![]() |
Alıntı:
http://u4.eset.com/nod32local/nenttrst.exe Nod32 2.7 Türkçe Trial sürümü çekip deneyin. Memnun kalıcaksınız. Alıntı:
|
internetten güncellemeye çalışıyorum ama olmuyo hata veriyo |
SLM arkadaşlar ben şu mesenger discovery programını kurdum yanlız özelliklerinden hiç biri çalışmıyo ayarlarını yaptığım halde b yardımcı olun lütfen ya |
Alıntı:
|
Sabırsızlıkla bekliyorum ama bi sorum olacak; Şu an kullandığım live Beta ile uyumlu olacakmı bu son sürüm?*-) |
Alıntı:
|
Kullanmış olduğum programlar bilgisayarı aldığımızda yüklü olan programlar |
Alıntı:
|
selam akadaşlar benim sorunum msn mi sadece kendi pcmde açamıyorum başka pc lerde proplemsiz açılıyor kendi pc simde kişi listesi düzenlenemiyor diyor prog ramı komple kaldırdım tekrar kurdum yine açılmıyor msn comda açılıyor mailleri okuyorum fakat msn açılmıyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tesekkürler |
Merhabalar, benim bi sorunum.forma şöle bi göz attım ama göremedim,gözden kaçırdıysamda kusurabakmayın. Msn live messengerım açılır açılmaz. "Windows Live Messenger bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz." Hata imzasında da " AppName: msnmsgr.exe AppVer: 8.0.812.0 ModName: crypt32.dll ModVer: 5.131.2600.2180 Offset: 0000ccb3 " gibi şeyler yazıyor.1aydır fln böle.ama başka bir adresle girince sorun çıkmadan açılıyor.ne yapmam gerekiyor? iyi çalışmalar.... |
| Saat: 11:51 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık