![]() |
Alıntı:
MerhabaLar.. Sorunu çözmek için adımları izleyin: Başlat> programlar> denetim masası yolunu izleyerek program ekle/kaldırı açın. Burdan messenger'ı unistall edin. daha sonra Bilgisayarım > c > programfiles > msn klasörünü temizleyin. C:\Program Files\MSN Messenger klasörünü silin daha sonra - Başlatten çalıştır'a tıklayın regedit.exe yazıp enter'a basın. Aşağıdakileri silin: - HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSNMessenger ı silin... - HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger ı silin... - MSN Messenger'ı tekrar kurun... |
Alıntı:
yaptım ama olmadı:( - HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSNMessenger - HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger ın içini silerken 1er dosyanın silinmesine izin vermedi ama |
öncelikle herkese slm.benim şöyle bi sorunum var.msnde konuştuğumuz kişinin msn listesindeyken avatarına tıkladığımız zaman o kişinin spacesin falan ufak ufak resimler gösteriyoya onların altında da "bu kişinin arkadaşlar listesini görüntüle"yazıyo.işte benim konuştuğum arkadaşımın (şuanda kendisi askerde olduğu için ona ulaşamıyorum)arkadaşlar listesinde 1 kişi gözüküyo fakat onu oradan kendi listeme ekleyemiyorum nasıl olcak.ve o kişi bana acil lazım.yardımcı olursanız sevinirim. |
live messenger de cam acamıyorum!! |
yaaa arkadaşlaaar beniim sorunum şuu :S msn de kişiseeel resimlerimi göremiyorum, artıı göz kırpmalarımıda göremiyorum we konuştuğum kişiye göz kırpması gönderemiyorum :( defalaardaa msn yükledim kaldırdım fakaat olmadı bana bu konuda yardımcı olursanız sewiniriim.. şimdiden teşklr.. |
Alıntı:
Alıntı:
Resimdeki gibi yerlerin işaretlenip işaretlenmediğini kontrol edin.. http://img16.imagevenue.com/aAfkjfp01fo1i-26013/loc489/00465_asd2312_122_489lo.JPG |
merhba bnem sorunum karşı tarafın yazdığı zaman bana gelmemesi iletinin yada cam daveti gönderdiğimde ona gitmiyor veya o yolladığında bana gelmiyor tabi bu bazen oluyor 1 2 saat açık kaldığında oluyor pc teknik özellikler 128 mb ekran p 4 2,8 intel 512 ram windows live msn 8 msn plus yüklü 256 sınnırsoz adsl karspersky 6 yükküü yardıme derseniz memenun olurum yeni formatldım pc yine aynısı :(( |
Alıntı:
|
Alıntı:
Fakat çok çok ayrıntıya girmediğini bilmeniz gerek. Yani bxxkxx@hotmail.com spacesinizi gezdi gibi bir özellik yok. Listenizde olupta görmesini istemdiğiniz kişi konusuna gelince Permissions menüsünden Custom seçeneğini seçin ve istediğini zşekilde ayarlayın. |
Alıntı:
|
| Saat: 13:02 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık