![]() |
Mavidir, benim kanayan yaralarimin rengi.. Mavidir, kalbimin derinliklerindeki o incecik sizi.. Mavidir, icime batan, igne dilinin, sefkatsiz elleri.. Mavidir, umursamazliginin, beni savuran nagmeleri.. Mavidir, tutkularimin, sana dogru uzanmis elleri.. Mavidir, huzunlerimin, gecenin koynuna akan, gozyaslari.. Mavidir, bagrimi yakan, yalnizligimin, sisli gunesi.. Mavidir, yalanci elma sekerimin, seni hatirlatan, eksi tadi.. Umudun rengi her kim demisse, mavidir.. |
Forget our memories Forget our possibilities What you were changing me into Just give me myself back and Take all your faithlessness with you DON'T STAY |
Vazgeçersen Kaybedersin!! |
Sadece Senin GözLerin Işık oLsun GözLerime.. Sadece Senin Adın İçimi ÜrpertmeLi.. Ve Sadece Senin eLLerini HisseTmeLiyim.. . . . adın AŞK oLmaLı . . . _ Ya Da aşkın adı SEN oLmaLı _ |
Ne kaldı elimde üç beş içi boş hikaye.... |
something in your eyes was so inviting.... something in your smile was so exciting... something in my heart, told me i must have you... |
benimde hayallerim varmış nerelere saklanmış ki şimdi birden çıkıvermiş..... |
that's all.. |
Zamansız geldin biraz, ben de tam ağlıyordum Elimde bavulum burdan çekip gidiyordum Yanımda bana aldığın ufak oyuncağım Sorma neden diye Sen anlamazsın Son aşkım olacaksın :inlove: |
Ben sana söyledim hepten ölürüm ben inan Dönüşü yok bu hız seferi Bak bu tren devrilir bağırır bu raylar O sahte o kart düzene...... |
:banana:Çılgın Türkler Viyana'da :banana: |
herkes aşık herkes acı çekiyor ve herkes çaresiz:S |
bir yangın çıkmış evimde ben o ateşin külünde zor toplamışım kendimi şimdide sen mi geldin??? gelme görme bilme sevme dayanmaz kalbim yeni bir sefere zor dayanmışım bu güne şimdide sen mi geldin??? nedesem ah hoşgeldin.......HOŞGELDİN |
napcaz burda alakasızca fln mı konuscaz ne yaw bırı solesın bakımde ona gore yazim bende hehehehehe |
Sensiz Geçen Günlerin Kazası Yok Be Sevgili(m&m).. (ci) |
Kalbimi kırdın kötü melek...:shy2: |
|
Haykırmak istersin sesin kısılır,Yalvarırsın ama kimse seni istemez… İşte o zaman hayatın anlamını anlayacaksın… Ve o günün gelmesi için diz çökeceksin… Sen de gölge olacak bir bedene saplanacaksın, Ve kabus olacak her saniyen… Tıpkı benim sen, senin de ben olman gibi… ”…Şimdi Günahlarım Yıkıyor Bedenimi…” |
Off Canım Sıkkın bu foruma alışmaj zor olcak :) |
|
Sen son aşkım,son ümidim olacaksın Kalbimde her zaman tek kalacaksın, Ruhum dudaklarında hayat buluyor, Yaşadığım en büyük aşk sen olacaksın. :inlove: __M&M__ |
Sanırım herkes istediği bişeyi konu ediyor:) Forumda dünden beri bir durgunluk var sanki yaff nerde bu millet:D |
İzmir Bilir Ya..Ben de Kül Oldum Yandım.. (ci) |
Her nereye gidersen Kendinle yüzleşirken Kimse duymaz yalan söyle Terk ettiğin şehirler Yarım kalmış şiirler Sustukların Büyür İçinde ... |
Sen Benim Başıma Gelen En Güzel Şey.. :tender: __M&M__ :inlove: |
bende aşık olmak istiyorum :hih!:ama olmuyor :cry: |
By MelancholiscH |
Ve.. Gidiyorsun.. Hayallerimizin sınırlarına ulaşmaktasın.. Yeni hayatın (hayatımız) hayırlı olsun bebeğim.. Ve şimdi sabırla beklemek zamanıdır, Bekleyin beni o koca şehir ve sen benim diğer yarım.. Seni Seviyorum :inlove: 30.06.08 |
Benimse; Ne arayanım... Ne soranım.. Bir mesajım bile yok... |
İnsan her kaybı, her ölümü farklı karşılıyormuş; öğrendim. |
Zamanları öğüten saatte buluşuruz Sen akrep olursun Ben bir yelkovan. Her saatte bir, çakışınca iki kol Beni dudağımdan öptün sayarım... |
herzaman bir umut vardır .... tükendi dediğin anda bile.. öyle ya umutlar tükenirse ömür biter... |
Bir bıçak saplı durur göğsünde, Hangi su tasına uzansan boş; Hangi pencereye koşarsan koş Aynı siyah güneş gökyüzünde. Aynı siyah güneş, aynı siyah, Aynı susayış, aynı koşu, aynı... Of... hep aynı şey, aynı şey, aynı şey, Aynı, aynı, aynı, aynı, aynı... |
aşk ve üzüntü hiç bitmez :D |
Bu sevdaaaa bitmezz... |
It Never Does,Doesnt!..This Love Doesnt Live Without You,My Darling.. :inlove: |
Kanatlarım Özensiz Omuzlarıma İliştirilen Bir Emanetti Elbette... Bir Melek Değildi Belki Ama Yine de Masum Bir Gölgeydi... |
Do you believe in love? And the promise that it brings That you'll never grow apart Well that's what he said to me Why did you have to go? We were inseparable You and me will always be together for eternity :inlove: |
Haksızlığı da koydum bavula Yalnızlığı da aldım yanıma Teşekkür ettim herşey adına Gidiyorum, gidiyorum ama bitmiyorum... EYVALLAH.. |
Sever mi sence bu yüreğim bir daha Paylaşırmı herşeyi bir kalple daha Sen bana ben sana böyle tutkunken Ayrılık reva mı sevdamıza?!. (ci) |
" Bir gün geLecek 'S'onsuzLuk bitecek.. " |
Sensiz gecelerin sabahı uzak Gözlerim yolunda ben acındayım Çoğalan hasretim azalan umut Kaybolan bir ömrün yamacındayım Kalbim söz dinlemiyor Unutmaktan acizse Alışamaz sensiz bu hasrete Yangınımsın tabir-i caizse Aldığım nefes yarım Kesildi can damarım Söyle bana bir tanem Sensiz nasıl yaşarım (ci) |
SADECE SEVİYORUM. |
Gecemidir insana hüzün veren Yoksa insan mıdır hüzünlenmek için geceyi bekleyen.. Sevgimidir insanı pişman eden ,Yoksa insan mıdır pişman olmak için seven.. Güven midir insanı yıkan Yoksa insan mıdır yıkılmak için GÜVENEN... |
İyi günümde kötü günümde hayatimin her yerinde.. Ask denilen bu resimde durur musun benimle birlikte? Yoksa sende dayanamaz da gider misin bambaska düslere?.. |
Aklınıza geldiğinizde heyecanlandığınız,görmediğinizde özlediğiniz,hatırasıyla dahi kederlerinizi unuttuğunu, kendisinden bahsederken yüzünüzü tebessümün çevrelediği ve gönlünüzün huzurla dolduğu birileri var mı hayatınızda? Benim var ne kadar şanslıyım değil mi :tender: kusucum :tender:çok ösledim seni :cry: Aklımdasın bebişim:kiss: |
ÖlüMüM olur senin uzaklara gidişin:^) Ne olur inan bana seni ölüMüne sevMişiM:inlove: |
<3 u |
All the time..All the way.. |
I LOVE YOU:inlove: |
| Saat: 00:35 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık