![]() |
ii gclr arkadaslar benım bıseye ıhtıyacım var yardımcı olabılırmısınız |
yardımcı olmaya çalışırız grizzlewolf |
susalım sustukça çığlıklansın gözlerimiz fırtınayı bekleyen okyanuslar gibi dalgalar biriksin içimizde :(:( bir gün daha bitti yaşantımdan yarınımın güzel olması dileğiyle |
günes yine dogacak.. bakalim, bugünümüz nasil olacak??? acaba yüreklere ,gün ISIGI aydinliginda dokunabilecek miyiz???? |
BU GECE KİMSECİKLER YOK GİBİ BENDE BİRAZDAN ÇIKICAM ZATEN..OLSUN BUGÜNDE YALNIZ TAKILIRIZ:D |
ve ben geldimm.........:) bugünüm keyifliydi bidenemin doğum günü nü kutladık ufacık yerde sıkıştıkış oturduk valla süperdi bir tiramusu yapmışım hemen bitti beğenmeselerde ( öle diyor bazıları : ) ) güzel hoştu hep beraber güzel vakit geçirdik ama saatler ilerledikçe özlediğimi hissediyorum :( |
Bidenenle nice mutlu günler geçiririsiniz İnşallah Arwen. Yine uykusuz bir gece gündüzüm sıradan bir şekilde geçti gitti önümde duran otobüsü kaçırdım :D:D:D Öle bir günü daha geçirdik yarınımız güzel olur inş. |
inş. burdayım inş.:) duran otobüsü nasıl kaçırdın yaw... |
Arwen senin hakkında Tiamisusu güzel değil diyolar..nedir bunun aslı:rofl: |
Valla yaparım ben bazen öle şeyler huyum kurusun bir bayanla tanıştım durakta tam ona bişi sölerken kafamı çevirdim baktım otobüs gelmiş de gidiyo bilem :):):) Arwen bu gün çok enerjiksin maşallah her yere yetişiyon:) |
ya makalele sevdiler de deli etmek için beni öle diyorlar virtu sevmese benim tabağımı niye yesin yaw ver ver diyor birde :) bidenem zaten sevdiği için ben yaptım taa evde yapıp otobüslerde taşıdım :) hehehe.... aslı bu yani sevdiler ama kızdırmak için öle diyorlar. burdayım sorma valla keyfim yerinde şuan allah bozmasın valla:) |
demek seni delirtmek için diyolar..Aşk neler kadir..yav Allah beraber mesut etsin sizi.. Burdayım seninde çok ilginç yeteneklerin var bak yeni yeni öğreniyoS:D |
Amin Amin Arwen Bu gün pek güzel bir gece herkes neşeli :) Makalele benim yeteneklerim zaten meşurdur sorma rezil oluyom bol bol ama önemli değil napam ... |
valla neler yaptırıyo .. bu sezen şarkıları beni öldürüyor..süper yaw her gece dinliyorum bıkmadan ..kadın müthiş yaw |
Benide İbo öldürüyo..harika bi mix yapmı CANO CANO..:D |
sana iyi kopmalar o zaman ben her zamanki gibi slow takılıyorum belkide böyle olmayı seviyorum geceleri insan dalıp gidiyor valla |
sezenim bir harika..yine alip götürdü beni de.. arwen, sevdiginle uzun ve bir o kadar da mutlu yasaminiz olur, insaallah... dogum günü kutlu olsun..nice yillara...kalbinden SEN eksik olmayasin insaallah.. |
nisan yağmuru çok sağol inş. bakalım zaman gösterecek herşeyi gerçi birgün olmayacak biliyorum ama olsun :( neyse yaaa |
sevgi emek ister; sevmek yürek ister...emek ise, vazgecmeyecek kadar, ama özgür birakacak kadar sevmekmis... mutluluk aslinda icimizde..görmesini, bakmasini bilmek gerek.. |
sevgi emekle olur evt ne doğru bir söz sevgi emek ister :( ..ofoffff birgün umarım mutlu olurum |
bir sabah, gün dogarken, ac perdelerini kendini tatmadigin derin bir hazza birak dökülsün dudagindan en umutlu sarkilar bil ki o da SENI SEVIYOR.. iste nefes almak, kosmak, yürümek, görmek vs den baska mutlu olmak icin bir sebebin daha var..... |
Çarşamba Sabahı Saat 04 00 Madem Böyle Bir Bölüm war Bende Mesaj Yazayım Dedim.. |
iyi yaptın emrah hoşgeldin :) yarına evdeyim hiç bişey yapmıcam akşama kadar uyuyacam inş. :) |
Oh ne güzel Arwen ya bende kafa tatili yapsam mı :) Neyse yarın ola hayrola ama yarın umarım daha güzel bir gün olur yani bu gün ve kendime verdiğim sözleri tutabilirim. :) |
emrah..hos geldin... uykun kacti mi?? gel bize katil bize hem oyuna, hem söze türkü söyleyip oy oy oynayalim loy loy... cocuklugumda ögrendigim bir sarki geldi aklima, GEL BIZE derken... |
paylaşımın için sağol tam giderken okudum..ben gidiyorum artık çok uykum geldi.size iyi muhabbetler ve iyigeceler .. |
ben de cikiyorum... herkese iyi sabahlar.... |
Yeni bir gece daha. Ve ben her gece bambaşka olacak yarın diye ümit etsemde gayet monoton bir şekilde hayatımı sürdürüyorum... Belki yarın farklı olur :):):) Yine karnım aç :'( ve tabiki hafif bir müzik çalıyor... Allahım o bile sıradanlaştı ya .... |
burdayım ben valla patlamak üzereyim şuan anletem saat 8 'i geçiyodu akşam yemeği yedim neyse 2 saat sonra mısır patlattım sonra browni yedim ve şimdi de pizza yedim ve doydum cola da yanında olunca şişiriyo mideyi :) ne olacak benim bu halim net başında yemek yemek :) |
Arwen bende aynısını yapıyom bazen abur cuburla dolduruyom bilgisayarın yanını. İyi değil ama güzel oluyor böle yemek yemek :):) |
evet yaw can sıkıntısı aç olmasamda browni yiyorum mesela...şişmanlamıyom da o kadar yemeğe .. bu gece gerçi bugün diyeyeim durgunum üstümde bir ağırlık var neden böyle bilmiyorum 5 i geçiyordu uyandım hala uykum var ..saatleri şaşırdım artık |
Bu gece mutluydum ama yarın eve gitmemi engelleyecek bir ödevim olduğunu farkettim napalım bu haftada gitmem :(:(:( Ödevden çok sıkıldım google bile ispanyolca mı italyancamı ne olduğu belli olmayan sonuçlar çıkarıyor karşıma az kaldı bayılcam.... ' Kendin ettin kendin buldun gül gibi sarardın soldun' şarkısını kendime armağan ediyorum ... ' |
dişim çok ağrıyorr..kafam çok meşgul düşün düşün durr belki ona desem saçmalama böyle birşey yok der ama elimde değil..niye böyle neden ?? istediğim şeyler olmuyor mutluluk uzak mı acaba bana :( |
Sanırım üniversite öğrencisisin. Mesajın sanki benim hayatımdan bir kesit gibi. Isparta'da okuyorum. Bazen hiç ummadığım bir gelişme, bütün planlarımı altüst edip Antalya'ya gitmemi engelliyor. Çok sinir bozucu bir durum. Alıntı:
|
Arwen geçmiş olsun canım. B ence kafanı karıştıran bir soru varsa kendini üzeceğine ona sormalısın belki saçmalama yerine seni rahatlatacak cevaplar verecektir. Mutluluk bizden uzak değilde biz onu tutmasını bilmiyoruz galiba :( Ya da bulamıyoz mu bende bilmiyom kafam çok karıştı benimde.... |
teşekkür ederim arkadaşlar..ben bir de büyültüyorum olayları gerçi ortada da bir şey yok ama bilmiyorum inanın bilmiyorum nasıl hareket edeceğimi şaşırdım sadece içimden geçenleri yapıyorum ve yaşıyorum mutluluğuyla mutsuzluğuyla.. :) valla açıktım yine ve her zaman ki gibi gittim mutfağa açtım dolabı baktım baktım durdum ve geri kapadım annemde yatmamıştı o mutfağa gitti nereye dedim anladı zaten birşey istediğimi ne sitiyorsun dedi ekmek arası birşeyler verirmisin dedim yapıp getirdi ama ben doymadım :( ve üşeniyorum valla annemde yattı zaten uyandırsam mı napsam acep :) |
:baby: selammmmmm ben geldim:D |
şımılşımıl hoşgeldin aramıza nerelerde kaldın bakem :) |
Bu gece kimse yok mu? İnternette bile yalnız kaldım. |
geceleri sewenn..insanları burada bulmak hoşş..bende güneşi ilk karsılıyanlardanım arkadaslar..haydi şimdiden hayırlı sabahlar:) |
Gece; sevginin endamini oldugundan daha guzel, dusmanini daha kuvvetli, derdini daha buyuk, ve sevincini daha kucuk gosterir. geceleri seviyorum..gecenin sabaha kavuşmasını seviyorum.. |
ne güzel yaww..yazmışın..canım benim geceleri bir başka oluyor ..aslında moralim bozuk ama elimden geldiğince iyi olmaya çalışıyorum ..yapacak başka birşeyim yok ..içime ata ata bir halim ne olacak böyle bilmiyorum |
Gece ve tabi ekürisi yanlızlığım birer derttaşlar hiç ayrılmazcasına...Güneşse her sabah yinelercesine kovuyor yalnızlığı bilinmezliğe... |
kimse yok bu gece yalnız takılıyorum devilimde uyumaya gitti..:) |
Küfürbaz Gizemli Bekçi 23 arifesi yorgun bekçi... NE GÜZEL SÖYLEYMİŞ SAGO.. BENDE BİRAZDAN GİDECEM 15 SAAT UYUMAK İSTİYORUM BAKALIM NOLCAK:D |
git bakalım uyuda uykunu al...makalele bende ne zaman giderim allah bilir kaldım buralarda hatırla sevgili dizisinin şarkısını dinliyorum çok hoş yaww..kulağa ne güzel geliyor yumoşyumoş :)bu satte iyi gidiyor valla |
Eskiden kızıyorlardı bana uyumuyorum diye ama şimdi yok sen uyuma yoksa hiç çekilmiyosun diyolar :):):) Yine geldim burdayım... Yapmam gereken işler hala çok mahlesef ve malesef düşünerek yorulanlardanım.... Karnımda aç son kekimi yedim demin napsam :):):) |
bugün galatasarayım beşiktaşa yenildi ama olsun..aslanlarda yaralanır ama ne olursa olsun hep ormanın kralı olarak kalmıslardır..Bizde bu aralar yaralıyız ama o yaralar sarılır ve bilindiği gibi Türkiye'de kral GALATASARAY'dır |
bende tiramusu yaptım birazdan yicem :) bidenem de burda ne güzelll :) |
Afiyet olsun Arwen :) Tatlı yiyin tatlı konuşun :) Tiramusun da çok meşur oldu bir gün bende istiyom :):) Makalele galatasarayı sevmesemde yaralansalarda aslanlar iyileşir haklısın yeterki yara ölümcül olmasın abartılcak bişi yok zaten üzülme :) |
| Saat: 00:32 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık