MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

SERTACOZCAN 15 Temmuz 2006 19:49

arkadaslar benim sorunum su windows live messenger yüklemek istiyorum. ama

"dosya ayıklaması basarısız yetersiz bellek takas dosyası için yetersiz disk alanı veya bozuk kabin dosyası en olası nedendir"

diye bir hata mesajı veriyor. yardımcı olurmusunuz??

windows xp sp2
msn 7,5
pc cilin 2006 kullanıyorum

Misafir 15 Temmuz 2006 20:26

Alıntı:

SERTACOZCAN adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 158116)
arkadaslar benim sorunum su windows live messenger yüklemek istiyorum. ama

"dosya ayıklaması basarısız yetersiz bellek takas dosyası için yetersiz disk alanı veya bozuk kabin dosyası en olası nedendir"

diye bir hata mesajı veriyor. yardımcı olurmusunuz??

windows xp sp2
msn 7,5
pc cilin 2006 kullanıyorum

Herhangi bir download manager (dosya indirme yöneticisi: getright, flashget, download accelerator, massdownloader vb.) kullanmadan indirme işleminizi gerçekleştirin. Messenger kurulum dosyasını web tarayıcınızla indirin ve tekrar kurmayı deneyin.

muharrem1981 16 Temmuz 2006 00:51

arkadaşlar acele yardım edebilecek biri varmı

arkadaşlar msn ye toplu halde kişi ekleniyordu daha önce yaptım ama şimdi yapamıyorum nasıl oluyordu bilgisi olan varmı.....

Misafir 16 Temmuz 2006 00:59

Alıntı:

muharrem1981 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 158362)
arkadaşlar msn ye toplu halde kişi ekleniyordu daha önce yaptım ama şimdi yapamıyorum nasıl oluyordu bilgisi olan varmı.....

İnceleyin :

Eski MSN'deki kişi listenizi Yeni MSN'e aktarma

ysf_FoCuS 16 Temmuz 2006 10:59

msn karakter yardım!!

ARKADAŞLAR mnsimde türkçe karakterlerle ilgili bir soru var
türkçe karakterlere bastıgımda saçmasapm şeyler oluyor
türkçe karakterleri kullanamıyorum
değiştiriliyordu bu ayarlar snırsam
bilen varmı acaba bu sorunu nasıl halledebilirim

Morrigan 16 Temmuz 2006 11:47

Alıntı:

ysf_FoCuS adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 158596)
ARKADAŞLAR mnsimde türkçe karakterlerle ilgili bir soru var
türkçe karakterlere bastıgımda saçmasapm şeyler oluyor
türkçe karakterleri kullanamıyorum
değiştiriliyordu bu ayarlar snırsam
bilen varmı acaba bu sorunu nasıl halledebilirim

Bilgisayarın sağ alt köşesindeki dil çubuğu TR de mi ?

Eğer "EN" de ise "TR" karakterlerini kullanamazsınız.

jewels 16 Temmuz 2006 21:17

selamlar.oncelikle bu soru bi cok kez sorulmus olabilir.fakat fazla zamanım yok..uzun zmandır msn e giremiyorum.ya da arasıra denedigimde giriyor..en sonunda buraya sormaya karar verdim..
Msn Messenger 8 in final sürümünü kullanıoyurm..1 ay oncesine kadar msn e sorunsuz girerken simdi girmeye calıstıgımda:
Hata kodu:80048820
genisletilmis hata kodu:80048439
Bu hata kodlarını alıyorum ve sorun gider dedigimde msn bana proxy yada anahtar baglantı noktalarında sorun oldugunu soyluor.ayrıca internet explorer ile de internet kullanamıyorm.msn in acılmaması ile explorer ile nete baglanamamam aynı zmana denk geldi.mozzillayla nete girebiliorm.yardımcı olursanız sevinirim.

Misafir 16 Temmuz 2006 21:31

Alıntı:

jewels adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 158933)
selamlar.oncelikle bu soru bi cok kez sorulmus olabilir.fakat fazla zamanım yok..uzun zmandır msn e giremiyorum.ya da arasıra denedigimde giriyor..en sonunda buraya sormaya karar verdim..
Msn Messenger 8 in final sürümünü kullanıoyurm..1 ay oncesine kadar msn e sorunsuz girerken simdi girmeye calıstıgımda:
Hata kodu:80048820
genisletilmis hata kodu:80048439
Bu hata kodlarını alıyorum ve sorun gider dedigimde msn bana proxy yada anahtar baglantı noktalarında sorun oldugunu soyluor.ayrıca internet explorer ile de internet kullanamıyorm.msn in acılmaması ile explorer ile nete baglanamamam aynı zmana denk geldi.mozzillayla nete girebiliorm.yardımcı olursanız sevinirim.

Sistem Saatinizi Kontrol Edin.

jewels 16 Temmuz 2006 21:38

Alıntı:

L.a.D.y adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 158943)
Sistem Saatinizi Kontrol Edin.

ettim burdan takip edebildigim kadarıyla.saatte bi sorun yok..hatta dll. de tamam ama hala girmio.bi de explorer la da nete baglanamıorm acaba baglantılı bisi mi ?cünkü mozillayla cok rahat girebiliyorm nete..

Misafir 16 Temmuz 2006 21:43

Alıntı:

jewels adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 158947)
ettim burdan takip edebildigim kadarıyla.saatte bi sorun yok..hatta dll. de tamam ama hala girmio.bi de explorer la da nete baglanamıorm acaba baglantılı bisi mi ?cünkü mozillayla cok rahat girebiliyorm nete..

Bilgisayarin Saati ve Tarihi Dogru Olmalidir.
Tarih ve Saat Özelliklerinden Internet Saatini de Güncelleyin.
Baslat > Calistir'dan "regsvr32 Softpub.dll" Deneyin.

jewels 16 Temmuz 2006 21:54

Alıntı:

L.a.D.y adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 158952)
Bilgisayarin Saati ve Tarihi Dogru Olmalidir.
Tarih ve Saat Özelliklerinden Internet Saatini de Güncelleyin.
Baslat > Calistir'dan "regsvr32 Softpub.dll" Deneyin.

eyv.hepsini yaptım ama yok olmuo:(secenekler baglantı gelismis ayarlar
http://img372.imageshack.us/img372/3757/screenshot003rn4.jpg
sınaya bastıgımdahttp://img308.imageshack.us/img308/9018/screenshot002yi1.jpghatası veriyor..

ayrıca http://img511.imageshack.us/img511/171/screenshot004tc3.jpg bu hatayı veriyor.ben explorer ya da proxy ayarları ile ilgili bi sorun oldugun düsünüyorm.ama ne yapacagım hakında bi bilgim yok..

Misafir 16 Temmuz 2006 22:25

Alıntı:

jewels adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 158960)
eyv.hepsini yaptım ama yok olmuo:(secenekler baglantı gelismis ayarlar
http://img372.imageshack.us/img372/3757/screenshot003rn4.jpg
sınaya bastıgımdahttp://img308.imageshack.us/img308/9018/screenshot002yi1.jpghatası veriyor..

ayrıca http://img511.imageshack.us/img511/171/screenshot004tc3.jpg bu hatayı veriyor.ben explorer ya da proxy ayarları ile ilgili bi sorun oldugun düsünüyorm.ama ne yapacagım hakında bi bilgim yok..

Baslat > Calistir :

regsvr32 Softpub.dll
regsvr32 Wintrust.dll
regsvr32 Initpki.dll
regsvr32 Rsaenh.dll
regsvr32 Mssip32.dll
regsvr32 Cryptdlg.dll
regsvr32 Msxml3.dll

Bunlari Deneyin. Sonuc Alamazsaniz IE'yi Update Edin/Tekrar Yükleyin.

sefir26 17 Temmuz 2006 11:54

Arkadaşlar benim msn hesabım açılmıyor açıldığındada geç açlıyor ve kişi listem ya tamamen silinmiş yada bir iki tane adres gözüküyor 2gündür bu böyle bilgisayarda sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü diğer hesabımdan oturum açıyorum onda bir sorun olmuyor windows live msn +msn dicovery+msn plus kullanıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim

PritoryuS 17 Temmuz 2006 11:58

Alıntı:

sefir26 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 159388)
Arkadaşlar benim msn hesabım açılmıyor açıldığındada geç açlıyor ve kişi listem ya tamamen silinmiş yada bir iki tane adres gözüküyor 2gündür bu böyle bilgisayarda sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü diğer hesabımdan oturum açıyorum onda bir sorun olmuyor windows live msn +msn dicovery+msn plus kullanıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim

Geç Açılıp Açılması Hizmet Durumuna Bağla Eğer Son 2 gün Şifrelerin Başkasının Elinde İse www.passport.com Gir Ve Hesab Bilgilerini Değiştir PC Alakası yok Diyorsa Msn Pass Senden Başka Birisi Daha biliyordur..Bunu Örnek Olarak

Yeni 1 Msn Aç ve Sorunlu Olan Msn Adresini Yazıp Ekle Eğer MSn Kabul Edilirse Bi Sorun çıkmazsa Yukarıdaki işlemleri yap..

Misafir 17 Temmuz 2006 12:03

Alıntı:

sefir26 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 159388)

Bağlantı noktalarıyla alakalı bir durum ve geçici. Aynı hesabınızla bir kac kez oturumunuzu açıp kapayın. Başka maillerlede deneyin bunu. Sorun kısa zamanda çözülecektir..

Alıntı:

PritoryuS adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 159393)
Geç Açılıp Açılması Hizmet Durumuna Bağla Eğer Son 2 gün Şifrelerin Başkasının Elinde İse www.passport.com Gir Ve Hesab Bilgilerini Değiştir PC Alakası yok Diyorsa Msn Pass Senden Başka Birisi Daha biliyordur..Bunu Örnek Olarak

Yeni 1 Msn Aç ve Sorunlu Olan Msn Adresini Yazıp Ekle Eğer MSn Kabul Edilirse Bi Sorun çıkmazsa Yukarıdaki işlemleri yap..

Her şeyi hack'e yormak iyi değildir.;)

badboy88 17 Temmuz 2006 19:50

Yardım ederseniz sevinirim. WLM'yi yükledim. Kişi listesini al dedim ama eklenen kişiler online oldukları halde online gözükmüyor. Neden acaba?

Misafir 17 Temmuz 2006 20:13

Alıntı:

badboy88 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 159851)
Yardım ederseniz sevinirim. WLM'yi yükledim. Kişi listesini al dedim ama eklenen kişiler online oldukları halde online gözükmüyor. Neden acaba?

Kaydetmek Istediginiz Listenin Oldugu Adresi 7.5'te Acin, WLM'i Kaldirin. Yeni Actiginiz Adresi 7.5'te Acin. 7.5'den 7.5'e Listeyi Kopyalayin. Sonra Yeni Adresinizi 8.0'da Acin.

Ya da

Asagidaki Link'i Inceleyin:
Eski MSN'deki Kişi Listenizi Yeni MSN'e Aktarma

sefir26 17 Temmuz 2006 20:19

Alıntı:

MachMood adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 159402)
Bağlantı noktalarıyla alakalı bir durum ve geçici. Aynı hesabınızla bir kac kez oturumunuzu açıp kapayın. Başka maillerlede deneyin bunu. Sorun kısa zamanda çözülecektir..

Her şeyi hack'e yormak iyi değildir.;)

yok bu düzelmiyor internet cafeden girebiliyorum kendi bilgisayarımdan açılmıyor ama windovsun msn ninden giriyor kafayı yiyecem böle saçmalık mı olur:S

mcbarbar 17 Temmuz 2006 20:50

selam arkadaşlar! ya ben live messengerda büyük avatar eklentisi arıyorum forumda aradım bulamadım bi yardımcı olurmusunuz

PritoryuS 17 Temmuz 2006 21:23

Alıntı:

sefir26 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 159875)
yok bu düzelmiyor internet cafeden girebiliyorum kendi bilgisayarımdan açılmıyor ama windovsun msn ninden giriyor kafayı yiyecem böle saçmalık mı olur:S

Tüm Eklentileri İle Msn Kaldır Ve Sürüm Değiş Gerekirse 1 Alt Sürüme geç Ve Düzelerise Tekrar Üst Sürüme Geç Yanlış Değilsem 7,5 Kullanıyorsun ?..

Misafir 17 Temmuz 2006 22:02

Alıntı:

mcbarbar adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 159892)
selam arkadaşlar! ya ben live messengerda büyük avatar eklentisi arıyorum forumda aradım bulamadım bi yardımcı olurmusunuz

StuffPlug Live'ın çıkmasını beklemelisiniz..

by_zel 18 Temmuz 2006 10:08

arkadaslar livemessengerda sorun war.kişi listen msn merkezinde aywayi yemis belli.cünki yanimdaki baska pc dende aciyorum bozuk ama pc nin sahibinin aciyorum düzgün.bütün arkadaslarimin basina geldi.merkezle ilgili bi sorun.7.5 yükleyin sorunsuz kullanin.kisa zamanda düzeltirler bence bu sorunu;)

FallenStar 18 Temmuz 2006 11:18

Live Messenger'da Kişi listemi Göremiyorum :(

Live messenger'da güvenlik ayarlarında,yanlışlıkla ^^bu paylaşılan bir bilgisayar olduğundan,adres defterimi,görüntü resmimi,kişisel iletimi burada depolama^^ sekmesini işaretledim ..Şuan kişi listem bomboş görünüyor..Beni ekleyenler,block listem vs hiçbirşeyi göremiyorum..Windows msn'de kişilerim gözüküyor ama MSN Live'da gözükmüyorlar.Msni kurdum kaldırdım,hala bir sonuç alamadım,anlayamıyorum sorun ne ..Lütfeeen yardım ediiin :*( :*(

Misafir 18 Temmuz 2006 14:48

Alıntı:

FallenStar adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 160427)
Live messenger'da güvenlik ayarlarında,yanlışlıkla ^^bu paylaşılan bir bilgisayar olduğundan,adres defterimi,görüntü resmimi,kişisel iletimi burada depolama^^ sekmesini işaretledim ..Şuan kişi listem bomboş görünüyor..Beni ekleyenler,block listem vs hiçbirşeyi göremiyorum..Windows msn'de kişilerim gözüküyor ama MSN Live'da gözükmüyorlar.Msni kurdum kaldırdım,hala bir sonuç alamadım,anlayamıyorum sorun ne ..Lütfeeen yardım ediiin :*( :*(

Kisisel Ayarlar > Güvenlik

sefir26 18 Temmuz 2006 15:54

Alıntı:

by_zel adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 160341)
arkadaslar livemessengerda sorun war.kişi listen msn merkezinde aywayi yemis belli.cünki yanimdaki baska pc dende aciyorum bozuk ama pc nin sahibinin aciyorum düzgün.bütün arkadaslarimin basina geldi.merkezle ilgili bi sorun.7.5 yükleyin sorunsuz kullanin.kisa zamanda düzeltirler bence bu sorunu;)

Evet sana katılıyorum live msn de bi sorun var bu sıralar şimdilik 7.5 e takılın o zaman sorun olmuyor

hellboy726 18 Temmuz 2006 17:27

http://www.imagehell.com/out.php/i70483_hata.JPG

bu hata yüzünden Pc de yaptıklarım başka bilgisayarda olmuyor :(

bu nu nasıl düzeltebiliriM = ?

Lisacan 18 Temmuz 2006 18:06

Yardım Lütfen...

arkadaşlar merhabalar...ben win.live messenger yükledim ama çok büyük bi problem çıktı...messenger kişi listesinde kimseyi göstermiyor.. 7,5 le girince herkes var ama 8 le girince kimseyi göstermiyor lütfen kişi ekleyin falan diyor...ne yapmam lazım yardımcı olursanız çok sevenirim..teşekkürler:(:(

Stizz 18 Temmuz 2006 18:14

Olurmu Bilmiyorum Ama 7.5 de kişi listenin yedeğini al Live yükle live dada o yedek aldığın kişi listesini ekle belki olur...^o)

Lisacan 18 Temmuz 2006 18:19

daha kesin bir çözümü yok mudur :(

daha önce yüklediim zaman çıkmıştı sonra sevmeyip sildim bidaa yükleyim bari dedim o zaman çıkmadı bende sorun var zannettim

Misafir 18 Temmuz 2006 18:29

Alıntı:

Lisacan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 160824)
arkadaşlar merhabalar...ben win.live messenger yükledim ama çok büyük bi problem çıktı...messenger kişi listesinde kimseyi göstermiyor.. 7,5 le girince herkes var ama 8 le girince kimseyi göstermiyor lütfen kişi ekleyin falan diyor...ne yapmam lazım yardımcı olursanız çok sevenirim..teşekkürler:(:(

Alıntı:

Lisacan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 160831)
daha kesin bir çözümü yok mudur :(

Genel 1 Sorun...

Alıntı:

MachMood adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 160779)
Genel anlamda bağlantılarda sorun var, bu sorun sadece sizde değil... Bir kac mesaj yukarıları okudugunuzda anlayacaksınız...

7.5 kullanmaya devam edin şimdilik, eğer WLM'de düzelmiyorsa..

NeutralizeR 18 Temmuz 2006 20:39

Alıntı:

Son birkaç gündür dünya genelinde Messenger hizmetinde bazı sorunlar yaşanıyor.

Microsoft'un Messenger sunucularında teknik bir çalışma, güncelleme yaptığı düşünülüyor.

Maalesef durumun düzelmesini beklemekten başka yapabileceğiniz pek bir şey yok.
Evet...

cancan48 18 Temmuz 2006 20:59

selam.
su anda bilgisayar1mda msn messenger 7.5 yüklü. Windows Live Messengeri kurmak istiyorum ama hata 1603 diye uyar1 veriyor. Bnun sebebi ne olabilir? Messenger Live yi nas1l kurabilirim. bu konuda yard1mc1 olursan1z memnun olurum.

Misafir 18 Temmuz 2006 21:03

Alıntı:

cancan48 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 160947)
selam.
su anda bilgisayar1mda msn messenger 7.5 yüklü. Windows Live Messengeri kurmak istiyorum ama hata 1603 diye uyar1 veriyor. Bnun sebebi ne olabilir? Messenger Live yi nas1l kurabilirim. bu konuda yard1mc1 olursan1z memnun olurum.

Windows Live Messenger için geçerli aşağıdaki çözüm önerisi...

Kurulum sırasında "MSN Messenger kurulumu hata kodu '1603' ile başarısız oldu" hatasını nasıl düzeltebilirim?

MSN Messenger Kurulumu çalışırken, "1603" hatasıyla karşılaşabilir veya bunun yerine aşağıdaki hata iletisini alabilirsiniz.
-"Microsoft.Windows.Networking.RtcDll, type="win32", version="5.2.2.1", publicKeyToken="6595b64144ccf1df", processorAchitecture="x86"" derlemesi yüklenirken bir hata oluştu. Daha fazla bilgi için lütfen Yardım ve Destek'e bakın. HRESULT: 0x80070002.
Durumu çözmek için:
1. Casus yazılım algılama programlarını kapatın. Microsoft® Windows® AntiSpyware (Beta) yüklüyse, Windows AntiSpyware simgesini görev çubuğu bildirim alanında sağ tıklatın ve "Microsoft AntiSpyware'i Kapat"ı tıklatın. Microsoft dışı casus yazılımdan koruma programlarınız varsa, üretici tarafından sağlanan yönergelere bakın.
2. MSN Messenger Kurulumu'nu yeniden çalıştırın. Bu sorunu çözmezse, diskte yeterli boş alan olmayabilir. Disk Temizleme aracı sabit diskinizde nasıl güvenli bir şekilde alan boşaltılabileceğini hesaplar.
Bir miktar disk alanını kullanılabilir yapmak için:
1. Başlat'ı ve sonra Denetim Masası'nı tıklatın.
2. Performans ve Bakım'ı tıklatın.
3. Sabit diskinizde yer boşaltın'ı tıklatın. Disk Temizleme iletişim kutusu görünür.
4. Disk Temizleme sekmesinde, aşağıdaki onay kutularını seçin:
-Karşıdan Yüklenen Program Dosyaları
-Geçici Internet Dosyaları
-Geçici Dosyalar
-Geçici Çevrimdışı Dosyalar
-Çevrimdışı Dosyalar
5. Dosyaları bu konumlardan silmek için Tamam'ı tıklatın.
6. İstendiğinde, disk temizlemeyi başlatmak için Evet'i tıklatın.

cancan48 18 Temmuz 2006 21:43

bilgisayarimda antispyware olup olmadigini bilmiyorum. Nerden bakabilirim.

amigo 18 Temmuz 2006 23:22

ya ben msn live messenger 8.0 kullanıyorum ve msn live messsenger 8.0 kullanan bir arkadaşımla paylaşım klasörü oluşturmak istediğimde bilgisayarınız paylaşım klasörünü desteklemiyor diye bi uyarı alıyorum.ve araçlar->seçenekler->paylaşım klasörleri adımlarını takip ettiğim zaman resimdeki ekranda da görüldüğü gibi dosyaları tek tek göndermek yerine paylaşım klasörünü kullan seçeneğini seçemiyorum...
bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
güvenlik duvarım kapalı,antivir guard kullanıyorum,1-2 gün önce güncelledim...
http://img359.imageshack.us/img359/7140/ads305zks1.jpg

monsher 19 Temmuz 2006 00:04

iyi akşşamlar arkadaşlar ya bende msn live war buradan indirdim işte versiyonu 792 heralde ya bu akşam dönüyo dönüyo açılmıyo sebek ne acaba bu arada benim msn adresim admin@isimsoyisim.com olarak acaba bundan kaynaklanan bi durum mu hotmail hesabım açıldı ama diğer msn hesabım 12 dakkadır dönüyo ne hata weriyo ne açılıyoo yardımcı olursanız sevinirim.

Misafir 19 Temmuz 2006 00:13

Alıntı:

amigo adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 161018)
ya ben msn live messenger 8.0 kullanıyorum ve msn live messsenger 8.0 kullanan bir arkadaşımla paylaşım klasörü oluşturmak istediğimde bilgisayarınız paylaşım klasörünü desteklemiyor diye bi uyarı alıyorum.ve araçlar->seçenekler->paylaşım klasörleri adımlarını takip ettiğim zaman resimdeki ekranda da görüldüğü gibi dosyaları tek tek göndermek yerine paylaşım klasörünü kullan seçeneğini seçemiyorum...
bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
güvenlik duvarım kapalı,antivir guard kullanıyorum,1-2 gün önce güncelledim...
http://img359.imageshack.us/img359/7140/ads305zks1.jpg

Bilgisayarim > Araclar > Klasör Secenekleri > Görünüm
Burdan 'Basit Dosya Paylasimi Kullan (Önerilen)' Secin.
Egerli Secili ise Yollamak Istedigniz Dosyada Sorun Vardir Muhtemelen.
Rarlayip Ya da Zipleyip Deneyin.

Alıntı:

monsher adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 161056)
iyi akşşamlar arkadaşlar ya bende msn live war buradan indirdim işte versiyonu 792 heralde ya bu akşam dönüyo dönüyo açılmıyo sebek ne acaba bu arada benim msn adresim admin@isimsoyisim.com olarak acaba bundan kaynaklanan bi durum mu hotmail hesabım açıldı ama diğer msn hesabım 12 dakkadır dönüyo ne hata weriyo ne açılıyoo yardımcı olursanız sevinirim.

Alıntı:

Son birkaç gündür dünya genelinde Messenger hizmetinde bazı sorunlar yaşanıyor.

Microsoft'un Messenger sunucularında teknik bir çalışma, güncelleme yaptığı düşünülüyor.

Maalesef durumun düzelmesini beklemekten başka yapabileceğiniz pek bir şey yok.

mellice 19 Temmuz 2006 00:17

SELAM, İLK YÜKLEDİĞİMDE AÇILDI LIVE, 7.5 DA SİLİNMİŞTİ AMA KİŞİ LİSTESİ AÇILMAMIŞTI.

WINDOWS MESSENGERDAN LİSTEYİ MASAÜSTÜNE KOPYALADIM, LIVE AÇIP O LİSTEYİ YÜKLEDİM YİNE OLMADI.

SONRA SİLİP TEKRAR YÜKLEDİM LIVE İ, BU SEFER DE 2 HESAP DA BAĞLANMIYOR

BU ARADA BENDE MESSENGER DISCOVERY DE VAR

7.5 TEKRAR YÜKLEMEK YADA DISCOVERY SİLMEK GEREKİR Mİ?

BU ARADA WINDOWS XP, NORTON AKTİF AMA LIVE İÇİN PERMIT ALL SEÇTİM YANİ İZİNLİ

amigo 19 Temmuz 2006 00:32

Alıntı:

L.a.D.y adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 161069)
Bilgisayarim > Araclar > Klasör Secenekleri > Görünüm
Burdan 'Basit Dosya Paylasimi Kullan (Önerilen)' Secin.
Egerli Secili ise Yollamak Istedigniz Dosyada Sorun Vardir Muhtemelen.
Rarlayip Ya da Zipleyip Deneyin.

söylediklerini yaptım ama zaten seçiliydi...
bu arada yolladığım dosyada herhangi bi sorun olmadığından eminim.ayrıca arkadaşım bana paylaşılan klasör açmak istediğinde de bilgisayarınız paylaşılan klasör özelliğini desteklemiyor.bu özellik için yardım al penceresi açılıyor...
bir türlü anlayamadım sorun nedir?

NeutralizeR 19 Temmuz 2006 00:39

Alıntı:

amigo adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 161103)
söylediklerini yaptım ama zaten seçiliydi...
bu arada yolladığım dosyada herhangi bi sorun olmadığından eminim.ayrıca arkadaşım bana paylaşılan klasör açmak istediğinde de bilgisayarınız paylaşılan klasör özelliğini desteklemiyor.bu özellik için yardım al penceresi açılıyor...
bir türlü anlayamadım sorun nedir?

Paylaşım Klasörlerini kullanabilmek için hem sizin hem de kişinizin NTFS (Performans, güvenlik, güvenilirlik ve diğer ileri düzey özellikleri sağlayan gelişmiş bir dosya sistemi.) dosya sistemi ile biçimlendirilmiş bir sistem bölüm (Bölüm, sabit sürücünüzün bir kısmı veya tamamı olabilir. Bölümler genellikle işletim sistemi yüklenmeden önce oluşturulur. Çoğu ev kullanıcısı için, sabit sürücünün yalnızca bir bölümü vardır.) kullanması gerekir. Sabit disklerin normalde NTFS dosya sistemi içinde biçimlendirilen tek bir bölümü vardır. Sabit diskinizin NTFS sistem bölümü kullanıp kullanmadığını belirlemek için Bilgisayarım'ı çift tıklatın, Windows'un yüklü olduğu sabit diski sağ tıklatın ve sonra Özellikler'i tıklatın. NTFS'nin Dosya sistemi'nin altında listelenip listelenmediğine bakın.
Sabit diskinizi komut isteminden NTFS'ye dönüştürmek için:
  1. Görev çubuğunda Başlat'ı ve sonra da Çalıştır'ı tıklatın.
  2. cmd yazın ve sonra Tamam'ı tıklatın.
  3. convert c: /FS:NTFS (burada C: sabit diskinizi gösterir) yazın ve ardından ENTER'a basın.
  4. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Notlar
  • Sabit diskinizi FAT32'den NTFS'ye nasıl dönüştürebileceğiniz konusunda daha fazla bilgi için Windows yardım belgelerinize başvurun. FAT32'den NTFS'ye dönüştürme işlemi sırasında bir aksilik olursa veri kaybedebilirsiniz.

amigo 19 Temmuz 2006 00:45

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 161110)
Paylaşım Klasörlerini kullanabilmek için hem sizin hem de kişinizin NTFS (Performans, güvenlik, güvenilirlik ve diğer ileri düzey özellikleri sağlayan gelişmiş bir dosya sistemi.) dosya sistemi ile biçimlendirilmiş bir sistem bölüm (Bölüm, sabit sürücünüzün bir kısmı veya tamamı olabilir. Bölümler genellikle işletim sistemi yüklenmeden önce oluşturulur. Çoğu ev kullanıcısı için, sabit sürücünün yalnızca bir bölümü vardır.) kullanması gerekir. Sabit disklerin normalde NTFS dosya sistemi içinde biçimlendirilen tek bir bölümü vardır. Sabit diskinizin NTFS sistem bölümü kullanıp kullanmadığını belirlemek için Bilgisayarım'ı çift tıklatın, Windows'un yüklü olduğu sabit diski sağ tıklatın ve sonra Özellikler'i tıklatın. NTFS'nin Dosya sistemi'nin altında listelenip listelenmediğine bakın.
Sabit diskinizi komut isteminden NTFS'ye dönüştürmek için:
  1. Görev çubuğunda Başlat'ı ve sonra da Çalıştır'ı tıklatın.
  2. cmd yazın ve sonra Tamam'ı tıklatın.
  3. convert c: /FS:NTFS (burada C: sabit diskinizi gösterir) yazın ve ardından ENTER'a basın.
  4. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Notlar
  • Sabit diskinizi FAT32'den NTFS'ye nasıl dönüştürebileceğiniz konusunda daha fazla bilgi için Windows yardım belgelerinize başvurun. FAT32'den NTFS'ye dönüştürme işlemi sırasında bir aksilik olursa veri kaybedebilirsiniz.

teşekkür ederim.bi denicem,sonucu burada paylaşırım...

hellboy726 19 Temmuz 2006 09:44

Merabalar Soruma Bir cevap alamadım Azda Olsa bilgilendirme yapabilicek Arkadaşlara Teşkkğr ederim..

https://www.msxlabs.org/forum/160782-mesaj776.html

NeutralizeR 19 Temmuz 2006 09:57

Alıntı:

hellboy726x adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 161299)
Merabalar Soruma Bir cevap alamadım Azda Olsa bilgilendirme yapabilicek Arkadaşlara Teşkkğr ederim..

https://www.msxlabs.org/forum/160782-mesaj776.html

Modem ayarlarınızla ilgili bir problem.

"You are connected to the internet through a non-UPnP IP restricted NAT"

Modem dökümanınızdan ya da üretici web sitesinden UPnP ve NAT ile ilgili bölümleri inceleyiniz.

hödönök 19 Temmuz 2006 10:29

sabah bir baktım liste bomboş.7.5 a döneyim dedim ama o da yüklenmiyor.daha yeni bir sürüm var onu yükle diye bir ileti çıkıyor.yani 7.5 un kurulumuna izin vermiyor.arkadaşlar bilen varsa yardım etsin.msn siz kaldım.amsn ye idare ediyorum.burda baktım aynı sorunu yaşayanlar 7.5 a dönmüş ben dönemiyorum..aslında bu msn i tamamen yok etmek lazım ne pis im bu yahu?

sefir26 19 Temmuz 2006 11:06

Alıntı:

hödönök adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 161323)
sabah bir baktım liste bomboş.7.5 a döneyim dedim ama o da yüklenmiyor.daha yeni bir sürüm var onu yükle diye bir ileti çıkıyor.yani 7.5 un kurulumuna izin vermiyor.arkadaşlar bilen varsa yardım etsin.msn siz kaldım.amsn ye idare ediyorum.burda baktım aynı sorunu yaşayanlar 7.5 a dönmüş ben dönemiyorum..aslında bu msn i tamamen yok etmek lazım ne pis im bu yahu?

Kardeş ilk önce program ekle kaldırdan 8'i kaldır sonra 7.5 i yükle o zaman yükler yükledikten sonrada yeni sürüm var diye uyarı verir yükle der sen hayır de o zaman olur ben öle yaptım

hödönök 19 Temmuz 2006 11:48

sefir 26 sağol ama, ben zaten o dediklerini yapıyorum.fakat yine karşıma aynı uyarı çıkıyor.hayır diyorum,o zamanda msn açılmıyor yani illa ki yüklemem gerektiğini söylüyor bana...nedir bu çektiğimiz yahu?bak ın ekran görüntüsünü de koydum.sinirleniyorum iyiden iyiyehttp://img135.imageshack.us/img135/4621/desktop305305305mia4.png

wowow 19 Temmuz 2006 12:38

yeni sürümle yükseltin öyleyse, 7.5sürümünü yükseltecektir 8.O'a geçmicektir diye umuyorum

PritoryuS 19 Temmuz 2006 12:44

Alıntı:

wowow adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 161474)
yeni sürümle yükseltin öyleyse, 7.5sürümünü yükseltecektir 8.O'a geçmicektir diye umuyorum

Versiyon Sürümleri Kademe Kademe Artar 7,0 İse 7,5 Geçecektir.Buda Doğru Cevaptır Demektir..

hödönök 19 Temmuz 2006 13:25

tüm çabalarıma rağmen yine de live messenger yüklendi.7.0 dan sonra 7.5 u yüklemiyor maalesef olmuyor.üstelik bu yeşil--mavi msn herifleri 20 dakikadır dönüüüüp duruyor.bilgisayardan tamamen kaldırıcam.

goingunder 19 Temmuz 2006 16:19

Çevrimdışıyken msn e kimler girmiş??

Arkadaşlar msn kapalıyken kimlerin msn e girdiğini sonradan öğrenebilmek için bir program var mı ya da öğrenebilir miyiz?? Çok lazım.... Şimdiden teşekkürler

Saat: 11:44

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık