpLi 23 Aralık 2006 18:15

Soruların için kendi cevapladıklarını geçersek. Kişi kaydetme işlemi şu şekilde.

Örnek resim;

Örnek resim ;

Örnek resim;

Bu şekilde eski msndekileri bilgisayarımıza kaydettik. Şimdi onları yeni adresimize ekleyelim.

Örnek resim;

Örnek resim;

Ve böylece kişilerimizde kaydetmiş olduk. (Mod ark. ben cevap verirken sen yanıtlamışsın. Gerek görürsen silebilirsin.)

Misafir 23 Aralık 2006 18:23

I3uz_KaLpLi resimli anlatım için teşekkürler (Y) Kalsın tabii ki, güzel anlatmışsın. :)

oguzkaan 23 Aralık 2006 20:24

Slm arkadaşlar gelen e-postalar var ama açılmıyo ne yapmalıyım yardım ederseniz sevinirim

Saat: 13:02

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık