![]() |
Alıntı:
Denetim Masası > Program Ekle Kaldırdan Messengerla alakalı ne varsa kaldırın. Sonra Program Files'ın içindeki Messenger Dosyalarını silin. Daha sonra - Başlattan çalıştır'a tıklayın regedit.exe yazıp enter'a basın. Aşağıdakileri silin: - HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSNMessenger ı silin... - HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger ı silin... Son Olarak vereceğim linkten Messenger'ı indirin ve kurun. |
Merhaba. Benim MSN'de mesajlaşma sırasında kendi avatarım ve kendi smileylerim (MSN'nin standart olanları hariç) karşı tarafa gözükmüyor. Aynı zamanda karşı tarafında avatar ve kendi smileyleri bana gözükmüyor. {ayarlarda karşı tarafın resmimi görme seçeneği zaten seçilidir!!!} Acaba sorun nedir? Herkeste bu sorun var mı? "MSN programında" mı genel bir sorun var? Yardımlarınızı bekliyorum. *windows live messenger 8 *zone alarm security suite (ayarlarında msn taramasını kapatmama rağmen sorun devam etti) |
Windows Vista yı nasıl indire bilirim ayrıca msn 9.5 hiç biryerde bulamıyorum biri bana yardım eder mi?????? |
Alıntı:
Vindows Vista Lisans Gerektiren bir yazılım olduğu için bu sitede bulamazsınız, ancak XP'yi Vista görünümlü yapmak isterseniz <<< https://www.msxlabs.org/forum/ucretsiz-beta-yazilimlar/1201-vista-inspirat.html >>> bu linkten indirebilirsiniz. MSN 9.5 Henüz Çıkmadı. Bazı Korsan Yazılımcıların isim oyunu olabilir. Resmi Sitesinde yayımlanmayan hiç bir Messenger versiyonunu kullanmamanızı öneririm... |
Alıntı:
Çıkan pencerede istediğiniz mail adreslerinizi silebilirsiniz. Alternatif olarak; Silmek istediğiniz msn adresini ve şifresini, oturum açtığınız pencereye girin. "Beni anımsa" seçeneğinin yanındaki kutucuktaki işareti kaldırın ve başka bir msn'le oturumunuzu açın. İstemediğiniz msn adresiniz ordan silinmiş olacaktır. |
Selam arkadaşlar, benim de bi sorum olucak. Messenger kullanırken kaydettiğimiz göz kırpmalarını, avatarları, smileyleri v.b. şeyleri bilgisayara format attıktan sonra nasıl tekrar kullanıcaz. Hepsi format atınca kayboluyor çünkü, bi yardım eder misiniz :( |
mrbalar arkadaşlar size saçma ve salakca gelicek ama ben msnimin şifresini çaldırdım ve gizli sorunun cvbnıda unuttum neyapmam gerekiyo lütfen bana yardımcı olurmusunuz çünkü içindeki 1 adres benim için çok ama çok önemli!bir mail gelmiş olması lazım ve o mail de beni ingiltereye davet eden e-mail!!lütfen bana yardım eden dilesin bednen ne dilerse!! |
sizin bu msn karşıdan kiminle yazışma programını bulamadım nerde ve ingiliz ce yazıyor yardımcı olusanız sevinirim |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/diger-msn-messenger-icerikleri/2154-msn-backup-icerik-yedekleme-geri-yukleme.html Alıntı:
Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) Alıntı:
|
selam discovery i bir türlü yükleyemedim, bana yardımcı olabilir iseniz çok sewinirim tşkler selam discoveryi bir türlü beceremedim yükledin ancak hata veriyor yardım alabilirmiyim lütfen.. |
| Saat: 00:53 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık