![]() |
Gönlümdeki Harâp Şehir Yüreğim antik çağdan kalma bir harâbeye dönmüş Gönlüm sanki 2. dünyâ savaşında ağır bir bombardımana uğramış bir şehir gibi yıkık dökük Bir sen yoksun bu şehirde Ümitlerimin hepsi şehrin enkâzının altında kalıp parçalanan cesetler şeklinde çürümeye yüz tutmuş Ortalığı masif bir koku kaplamış Sevdâmın enkâzı dağılmış dört bir yana Gestapolar seni alıp götürmüşler gönlümdeki bu harap şehirden Senden hâtırâ olarak ucu yanmış bir kaç fotoğraf ve bir kaç mektup kalmış yalnızca yıkık duvarların arasında Düşman uçakları hiç durmadan keder bombalarını yağdırmakta gündüz gece gönlümdeki sensiz şehre Gündüzlerim gece olmuş gecelerim ise zifiri karanlık karartma gecelerinde Bir sen yoksun bu yıkık ve harap şehirde Bir sen yoksun ölümün kol gezdiği gönlümdeki bu kırık dökük şehirde Bir sen yoksun sevgilim |
Yıkılan Hayaller ilk görüşte diye başlar herşey herşey başkalaşır gözünde çiçekler daha güzel kokar uzun zamandır böyle güzel olmamıştır havalar o anda devreye girer hayaller bitmek tükenmek bilmezler giderek çoğalırlar öyle çoğalırlar ki bazen gerçeklerin yerini alırlar işte tam o sırada biri onları yıkıverir herşey, heryer yerlebir |
nupelda nupelda ah Nupelda adını hangi sokağa vereyim hangi yağmurla selam göndereyim; bilemiyorum Nupelda bilememenin acısını İstanbul'a gömüyorum. Nupelda vahşi bozkırların asi rüzgarı. Nupelda ömrümün yarısı hayallerimin öz bacısı duy duy beni Nupelda seni seviyorum demenin anlamı yok artık çünkü ben çünkü ben seni seviyorumdan öte seviyorum. saçlarına kar düşmüşçesine gözlerine diyarbakır umuduna memleketim seni ben annem kadar sevdim NUPELDA AH NUPELDA vahşi bozkırların asi rüzgarı hayallerimin öz bacısı. |
zamansız ve imkansız gidiyorum... Sensizliği sensizliğe bıraktığım bir gece… Her anıma seni sakladım ve her anıma seni yaşadım… Gerçekten seven için bırakması o kadar zor ki,dayanamamak ve sensiz yapamamak…. Zamana göğüs gerer,sensizliğe dayanır,seni bekler ölürüm…. Bana bir gülümseyişin her şeye bedel… Zamansız ve imkansız gidiyorum… Kim bilir arkamdan kimler gözyaşı döker… Ben belki gidiyorum ama seni de yanımda götürüyorum… Çünkü biliyorum ki ben sensiz yapamam… Çaresizliğimin yoksulluğuna bürünen bir kırık kalp benden kalan…. Gidiyorum işte bitiyorum… Ama seni yine de seviyorum… Zamansız ve imkansız bitiyorum… Belki hayatıma son çağrım… Belki de son anım… Eğer bu dünya beni sensiz var edicekse içinde ALLAH tan tek dileğim canımı bu gece alması… Yalvarıyorum ALLAH ım al şu canımı… Daha fazla dayanıcak gücüm kalmadı… Yoruldu bu beden…. |
Bir Şiirdir İstanbul Gönüller sultânı nâdide bir şiirdir İstanbul Sokaklarının her biri kutlu bir hecesi Caddeleri doyumsuz mısralarıdır bu şiirin Binbir türlü güzelliklerle donanan Okundukça sevilen, sevildikçe okunan Bitimsiz bir şiirdir yüce İstanbul Asla unutulmayan ve unutulmayacak olan Ruhları şefkatle sarıp hayranlık uyandıran Şiir edâlı yüce bir şehirdir koca İstanbul Kalpleri kuşatan emsalsiz bir şiirdir İstanbul Bir kıtası Asya, diğer bir kıtası Avrupa olan Buram buram tarih ve deniz kokan Gönüllere nice eşsiz tadlar bırakan Söylendikçe büyüleyen, büyüledikçe söylenen Ölümsüz bir şiirdir yüce İstanbul Asla unutulmayan ve unutulmayacak olan Ruhları şefkatle sarıp hayranlık uyandıran Şiir edâlı yüce bir şehirdir koca İstanbul |
Yalnızlık Bir garip duygu alıp gidiyor içimde... Sessiz ve derinden. Ve birgün aniden Cep telefonumu yalnızca Çalar saat niyetine kullandığımda Anladım sırrını Bu duygu benim yalnızlığımdı... |
HASTERÇİM :) RÜZGAR SAÇLARINA AŞIK ÇİÇEKLER GÖZLERİNE YILDIZLAR BAKIŞLARINA HASRET AY YÜZÜNE KALBİM KALBİNE HASTER ELLERİM ELLERİNE AŞK YANLIZLIKTIR SEVGİ YAŞAM. |
Aşk Sarp kayaların ser verip, sır vermediği Yamaçlarına kurdun, kuşun eremediği Tükenmiş kalplerin, tepesini göremediği Yüce dağların zirvesinde bir buluttur aşk Her dalıp da varana, geçit vermez bu dağlar Usanıp da kaçana, in cin bile kan ağlar Ne yapsın meyhaneci, ancak bir içki sağlar Gizemli sislerin ardında bir konuttur aşk Benimsin demek yetmez, istediği bu değil İnermiş gibi yapsa da asla vermez meyil Bu yol yürek ister, dönüşü olmaz, bunu bil Zirvesinde yari bekleyen bir umuttur aşk |
intihar ölümdür bunun sonu aşk kokusu canımın ne onemı var sensın sorumlusu sonunda sen yoksun razıyım ben o halde işkence gibi ölüme cenazeme ister gel,ister gelme kırmızıdır kan siyahtır ölüm benim sonum sensin gülüm geri dön yalvarırım yoksa bellidir rengim siyahtır gelinim siyahtır rengim |
http://img417.imageshack.us/img417/2456/sev27bs.gif tADINdA GEL Yüzünün Gölge de Kalan Yanını, Dışarı da Bırak. Gönül Yüzünle Gel. Hüzünlü Gözlerini, Düşler de Bırak. Gülen Gözlerinle Gel. Solgun Yanaklarını, Kapı da Bırak. Al Menekşe Alım'ın da Gel. Ayaz da Kurumuş Dudaklarını, Resim de Bırak. Bal Damlayan, Dilinle Gel. Kuru Dallarda Çatallaşan Tenini, Şiir de Bırak. Adına Yazılacak, Beste Tadın da Gel. |
| Saat: 19:07 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık