![]() |
I abhor you i condemn you cos this pain will never end you got away without a scratch and now youre walking on a lucky path i have to laugh but youd better watch your back.. & İgreniyor, sucluyorum seni. Çünkü asla dinmeyecek bu acı.. Gittin sen yara almadan ve yürüyorsun şimdi uğurlu bir yolda.. Gülmek zorundayım ben.. Ama sen arkanı kollasan iyi olur.. Anathema - Empty |
|
gözlerindeki yaşarı kim umursuyor , kim anlıyor acını ..... sen ne yapırsun birisi ağlayınca , acılara acılanıyormusun.... |
Yalınzlığım yanımda kimse olmadığından değil.. Sen olmadığındandır! |
Neden Sen Yokken Yıllar Geçmiş Olsa Bile Keşke Burda Olsa Yanımda Diyorum :bilmem: |
"Özletmeyin Azrail’i.. Ayartmayın yalnızlığı aleyhime. Kurban edin beni düşsüzlüğüme.. Daha fazla zorlamayın öyküsüzlüğümü. İsnat edilen tüm suçları kabul ediyorum. Suskunluğum / tek suçum..” |
İnsan yalnız kalamaz, yapamaz... Döner durur yatağında uyuyamaz... Ben seni kaybettim anladım.. Gündüzleri gecelere zor bağladım.. Hani zaman herşeye ilaç ya yalanmış .. Hani aşklar hep gelip geçer ya kalırmış .. Rüzgar esti üstüme, üstüme, üstüme Seni vurdu yüzüme, yüzüme, yüzüme .. |
Hep Erkeklere mi Birazda Kadınlara Karınızı çalan adama verebileceğiniz en büyük ceza, 'sende kalsın' demektir. Sacha Guitry Evlendikten sonra erkek ve kadın, yazı-tura gibidir; asla yüz yüze gelmezler, ancak hep beraberdirler. Hemant Joshi Her durumda evlenin. İyi bir eşiniz olursa mutlu olursunuz. Eşiniz kötü olursa filozof olursunuz.. Socrates Kadınlar bize her zaman büyük hedefler gösterir, ve onlara ulaşmamızı engeller. Dumas Hiç yanıtlayamadığım en büyük soru şu olagelmiştir: 'Bir kadın ne ister?' Sigmund Freud Karıma bazı sözler etmişimdir, o da bana bazı paragraflarla cevap vermiştir. Anonim Bazı kişiler uzun evliliğimizin sırlarını sorarlar;. Biz haftada iki kez restorana gideriz. Biraz mum ışığı, akşam yemeği, hafif müzik ve dans... O salı günleri gider, ben cuma.' Henny Youngman Terörizm beni hiç endişelendirmez. İki yıldır evliyim. Sam Kinison Fon transferi için elektronik bankacılıktan hızlı tek yol vardır ve buna evlilik adı verilir. James Holt McGavran Her iki karımla da talihim kötü gitti. Birincisi beni terketti, ikincisi terketmedi. Patrick Murray Evliliğinizi iyi götürmek istiyorsanız, 1) hatalı olduğunuzda itiraf edin, 2) haklı olduğunuzda susmayı bilin. Nash Karınızın doğum gününü unutmamanızın en iyi yöntemi, bir kez unutmanızdır. Anonim Evlenmeden önce ne yaptım, biliyor musunuz? İstediğim her şeyi.. Henny Youngman Karımla ben 20 yıl çok mutlu yaşadık. Sonra da tanıştık. Rodney Dangerfield İyi bir kadın, kendisinin yaptığı her hatasında kocasını affedendir. Milton Berle Evlilik, kişinin düşmanıyla yattığı tek savaş şeklidir. Anonim Adamın biri evlenecek kadın aradığı ilanını verir. Ertesi gün aynı mesajı ileten yüzlerce mektup alır: 'Benimkini alabilirsin'. Anonim Birinci adam (iftiharla): 'Benim karım bir melek!' İkinci adam: 'Çok şanslısın, benimki hala yaşıyor' |
Kimseye söylemeden bir şey yaptım. Sevdiğin bir renge buladım aşkı. Ne kırmızıydı, ne beyaz. Aşk lacivertti sende. Bana gelmen için boşuna toplamadım akşamdan mavileri... |
|
adını koymadan yazarım.. sana sormadan, seni bilmeden, sen gelmeden, tenine sinmeden, kokuna esir olmadan, ismini fısıldamadan, koynuna yazılmadan da yazarım... |
Öyle birini sev ki.. Sen öldüğünde o Yaşamasın! |
Yaşamdaki acılar tuz gibidir, ne azdır, ne de çok. Acının miktarı hep aynıdır. Ancak bu acının acılığı, neyin içine konulduğuna bağlıdır. Acın olduğunda yapman gereken tek şey, acı veren şeyle ilgili duygularını genişletmektir. Onun için sen de artık bardak olmayı bırak, göl olmaya çalış. |
sen gelmeden kapanmayacak yaralarım var ne acı sebepte sensin kanayan yaralarıma ama sen yinede gel .... |
hem umudu hem umutsuzluğu anlatır Orada mısın ? *-) cevap versen de vermesen de merak ediyorum Orada mısın ? :( |
Ve şimdi çocuk kalbim yarasa sürüsü tarafından katlediliyor, Geceyi kanatıyor bakışlarım, Pimini çektiğin yüreğim kan kaybında. Tüm siyahlar artık benim. Rengi yok yaşanmışlıkların, Hak ettim! Sevdim... Haykırışlar yetmese de kırılışlarıma, Yoksun, Yokum, Yokuz Bitti… |
Hayattan 20 Özel Tarif... 1-Aşk; Nedense genelde sonunda hep acı çekilen güzel duygu... 2-Sevmek; Sonucu her ne olursa olsun katlanılmak zorunda kalınacak en zor şey... 3-Düşünmek; Bazen gereklidir ama fazla yapmayın çünkü bazen hapse bazen de mecnunluğa giden en açık yol... 4-Hata Yapmak; Doğruları bulmak için çok gerekli olan bir eylem... 5-Çalışmak; Sıkıntıları yenmenin ve kendini iyi, işe yarar hissetmenin en iyi yolu, hem cebine parada giriyor... 6-Yorulmak; Yapılan çalışmaların karşılığı olan bedel, bir diğer değişle azmin zaferi yani... 7-Yalan Söylemek; Samimiyeti, dostluğu, arkadaşlığı, sevgiyi ve diğer tüm iyi şeyleri bitirmenin en kısa yolu. Tavsiye edilmez sakın yapmayın... 8-Dürüst Olmak; Herkes tarafından sevilmenin, güzel dostluklar edinmenin, bir ömürlük sevginin, yalan söyleyenler tarafından keriz addedilmenin, onlara uymadığında hep kaybeden olmanın ama kendine olan öz güveninin ve kişiliğinin ötesinde yaptığında ve uyguladığında içinde bir rahatlık hissetmenin en etkili yolu. Denemeyenlere tavsiye edilir... 9-Saygı; Kazanılması zor ama kazanıldığı taktirde bütün yolları ve kapıları sana kolaylıkla açmanı sağlayan, karşı tarafa duyulduğu taktirde insana güven kazandıran birkaç şeyden biridir... 10-Sıkıntı; Katlanılamadığı taktirde patlıcana benzetildiğiniz ama katlanıldığı taktirde çok şey kazandığınız durumdurr30; 11-İma; Bir şeyi anlatmanın en çetrefilli hali, nedense bunu hep kızlar yapar, bizde bir şey anlamayız. Bunun açıklamasını tam olarak almak istiyorsanız bk. kızlara sorunuz... 12-Şaka; Aslen güldürme tekniğidir, dozu aşıldığı taktirde en sevilmeyen, salak saçma, sulu ve bazı hallerde en dumur olarak nitelediğimiz halleri sergileyenlerin durumu örtme tekniğine verdiği isim... 13-Kaygı; Korku duyduğumuz ve bir şeyi yapamayacağım yada istediğim şey olmayacak diye düşündüğümüz anlarda bizi delirten ve içimizi kemiren his... 14-Delirmek; Aslında akıllığa giden tek yol, ama bizlere benzemediği için 46 raporu alırlar, hani 9 köyden kovulurlar yani... Tavsiye etmem 15-Gülmek; sevinmenin en açık ifadesidir aslında ama bazen bazı kişiler tarafından yerli yersizde yapılır. Bu durumla karşılaştığınızda mümkünse sizde gülün ve geçin... 16-Konuşmak; Kendini ifade etmenin en iyi yoludur. bazıları kendilerini fazla ifade ederek bazı takma isimlere maruz kalabilirler.... Not: Tek başına yapıldığı taktirde 14. maddeye maruz kalınır... 17-İzlemek; Dinlemekle uygulandığı taktirde çok şey öğrenmenin en iyi yoludur. Ama bazı art niyetli insanlar bunu da kötüye kullanabilirler... Siz yapmıyorsunuz dimi???? 18-Uyumak; En iyi dinlenme yoludur. Pazar günü sabahı ve bazen öğlenin bir kısmı da dahil yapılabilir. Ama hepimizin bildiği gibi genelde en tatlı yerinde bölünür... 19-Uygulamak; Çoğu zaman öğrendiğimiz şeyleri denemenin en kolay ve pratik yoludur. Ama bazen merakımıza ve isteklerimize yenik düşmemiz durumunda başımızı belaya sokabilir... 20-Merak; Kişiyi uyaran ve onu cezbeden her şeye karşı duyulan ilgidir.. Fazla merak etmek iyi değildir, malum konunun faili kedi olarak |
benim o'na olan sevgim, asla bitmeyen,bitmeyecek olan, bana göre sonsuzluğu ifade eden bir konudur... |
|
Güneşin rengine benzemez gecenin rengi Üşütürayaz,korkutur karanlık Bu gece bir gariplik var üzerimde Ya ben fazlayım bu şehirde Ya da sen eksik... |
|
Eyilik ... Eyilik ... Eyilik... |
Eyilik diye başladılar ve yola koyuldular. Dört arkadaş,dost, dört kaderdi onlar. Gidecekleri uzun bir yol vardı. Katetmeleri gereken onlarca dert ve tasa ile karşılaşacaklardı. İçlerinden en az dördü biri kadar, biri de dördü kadar gözü karaydı. Ak ile karayı seçmek onlar için önemsizdi. Akıllarında şekillendirdikleri tek bir şey vardı. O da ; Bu Yolda Asla Yalnız Olmamalısın... |
Kalbimin kapısına "buradan geçmek yasaktır" diye yazdım. Fakat aşk, gülerek geldi ve "ben her yere girebilirim" diye fısıldadı... Herbert Shipman |
aramayı bıraktığımda o beni buldu ... Aşk sen ne güzel birşyesin ... |
Bir dağ yoluna tırmanırken Kuş bakışı görmek için oturduğun yeri Düşünürsün İnsanın kendini de bazen Kuş bakışı görmesi gerektiğini Ataol Behramoğlu |
Senin tenin sıcak Benim içimde bir kedi Yumdu gözlerini "işte aşk" dedi. Teninle Konuşmak.... |
Ne senden nede senli günlerden kurtulabildim Hatıralar birer birer iz etti gönlüme Çıkmadılar, çıkaramadım... Elim başka ellerde, Ellerini aradım. Kokunu duyunca başkasını sen sandım. Her sarılışımda hüsrana uğradım, Sarıldıklarım sen değildi, Saramadılar Bulamadım Alıntı.. |
If I Should die Before I wake, Its cause You took My breath Away. Losing you is like living in a world with no air.... No Air.. No Air.. :shy2: |
her karşıma geldiğinde beni anlamamn ve anlamadın konuları sorgulaman beni sorgulaman dünya gecicidir ahiret kalıcıdır |
http://www.hafif.org/imaj/Radyocu/cince-ask-erdem-2.jpg Adını yazdığım her dil benim dilim , aşk evrensel ya tüm evrende seni sevmeyi deniyorum ... |
Dün akşam bütün yüzünle bana doğru eğilmiştin.. Gözlerin hüzünle doluydu, güya beraberdik.. Öptüm ki sen değilmişsin, büyük yalnızlığımmış... |
Vakit varken tomucukları topla zaman hala uçup gidiyor ve bugün gülümseyen bu çiçek yarın ölüyor olabilir! |
|
http://img362.imageshack.us/img362/8126/dividers120sx9.gif Bu Aşk Bitmez gülü bir gün seni hergün hiç bıkmadan seveceğim adım adım hep peşinden bil geleceğim bu aşk bitmez bu aşk bitmez ömür biter bu aşk bitmez sevgiyle bakan bu gözler yalan söylemez iki elim kanda olsa sen cağır ben geleyim yar ben bu canı aşk yoluna kurban edeyim yar bu aşk bitmez ömür biter bu aşk bitmez sevgiyle bakan bu gözler yalan söylemez her acınin engeleninden zorluklarin üstesinden kan damlasa yüregimden bil gelecegim bu aşk bitmez bu aşk bitmez ömür biter bu aşk bitmez sevgiyle bakan bu gözler yalan söylemez |
incecikti.. gül dalıydı.. dokunsam kırılacaktı.. dokunmadım.. kurudu.. (W) |
BAZI ŞEYLER SEN BEKLEDİKÇE ISINIR... |
:DYeniden geldim sanki dünyaya seni tanıdım tanıyalı daha anlamlı gülüşlerim iyi ki varsın(L)(L) |
http://img.blogcu.com/uploads/avatars/376404_9583.jpg !!!cok yaratıcıyımdır...acayip sorun yaratırım... |
Son geriye dön butonu nu da kırdım şimdi ıssız bir krater gibiyim |
1 ek ![]() Çocuk Olsam Yeniden... Sadece Düştüğümde Acısa Canım... |
Bir şarkısın dilimde Bozuk plak gibiyim bütün gün aklım fikrim hep sende Nasıl bir duygu ki bu Ne zaman seni düşünsem koşmak geliyor içimden Nereye gitsem ne yapsam Gözlerim hep seni arıyor Tüm yollar sana çıkıyor şimdiden Nasıl bir duygu ki bu Ne zaman seni görsem bir kuş kanatlanır göğsümden Zaman sensiz geçmiyor senleyse yetmiyor Daha şimdiden özledim bir dahaki gelişini Sanki dünyam küçüldü barıştım bak hayatla Ama yokluğun korkutuyor Ben ki küskünüm en az bin yıldır Yitmişim boşvermişim elerken Ne ara çaldın kalbimi bilmem Üstelik bir davet bile etmedin geldim sana Ama gözlerin herşeyi anlatıyor Aşk sen nelere kadirsin :inlove: |
Bana bitmeyen bir tek şey söyle,söyle sonsuza inanayım... |
Aşık oldum başkalarına tamam Unuttum aşkını Ama içimdeki acın bitmiyor O ne zaman bitecek? Başkaları canımı yakana kadar Hep sana mı üzüleceğim ben? |
Kardan adamların saltanatı güneşi görünceye kadardır.Güneşi görmene az kaldı.. |
Askındır Beni Yaşatan Beni Hayata Bağlayan M&M |
Zaten ezelden beri benim olanı senden almama çok az kaldı... |
gözlerimi kapatmak istemiyorum kapatınca aklımagelenlerden hatırladıklarımdan korkuyorum kulağımda sesler var susturamıyorum.. sanırım ulamak istediğim okyanusta boğulmak üzereyim ... |
Hayatına uzaktan bakmak yardımcı oLmuyor.. |
Şu an düşünmekte olduklarımız,gelecekteki yaşantımızı oluşturmakta.. Üzerinde en çok düşündüğümüz ya da üzerinde en çok odaklandığımız (olumlu ya da olumsuz) şey hayatımız olarak karşımıza çıkacaktır.. |
| Saat: 00:35 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık