![]() |
hellboy726: maalesef sorunumu çözmedi.. msn zaten listemde... |
selaam arkadaşlaar yaaw been sizee bişeey dahaa saoracaktıım :D buu msnde olaan fakaat kendilerini ç.dışı gösterren arkadaşlarımı nasıl görebiliriim??? bu nu görmemi sağlan bir program war mı?? bu konudaa bilgilendiriirseniiz sewiniriim.. şimdideen teşklrrrrr |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/12138-messenger-plus-livela-cevrimdisi-oturum-acanlari-gorun.html |
teşk ederiiim l.a.d.y birde beniim şuu sorunuum waar :S msn adresimde ekli olmayaan adresleer benim penceremii tıklayıp xxxx:@ho.tmail.com konuşma penceresi açtı diyoor we sonradaan buu kişii pencereyii kapatıyoor :S:S:S fakaat altını çizmeek isterimkii buu adresler beniim msn nimde yoklaarrr :S:S |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
selam ben çöp kutusunda silmiş oldugum iletileri tekar almak istiyorum imkanı varmı şimdin tşekkür ederim |
Eğer silinmiş öğelerde görebiliyorsanız istediğiniz klasöre taşımanız mümkün (gelen kutusu vs vs.). Bunun için taşımak istediğiniz maili çeltikleyip Taşı sekmesine bastıktan sonra almak istediğiniz klasörü seçmeniz yeterli. |
Arkadaşlar msn listemde kişinin üzerine sağ tıklayınca "kişi güncelleştirmelerine abone ol" yazıyo ne işe yarıyo bu.bilen varsa açıklayabilirmi? |
Alıntı:
kullandığınız plus discovery v.b. yamalara bağlı olarak eklenmiş bir özellik olabilir. sanırım ne zaman online offline olduğuna dair Log kayıtlarını tutmaya yarıyor =) |
| Saat: 00:53 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık