MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Forum Oyunları (https://www.msxlabs.org/forum/forum-oyunlari/)
-   -   Uykusuzlar Buraya, Gece Sohbetimiz (https://www.msxlabs.org/forum/forum-oyunlari/689-uykusuzlar-buraya-gece-sohbetimiz.html)

grizzlewolf 25 Şubat 2007 03:54

ii gclr arkadaslar
benım bıseye ıhtıyacım var yardımcı olabılırmısınız

Misafir 25 Şubat 2007 03:59

yardımcı olmaya çalışırız grizzlewolf

arwen 25 Şubat 2007 04:15

susalım
sustukça çığlıklansın gözlerimiz
fırtınayı bekleyen okyanuslar gibi
dalgalar biriksin içimizde

:(:(

bir gün daha bitti yaşantımdan yarınımın güzel olması dileğiyle

nisan_yagmuru 25 Şubat 2007 05:37

günes yine dogacak.. bakalim, bugünümüz nasil olacak???

acaba yüreklere ,gün ISIGI aydinliginda dokunabilecek miyiz????

MaKaLeLe 26 Şubat 2007 04:42

BU GECE KİMSECİKLER YOK GİBİ BENDE BİRAZDAN ÇIKICAM ZATEN..OLSUN BUGÜNDE YALNIZ TAKILIRIZ:D

arwen 28 Şubat 2007 02:11

ve ben geldimm.........:)

bugünüm keyifliydi bidenemin doğum günü nü kutladık ufacık yerde sıkıştıkış oturduk valla süperdi bir tiramusu yapmışım hemen bitti beğenmeselerde ( öle diyor bazıları : ) )
güzel hoştu hep beraber güzel vakit geçirdik

ama saatler ilerledikçe özlediğimi hissediyorum :(

Misafir 28 Şubat 2007 02:20

Bidenenle nice mutlu günler geçiririsiniz İnşallah Arwen.

Yine uykusuz bir gece gündüzüm sıradan bir şekilde geçti gitti önümde duran otobüsü kaçırdım :D:D:D

Öle bir günü daha geçirdik yarınımız güzel olur inş.

arwen 28 Şubat 2007 02:22

inş. burdayım inş.:)

duran otobüsü nasıl kaçırdın yaw...

MaKaLeLe 28 Şubat 2007 02:26

Arwen senin hakkında Tiamisusu güzel değil diyolar..nedir bunun aslı:rofl:

Misafir 28 Şubat 2007 02:27

Valla yaparım ben bazen öle şeyler huyum kurusun bir bayanla tanıştım durakta tam ona bişi sölerken kafamı çevirdim baktım otobüs gelmiş de gidiyo bilem :):):)

Arwen bu gün çok enerjiksin maşallah her yere yetişiyon:)

arwen 28 Şubat 2007 02:31

ya makalele sevdiler de deli etmek için beni öle diyorlar virtu sevmese benim tabağımı niye yesin yaw ver ver diyor birde :) bidenem zaten sevdiği için ben yaptım taa evde yapıp otobüslerde taşıdım :) hehehe.... aslı bu yani sevdiler ama kızdırmak için öle diyorlar.

burdayım sorma valla keyfim yerinde şuan allah bozmasın valla:)

MaKaLeLe 28 Şubat 2007 02:55

demek seni delirtmek için diyolar..Aşk neler kadir..yav Allah beraber mesut etsin sizi..

Burdayım seninde çok ilginç yeteneklerin var bak yeni yeni öğreniyoS:D

Misafir 28 Şubat 2007 02:59

Amin Amin Arwen

Bu gün pek güzel bir gece herkes neşeli :) Makalele benim yeteneklerim zaten meşurdur sorma rezil oluyom bol bol ama önemli değil napam ...

arwen 28 Şubat 2007 03:01

valla neler yaptırıyo ..

bu sezen şarkıları beni öldürüyor..süper yaw her gece dinliyorum bıkmadan ..kadın müthiş yaw

MaKaLeLe 28 Şubat 2007 03:06

Benide İbo öldürüyo..harika bi mix yapmı CANO CANO..:D

arwen 28 Şubat 2007 03:17

sana iyi kopmalar o zaman ben her zamanki gibi slow takılıyorum belkide böyle olmayı seviyorum geceleri insan dalıp gidiyor valla

nisan_yagmuru 28 Şubat 2007 03:18

sezenim bir harika..yine alip götürdü beni de..
arwen, sevdiginle uzun ve bir o kadar da mutlu yasaminiz olur, insaallah...
dogum günü kutlu olsun..nice yillara...kalbinden SEN eksik olmayasin insaallah..

arwen 28 Şubat 2007 03:23

nisan yağmuru çok sağol inş. bakalım zaman gösterecek herşeyi gerçi birgün olmayacak biliyorum ama olsun :( neyse yaaa

nisan_yagmuru 28 Şubat 2007 03:25

sevgi emek ister; sevmek yürek ister...emek ise, vazgecmeyecek kadar, ama özgür birakacak kadar sevmekmis...
mutluluk aslinda icimizde..görmesini, bakmasini bilmek gerek..

arwen 28 Şubat 2007 03:49

sevgi emekle olur evt ne doğru bir söz

sevgi emek ister :( ..ofoffff birgün umarım mutlu olurum

nisan_yagmuru 28 Şubat 2007 03:54

bir sabah, gün dogarken, ac perdelerini
kendini tatmadigin derin bir hazza birak
dökülsün dudagindan en umutlu sarkilar
bil ki
o da SENI SEVIYOR..
iste
nefes almak, kosmak, yürümek, görmek vs den baska
mutlu olmak icin bir sebebin daha var.....

emrah_terzi 28 Şubat 2007 03:59

Çarşamba Sabahı Saat 04 00 Madem Böyle Bir Bölüm war Bende Mesaj Yazayım Dedim..

arwen 28 Şubat 2007 04:00

iyi yaptın emrah hoşgeldin :)

yarına evdeyim hiç bişey yapmıcam akşama kadar uyuyacam inş. :)

Misafir 28 Şubat 2007 04:05

Oh ne güzel Arwen ya bende kafa tatili yapsam mı :)

Neyse yarın ola hayrola ama yarın umarım daha güzel bir gün olur yani bu gün ve kendime verdiğim sözleri tutabilirim. :)

nisan_yagmuru 28 Şubat 2007 04:15

emrah..hos geldin... uykun kacti mi??

gel bize katil bize
hem oyuna, hem söze
türkü söyleyip oy oy
oynayalim loy loy...

cocuklugumda ögrendigim bir sarki geldi aklima, GEL BIZE derken...

arwen 28 Şubat 2007 04:29

paylaşımın için sağol tam giderken okudum..ben gidiyorum artık çok uykum geldi.size iyi muhabbetler ve iyigeceler ..

nisan_yagmuru 28 Şubat 2007 04:37

ben de cikiyorum... herkese iyi sabahlar....

Misafir 1 Mart 2007 01:27

Yeni bir gece daha. Ve ben her gece bambaşka olacak yarın diye ümit etsemde gayet monoton bir şekilde hayatımı sürdürüyorum... Belki yarın farklı olur :):):)

Yine karnım aç :'( ve tabiki hafif bir müzik çalıyor... Allahım o bile sıradanlaştı ya ....

arwen 1 Mart 2007 01:33

burdayım ben valla patlamak üzereyim şuan anletem saat 8 'i geçiyodu akşam yemeği yedim neyse 2 saat sonra mısır patlattım sonra browni yedim ve şimdi de pizza yedim ve doydum cola da yanında olunca şişiriyo mideyi :)

ne olacak benim bu halim net başında yemek yemek :)

Misafir 1 Mart 2007 01:39

Arwen bende aynısını yapıyom bazen abur cuburla dolduruyom bilgisayarın yanını.
İyi değil ama güzel oluyor böle yemek yemek :):)

arwen 1 Mart 2007 02:00

evet yaw can sıkıntısı aç olmasamda browni yiyorum mesela...şişmanlamıyom da o kadar yemeğe ..

bu gece gerçi bugün diyeyeim durgunum üstümde bir ağırlık var neden böyle bilmiyorum 5 i geçiyordu uyandım hala uykum var ..saatleri şaşırdım artık

Misafir 2 Mart 2007 01:37

Bu gece mutluydum ama yarın eve gitmemi engelleyecek bir ödevim olduğunu farkettim napalım bu haftada gitmem :(:(:(
Ödevden çok sıkıldım google bile ispanyolca mı italyancamı ne olduğu belli olmayan sonuçlar çıkarıyor karşıma az kaldı bayılcam....
' Kendin ettin kendin buldun gül gibi sarardın soldun' şarkısını kendime armağan ediyorum ... '

arwen 2 Mart 2007 01:57

dişim çok ağrıyorr..kafam çok meşgul düşün düşün durr belki ona desem saçmalama böyle birşey yok der ama elimde değil..niye böyle neden ?? istediğim şeyler olmuyor mutluluk uzak mı acaba bana :(

Tarkan4407 2 Mart 2007 01:58

Sanırım üniversite öğrencisisin. Mesajın sanki benim hayatımdan bir kesit gibi. Isparta'da okuyorum. Bazen hiç ummadığım bir gelişme, bütün planlarımı altüst edip Antalya'ya gitmemi engelliyor. Çok sinir bozucu bir durum.

Alıntı:

arwen adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 373127)
dişim çok ağrıyorr..kafam çok meşgul düşün düşün durr belki ona desem saçmalama böyle birşey yok der ama elimde değil..niye böyle neden ?? istediğim şeyler olmuyor mutluluk uzak mı acaba bana :(

Doğru yerdeysen mutluluğun uzak olması imkansız. Sen sadece doğru yerde doğru kişiylemisin? Bu soruyu cevaplamaya çalış. Zamanın varsa çok hoşuma giden bir hikaye anlatmak isterim.

Misafir 2 Mart 2007 02:14

Arwen geçmiş olsun canım. B ence kafanı karıştıran bir soru varsa kendini üzeceğine ona sormalısın belki saçmalama yerine seni rahatlatacak cevaplar verecektir. Mutluluk bizden uzak değilde biz onu tutmasını bilmiyoruz galiba :(
Ya da bulamıyoz mu bende bilmiyom kafam çok karıştı benimde....

arwen 2 Mart 2007 02:36

teşekkür ederim arkadaşlar..ben bir de büyültüyorum olayları gerçi ortada da bir şey yok ama bilmiyorum inanın bilmiyorum nasıl hareket edeceğimi şaşırdım sadece içimden geçenleri yapıyorum ve yaşıyorum mutluluğuyla mutsuzluğuyla..

:) valla açıktım yine ve her zaman ki gibi gittim mutfağa açtım dolabı baktım baktım durdum ve geri kapadım annemde yatmamıştı o mutfağa gitti nereye dedim anladı zaten birşey istediğimi ne sitiyorsun dedi ekmek arası birşeyler verirmisin dedim yapıp getirdi ama ben doymadım :( ve üşeniyorum valla annemde yattı zaten uyandırsam mı napsam acep :)

similsimil 2 Mart 2007 04:14

:baby: selammmmmm
ben geldim:D

arwen 2 Mart 2007 04:21

şımılşımıl hoşgeldin aramıza nerelerde kaldın bakem :)

Tarkan4407 3 Mart 2007 02:49

Bu gece kimse yok mu?

İnternette bile yalnız kaldım.

elanora 3 Mart 2007 03:00

geceleri sewenn..insanları burada bulmak hoşş..bende güneşi ilk karsılıyanlardanım arkadaslar..haydi şimdiden hayırlı sabahlar:)

Misafir 3 Mart 2007 03:10

Gece;
sevginin endamini oldugundan daha guzel,
dusmanini daha kuvvetli,
derdini daha buyuk,
ve sevincini daha kucuk gosterir.

geceleri seviyorum..gecenin sabaha kavuşmasını seviyorum..

arwen 3 Mart 2007 03:14

ne güzel yaww..yazmışın..canım benim

geceleri bir başka oluyor ..aslında moralim bozuk ama elimden geldiğince iyi olmaya çalışıyorum ..yapacak başka birşeyim yok ..içime ata ata bir halim ne olacak böyle bilmiyorum

Misafir 3 Mart 2007 03:43

Gece ve tabi ekürisi yanlızlığım birer derttaşlar hiç ayrılmazcasına...Güneşse her sabah yinelercesine kovuyor yalnızlığı bilinmezliğe...

arwen 3 Mart 2007 03:52

kimse yok bu gece yalnız takılıyorum devilimde uyumaya gitti..:)

MaKaLeLe 3 Mart 2007 04:06

Küfürbaz Gizemli Bekçi 23 arifesi yorgun bekçi...

NE GÜZEL SÖYLEYMİŞ SAGO..

BENDE BİRAZDAN GİDECEM 15 SAAT UYUMAK İSTİYORUM BAKALIM NOLCAK:D

arwen 3 Mart 2007 04:10

git bakalım uyuda uykunu al...makalele

bende ne zaman giderim allah bilir kaldım buralarda hatırla sevgili dizisinin şarkısını dinliyorum çok hoş yaww..kulağa ne güzel geliyor yumoşyumoş :)bu satte iyi gidiyor valla

Misafir 4 Mart 2007 01:29

Eskiden kızıyorlardı bana uyumuyorum diye ama şimdi yok sen uyuma yoksa hiç çekilmiyosun diyolar :):):) Yine geldim burdayım... Yapmam gereken işler hala çok mahlesef ve malesef düşünerek yorulanlardanım....
Karnımda aç son kekimi yedim demin napsam :):):)

MaKaLeLe 4 Mart 2007 01:43

bugün galatasarayım beşiktaşa yenildi ama olsun..aslanlarda yaralanır ama ne olursa olsun hep ormanın kralı olarak kalmıslardır..Bizde bu aralar yaralıyız ama o yaralar sarılır ve bilindiği gibi Türkiye'de kral GALATASARAY'dır

arwen 4 Mart 2007 01:44

bende tiramusu yaptım birazdan yicem :) bidenem de burda ne güzelll :)

Misafir 4 Mart 2007 01:48

Afiyet olsun Arwen :) Tatlı yiyin tatlı konuşun :) Tiramusun da çok meşur oldu bir gün bende istiyom :):)

Makalele galatasarayı sevmesemde yaralansalarda aslanlar iyileşir haklısın yeterki yara ölümcül olmasın abartılcak bişi yok zaten üzülme :)

Saat: 00:32

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık