MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

Misafir 1 Ocak 2007 15:14

Alıntı:

ekoselientari adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 308923)
helboy teşk ederim fakaat biir soruun dahaa war ki o daa seniin koyduğun resmi görememeem şuaan :S pekii bunnun içindee bişeey ler öneriirmisin bana :S :S :(

Resmi eklemeyi unutmuş sanırım :) Resimde gördüğünüz seçenekler işaretli olmalıdırlar.

Araçlar > Seçenekler > İletiler

ekoselientari 1 Ocak 2007 15:58

Alıntı:

L.a.D.y adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 309210)
Resmi eklemeyi unutmuş sanırım :) Resimde gördüğünüz seçenekler işaretli olmalıdırlar.

Araçlar > Seçenekler > İletiler

saol l.a.d.y amaaa halaa bir düzelmee yook msn nimde :( haala gööz kırpmalarım we kişiseel resimlerimii göremiyorum :s:( wee izninizlee bir soruu dahaa sormaak istiyoorum size.. şuan pc mde liwe msn kurulu,, bunun yanında msn 7.5 da kurabilir miyiiim??? eğeer kurarbilirseem bunu nasıl yaparıım??? ilginiiz içiin tşklrr:)

Misafir 1 Ocak 2007 16:27

Alıntı:

ekoselientari adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 309261)
saol l.a.d.y amaaa halaa bir düzelmee yook msn nimde :( haala gööz kırpmalarım we kişiseel resimlerimii göremiyorum :s:( wee izninizlee bir soruu dahaa sormaak istiyoorum size.. şuan pc mde liwe msn kurulu,, bunun yanında msn 7.5 da kurabilir miyiiim??? eğeer kurarbilirseem bunu nasıl yaparıım??? ilginiiz içiin tşklrr:)

Mümkün, ilgili konuyu inceleyin:
Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger)
ve Araçlar > Seçenekler > Kişisel
Burdan ''Kendi görüntü resmimi göster ve kişilerimin görmesine izin ver''i işaretleyin.

ekoselientari 1 Ocak 2007 20:53

Alıntı:

L.a.D.y adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 309296)
Mümkün, ilgili konuyu inceleyin:
Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger)
ve Araçlar > Seçenekler > Kişisel
Burdan ''Kendi görüntü resmimi göster ve kişilerimin görmesine izin ver''i işaretleyin.

msndekiii herşeeyy tamam l.a.d.y defalarca kez yükledim kaldırdım amaa yinee olmadıı :(:( çoook siniir oldum yaa:S sanırıım yinee formatllık bişeey:S:( teşekkürler,,, kolay gelsiiin :(

hotman__ 2 Ocak 2007 22:38

sorunum kimse cevap vermeyecekmi?????

merhba bnem sorunum karşı tarafın yazdığı zaman bana gelmemesi iletinin yada cam daveti gönderdiğimde ona gitmiyor veya o yolladığında bana gelmiyor tabi bu bazen oluyor 1 2 saat açık kaldığında oluyor

pc teknik özellikler 128 mb ekran p 4 2,8 intel 512 ram windows live msn 8 msn plus yüklü 256 sınnırsoz adsl karspersky 6 yükküü

yardıme derseniz memenun olurum yeni formatldım pc yine aynısı :((

neoalp 3 Ocak 2007 01:16

slm arkadaşlar ben live messenger kullanıorum ve messengeri açacağım zaman mail adresimi yazarken messenger takılıyo ve sanki

internetten bişi indirmiş gibi kelimeler sonradan teker teker gelio ve messenger hata verio şifreyi yazıp entere bastıktan sonra... Bunu

nasıl çözebilirim biriniz acele yardım edin bana lütfen....

ve de bütün kayıtlı messenger adreslerim kayboldu oturum aç ekranından neden oluyo böyle bi yardım pls....

MaRgHeRiTa 3 Ocak 2007 01:24

ben msn liwe yüklesem dier msnimdeki resimlerim we ifadelerim gider mi ?

Misafir 3 Ocak 2007 02:43

Alıntı:

neoalp adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 309604)
slm arkadaşlar ben live messenger kullanıorum ve messengeri açacağım zaman mail adresimi yazarken messenger takılıyo ve sanki

internetten bişi indirmiş gibi kelimeler sonradan teker teker gelio ve messenger hata verio şifreyi yazıp entere bastıktan sonra... Bunu

nasıl çözebilirim biriniz acele yardım edin bana lütfen....

ve de bütün kayıtlı messenger adreslerim kayboldu oturum aç ekranından neden oluyo böyle bi yardım pls....

Hımm bilgisayarınızla ilgili bir sorun. Messengerla değil. Msn'in açılmama nedenini ise bilemeyiz, daha detaylı bilgi verin. Karşılaştığınız hata nedir? Açılmıyor. Ya n'oluyor?

Alıntı:

MaRgHeRiTa adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 309606)

Hayır, gitmez.

ramoveben 4 Ocak 2007 09:24

Valla Arkadaşlar Bu control userpasswords2 olayı banada ilaç gibi geldi. ? Şimdiden Tşk Ederim. ?

hellboy726 4 Ocak 2007 14:39

Alıntı:

hotman__ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 309556)
sorunum kimse cevap vermeyecekmi?????

merhba bnem sorunum karşı tarafın yazdığı zaman bana gelmemesi iletinin yada cam daveti gönderdiğimde ona gitmiyor veya o yolladığında bana gelmiyor tabi bu bazen oluyor 1 2 saat açık kaldığında oluyor

pc teknik özellikler 128 mb ekran p 4 2,8 intel 512 ram windows live msn 8 msn plus yüklü 256 sınnırsoz adsl karspersky 6 yükküü

yardıme derseniz memenun olurum yeni formatldım pc yine aynısı :((

hata kodu v.s. yok. eğer format attığınızda yine aynı sorun ile karşılaştıysanız modeminizden kaynaklanan bir problem olabilir.

Alıntı:

MaRgHeRiTa adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 309606)

Hayır gitmez.

Saat: 11:51

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık