![]() |
Alıntı:
Araçlar > Seçenekler > İletiler |
Alıntı:
|
Alıntı:
Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) ve Araçlar > Seçenekler > Kişisel Burdan ''Kendi görüntü resmimi göster ve kişilerimin görmesine izin ver''i işaretleyin. |
Alıntı:
|
sorunum kimse cevap vermeyecekmi????? merhba bnem sorunum karşı tarafın yazdığı zaman bana gelmemesi iletinin yada cam daveti gönderdiğimde ona gitmiyor veya o yolladığında bana gelmiyor tabi bu bazen oluyor 1 2 saat açık kaldığında oluyor pc teknik özellikler 128 mb ekran p 4 2,8 intel 512 ram windows live msn 8 msn plus yüklü 256 sınnırsoz adsl karspersky 6 yükküü yardıme derseniz memenun olurum yeni formatldım pc yine aynısı :(( |
slm arkadaşlar ben live messenger kullanıorum ve messengeri açacağım zaman mail adresimi yazarken messenger takılıyo ve sanki internetten bişi indirmiş gibi kelimeler sonradan teker teker gelio ve messenger hata verio şifreyi yazıp entere bastıktan sonra... Bunu nasıl çözebilirim biriniz acele yardım edin bana lütfen.... ve de bütün kayıtlı messenger adreslerim kayboldu oturum aç ekranından neden oluyo böyle bi yardım pls.... |
ben msn liwe yüklesem dier msnimdeki resimlerim we ifadelerim gider mi ? |
Alıntı:
Alıntı:
|
Valla Arkadaşlar Bu control userpasswords2 olayı banada ilaç gibi geldi. ? Şimdiden Tşk Ederim. ? |
Alıntı:
Alıntı:
|
| Saat: 11:51 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık