![]() |
selam arkadaşlar ben web cam kaydı için ve web cam den film seyrettirme işi nasıl oluyo bana yardım ederseniz sevinirim. |
Alıntı:
|
hotmail e şifremle giriş yapamıyorum, gizli soruyu yazarak yeni şifre belirlememe rağmen hotmail ve msn açılmıyor birkaç kez denedim yine olmadı sanırım bloke oldu ve ya biri mail hesabımı donduruyor bunu çözmek için ne yapabilirim bilginiz varsa sevinirim |
arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 1 saattir arıorum , bulamadım burada. Bir yerde / ile başlayan msn komutları diye birşey gördüm de bu komutlar nedir. discoveryde sadece imitate war bildiğim kadarıyla. Ama normal komutları bilmiorum. Bir iki sefer yanlışlıkla bişey açtım ama nasıl yaptığımı bulamadım. "/" yada "|" ile başlıorlar sanırım. Yardımcı olun lütfen .. |
/ yaz iletiye ve biraz bekle panel açılır... |
arkadaşlar yaklaşık 2 saattir yazdıklarım geri dönuyor. karşı tarafa iletilemiyor. napabilirim? |
Alıntı:
Bu sadece sizde olan bir sorun değil. Genel olarak bu durum bir çok yerde var. Alıcılarınızın ayarlarıyla oynamadan sorunun düzelmesini bekleyin... |
selam arkadaşlar bir kişi tarafından msn adresim çalındı yardımcı olabilecek iseniz cevap yazmanızı isterim |
çevrimdışı iletilerimi alamıyorum slm arkdaşlar benim sorunum msn de çevrimdışı iletilerimi alamıyorum araçlar/iletilerden kontrol ettim işaretli yani sorun orada değil msn ni tekrar kurdum yine olmadı:( bi fikri olan var mı? |
arkadaşlar ben msn 7.0 kulanıyorum.live msn yüklemek istiyorum fakat ifadeler silinecek diye yüklemiyorum. gerçekten yükleyince sıfırlanıyormu.bilen biri varsa tecrübeli yardımcı olabilirmi... şimddiden teşekkürer |
| Saat: 00:53 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık