MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

hellboy726 19 Temmuz 2006 17:49

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 161302)
Modem ayarlarınızla ilgili bir problem.

"You are connected to the internet through a non-UPnP IP restricted NAT"

Modem dökümanınızdan ya da üretici web sitesinden UPnP ve NAT ile ilgili bölümleri inceleyiniz.

Öncelikle Teşkkürler Nautralizer Dediğiniz gibi Modem dökümanından upnP hakkında bilgi bulamadım bu hatayı neden almış olabilirim düzelmesi için Siz bana yardımcı olabilirmsiniz :*(:*(

eyup955 19 Temmuz 2006 17:56

slm arkadaşlar başarılarınızı kutlarım devamlılığını dilerim ilgilenen olursa yardıma ihtiyacım var BİLGİLERİNİZE MSN 8.0 KULLANIYORUM iki gün öncesine kadar herşey normal iken şimdi ise açılışta kişiler listemi oluşturmuyor yenikişiler eklesemde offline gösteriyor pc yi yeniden formatladığım halde sorun devam ediyor başka msn kuruyorum herşey normal mesela msn 7,5 ve (dmsn) kuruyorum gene normal 8,0 korunca fiyasko oluyor listem şimdiden herkese teşekkürlerimi sunarım.

Misafir 19 Temmuz 2006 18:02

Alıntı:

eyup955 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 161783)
slm arkadaşlar başarılarınızı kutlarım devamlılığını dilerim ilgilenen olursa yardıma ihtiyacım var BİLGİLERİNİZE MSN 8.0 KULLANIYORUM iki gün öncesine kadar herşey normal iken şimdi ise açılışta kişiler listemi oluşturmuyor yenikişiler eklesemde offline gösteriyor pc yi yeniden formatladığım halde sorun devam ediyor başka msn kuruyorum herşey normal mesela msn 7,5 ve (dmsn) kuruyorum gene normal 8,0 korunca fiyasko oluyor listem şimdiden herkese teşekkürlerimi sunarım.

Simdilik Msn Messenger 7.5 Sürümünü Kullanmanizi Tavsiye Ederim.

Alıntı:

Son birkaç gündür dünya genelinde Messenger hizmetinde bazı sorunlar yaşanıyor.

Microsoft'un Messenger sunucularında teknik bir çalışma, güncelleme yaptığı düşünülüyor.

Maalesef durumun düzelmesini beklemekten başka yapabileceğiniz pek bir şey yok.

DjNarkoz 19 Temmuz 2006 21:41

yaw arkada$Lar Ben Winanp'da dinLediğimi Windows Liwe Messenger'da Görmek İstiom Ama Göremiom Ne DinLiyorum ÖzeLLiğini Açıorum Ama oLmuo Önceden oLuodu ama bişey oLdu HeraLde.. Bunun İçin Bi Program Ya da Bunu NasıL YapabiLirim Bi Yardımcı oLursanız Sewinirim Ya..

Te$ekkürLer, Siteniz Çok GüzeL..

Misafir 19 Temmuz 2006 21:49

Alıntı:

DjNarkoz adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 161938)
yaw arkada$Lar Ben Winanp'da dinLediğimi Windows Liwe Messenger'da Görmek İstiom Ama Göremiom Ne DinLiyorum ÖzeLLiğini Açıorum Ama oLmuo Önceden oLuodu ama bişey oLdu HeraLde.. Bunun İçin Bi Program Ya da Bunu NasıL YapabiLirim Bi Yardımcı oLursanız Sewinirim Ya..

Te$ekkürLer, Siteniz Çok GüzeL..

Burdan Indirebilirsiniz

(MSN) Messenger Winamp Eklentisi

NeutralizeR 20 Temmuz 2006 04:17

WLM: Kişi listem silindi, boş görünüyor, ne yapacağım?!
Alıntı:

Microsoft bazı kullanıcıların karşılaştığı bu sorundan haberdar ve en kısa sürede giderebilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu noktada aşağıdaki yöntemi deneyerek; kişisel ayarlarınızın, kişisel ifadelerinizin, göz kırpmalarınızın vb. kaybı pahasına kişi listenizi geri alabilirsiniz:

Masaüstündeki 'Bilgisayarım' kısayoluna çift tıklayın.

Açılan pencerede sırasıyla: Araçlar > Klasör Seçenekleri > Görünüm seçeneklerine tıklayın 'Gizli dosya ve klasörleri göster' seçeneğinin kutucuğunu işaretleyin. 'Tamam'´a tıklayarak pencereyi kapatın.

Windows Live Messenger'ın arka planda çalışmıyor olduğundan emin olmak için CTRL+ALT+DEL kısayollarına aynı anda basın, Görev Yöneticisi'ni çalıştırın, İşlemler listesinde msnmsgr.exe'nin bulunmadığından emin olun.

Windows Live Messenger'ı tamamen kapatın, saatin yanındaki sembolüne sağ tıklayın ve 'Çıkış'´ı seçin.

Aşağıdaki üç klasörü bulun ve üçünü de silin.

C:\Documents and Settings\%OTURUMADINIZ%\Contacts
C:\Documents and Settings\%OTURUMADINIZ%\Local Settings\Temp\MessengerCache
C:\Documents and Settings\%OTURUMADINIZ%\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\

%OTURUMADINIZ% bu bölüme windows oturumu açarken girdiğiniz kullanıcı adını girmelisiniz. Kullanıcı adınızın ne olduğunu bilmiyorsanız Başlat tuşuna tıklayın 'xxx Oturumunu Kapat...' yazısındaki 'xxx' sizin kullanıcı adınızdır. Denetim Masası > Kullanıcı Hesapları bölümünden de kullanıcı adınızı öğrenebilirsiniz.

Örnek:
C:\Documents and Settings\NeutralizeR\Contacts

Windows Live Messenger'ı tekrar başlatıp oturum açtığınızda kişi listeniz doğru bir şekilde yüklenecektir.

Unutmayın, bu işlemi yaptığınızda sonradan eklediğiniz göz kırpmalar, görüntü resimleri vb. silinirler.

Hi-LaL 20 Temmuz 2006 05:37

Alıntı:

goingunder adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 161692)
Arkadaşlar msn kapalıyken kimlerin msn e girdiğini sonradan öğrenebilmek için bir program var mı ya da öğrenebilir miyiz?? Çok lazım.... Şimdiden teşekkürler

MSN kapalıyken talebinizi gerçekleştiren bir programın varlığı ya da yokluğu konusunda birşey diyemeyeceğim ancak size şöyle bir önerim olabilir...

Messenger Plus kullanıyorsanız , MSN üst menusunda varolan Plus başlığına girip sırasıyla Tercihler>>> Günlükleri seçin...Açılan günlük sayfasında "Olay Günlüğü " alt başlığında yeralan "Olayları bir pencerede görüntüle" onay kutusunu aktif hale getirirseniz MSN ye kim , ne zaman, hangi ileti ile girmiş ??? vs tarzı bilgileri bir pencerede toplu halde görebilirsiniz.

Peki bu hangi durumlarda işinize yarayabilir? Mesela siz bir süre pc başında değilseniz MSN niz açıksa işe yarayabilir...Bir diğer seçenek de MSN niz açık ancak siz kendinizi "Çevrimdışı" durumunda gösteriyorsanız listenizdeki kişilerin hareketlerini sonradan takip edebilirsiniz...Olayların kaydedildiği sayfaya ulaşmak için ise Gene MSN üst ana menusunda varolan "Plus" başlığına girmeniz ve "Olay Günlüğü penceresi" ni tıklamanız yeterlidir.

Sorunuzun tam karşılığı olmasa bile dilerim size bir faydası olur...Kolay gelsin
:)!

NOT: Henüz Messenger Plus yüklemediyseniz indirmek için linki tıklayınız...
Dikkat etmeniz gereken bir nokta ise MSN versiyonunuza uygun olan Plus Messenger programını yüklemeniz gerektiğidir!!!

piskopat15 23 Temmuz 2006 21:03

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 15295)

ben bu isteden gozz kirpmasi yukledim ve bu yuzden msnim kotu calisiyor
bu normalmidir?

lean 24 Temmuz 2006 07:52

MSN (Messenger) Teknik Destek (Soru - Cevap)

Windows live messenger hiç bir şekilde çalışmıyor. Masa üstünde kısayoluna tıklıyorum. Görev çubuğunda simgesi çıkıyor. Bağlanıyor ve hiç bir şekilde menüsü çıkmıyor. ne yapmalıyım

NeutralizeR 24 Temmuz 2006 10:06

Alıntı:

hellboy726x adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 161776)
Öncelikle Teşkkürler Nautralizer Dediğiniz gibi Modem dökümanından upnP hakkında bilgi bulamadım bu hatayı neden almış olabilirim düzelmesi için Siz bana yardımcı olabilirmsiniz :*(:*(

Marka-model gibi bilgileri belirtin, neler yapabileceğimize bir bakalım...

Alıntı:

piskopat15 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 164901)
ben bu isteden gozz kirpmasi yukledim ve bu yuzden msnim kotu calisiyor
bu normalmidir?

Çok fazla sayıda göz kırpması, dinamik görüntü resmi, kişisel ifade vb. yüklemek Messenger'ı yavaşlatır, ilgili menülerin çok geç açılmasına neden olur. Yalnızca sık kullandığınız içerikleri kullanmanızı, kullanmadıklarınızı kaldırmanızı öneririz.

Alıntı:

lean adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 165051)
Windows live messenger hiç bir şekilde çalışmıyor. Masa üstünde kısayoluna tıklıyorum. Görev çubuğunda simgesi çıkıyor. Bağlanıyor ve hiç bir şekilde menüsü çıkmıyor. ne yapmalıyım

İlk mesajdaki teknik detayları belirtin lütfen, sisteminiz hakkında bilgi sahibi olmadığımız için çözüm önerisi getirmemiz de oldukça zor.

hellboy726 24 Temmuz 2006 11:01

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 165113)
Marka-model gibi bilgileri belirtin, neler yapabileceğimize bir bakalım...

Datron RTA 230 Adsl usb+lan modem ama Sorunumu Msxlabs.com Flash chatte
hallettim Yardımcı olan herkeze teşkkür ederim :)

orhanay 24 Temmuz 2006 14:34

Arkadaşlar benim bir sıkıntım var şöyleki.Benim msn de kayıtlı bir adres var ben ne zaman bu adresle görüşmek istesem bir süre sonra bağlantımız kopuyor (benim pc evde o cafeden giriyor)ben çevrim dışı oluyormuşum ama ben farkında değilim çevrim dışı olduğum halde çevrim içi görünüyorum kendi pc de.Msn kapatıp açılınca normale dönüyor ama bir süre sonra yine aynı oluyor.Hep te bu aynı kişiyle görüşürken oluyor buBu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.Bu olay 7,5 tede oldu live msn dede oluyor

lean 24 Temmuz 2006 16:40

windows live messenger beta kullanıyorum
modem zoom x6
başka ne gibi ayrıntı gerekir

modem zıom x6
window xp home
nod 32 kullnıyorum

RYTHM 24 Temmuz 2006 16:48

selam arkadaşlar, sorun şu: msnde biriyle konuşurken seçtiğim yazı rengi ve fontunu göremiyorum yani yazı yazılan yerde herşey normal ama entre bastığımda sanki hiçbir değişiklik yapılmamış gibi msni ilk kullandığınızdaki yazı şekli ve rengi olarak görüyorum ayrıca şu da var karşı taraf yazının normal olduğunu söylüyo yani benim ayarladığım gibi eğer yardım edecek biri varsa bekliyorum şimdiden çok teşşekkürler bu arada live msn kullanıyorum.

siz cevap verene kadar ben olayı hallettim, hadi kolay gelsin herkese

NeutralizeR 24 Temmuz 2006 17:48

Alıntı:

RYTHM adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 165334)
siz cevap verene kadar ben olayı hallettim, hadi kolay gelsin herkese

Bu ayarları konuşma penceresinden değil de Windows Live Messenger > Araçlar > Seçenekler > İletiler > Yazı Tipini Değiştir... tuşuna tıkladıktan sonra yapmanız gerektiğini kendi kendine bulmanıza sevindim.

Sizi sınamak için kasten cevap yazmamıştım...

NeutralizeR 24 Temmuz 2006 17:52

Alıntı:

lean adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 165300)
windows live messenger beta kullanıyorum
modem zoom x6
başka ne gibi ayrıntı gerekir

modem zıom x6
window xp home
nod 32 kullnıyorum

Windows Live Messenger menüleri çıkmıyor derken neyi kastediyorsunuz? Temiz bir kurulum yapmayı denediniz mi? Oturum açmaya çalışırken hangi hata kodunu alıyorsunuz?

Alıntı:

orhanay adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 165215)
Arkadaşlar benim bir sıkıntım var şöyleki.Benim msn de kayıtlı bir adres var ben ne zaman bu adresle görüşmek istesem bir süre sonra bağlantımız kopuyor (benim pc evde o cafeden giriyor)ben çevrim dışı oluyormuşum ama ben farkında değilim çevrim dışı olduğum halde çevrim içi görünüyorum kendi pc de.Msn kapatıp açılınca normale dönüyor ama bir süre sonra yine aynı oluyor.Hep te bu aynı kişiyle görüşürken oluyor buBu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.Bu olay 7,5 tede oldu live msn dede oluyor

Bu problem Messenger'dan ziyade bağlantınızdan kaynaklanan bir probleme benziyor. Bağlantınız ölü hale geldiğinde, Messenger oturumunuz da kapanıyor. Modem ve Internet-Ağ ayarlarınızı kontrol edin.

hellboy726 24 Temmuz 2006 18:14

81000314 nolu hatayı alıyorum

msn 8,0 final + plus kullanıyorum pc mi açıp kapattım o zamn çıktı hata..

Misafir 24 Temmuz 2006 18:38

Alıntı:

hellboy726x adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 165383)

Büyük Ihtimal Sorun Bu
Alıntı:

Son birkaç gündür dünya genelinde Messenger hizmetinde bazı sorunlar yaşanıyor.

Microsoft'un Messenger sunucularında teknik bir çalışma, güncelleme yaptığı düşünülüyor.

Maalesef durumun düzelmesini beklemekten başka yapabileceğiniz pek bir şey yok.
Ama Yine de Sorununuzu Böyle Cözmeyi Deneyebilirsiniz...

Başlat > Çalıştır "regsvr32 softpub.dll" Yazip Enter'layin.

jamoka 24 Temmuz 2006 20:39

slm herkese ...

biraz once farkettigim birseyi sormak istiyorum umarim bilen vardir ... msn de herhangi birine cift tikladigimda acilmiyo , hepsini denedim olmuyo ..... sag tiklayip anlik ileti gonder dedigim zaman acilio konusma penceresi ... acaba yanlis bir yeremi tikladim http://www.forumturka.net/forum/images/smilies/kart.gif

yardim ederseniz sevinirim ....;)

NeutralizeR 24 Temmuz 2006 21:08

Alıntı:

hellboy726x adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 165383)

Alıntı:

jamoka adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 165467)
slm herkese ...

biraz once farkettigim birseyi sormak istiyorum umarim bilen vardir ... msn de herhangi birine cift tikladigimda acilmiyo , hepsini denedim olmuyo ..... sag tiklayip anlik ileti gonder dedigim zaman acilio konusma penceresi ... acaba yanlis bir yeremi tikladim http://www.forumturka.net/forum/images/smilies/kart.gif

yardim ederseniz sevinirim ....;)

Aynı problemleri kısa süreli olsa ben de yaşadım, bilgisayarınızı yeniden başlatıp oturum açmayı deneyin. Sorun bu şekilde çözüldü bende...

jamoka 24 Temmuz 2006 22:01

kapatip actim pc yi ama düzelmiyo ....
bu neden kaynaklaniyo peki ve nasil duzeltebilirim ...
tşk ederim ;)

Gerrard 24 Temmuz 2006 23:04

arkadaşlar ben avast professional 4.7 kullanıyorum msn dosya aktarımına virüs programının klasöründen neyi göstermem gerek yardım edin

lean 24 Temmuz 2006 23:06

live messenger kısa yolunu tıklıyorum hiçbir şekilde oturum aç sayfası gelmiyor.
kaldırıp yeniden kurmayı denedim. Bu sefer de kurulum herhangi bir hata vermeden direk kesiliyor. Sistem geri yükleme yaptım. gene olmadı. messenr 7.5 setup indirdim. Onda da kurulumdan direk çıktı. Sorun nerede anlayamıyorum

Misafir 24 Temmuz 2006 23:12

Alıntı:

Gerrard adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 165528)
arkadaşlar ben avast professional 4.7 kullanıyorum msn dosya aktarımına virüs programının klasöründen neyi göstermem gerek yardım edin

Gecici Olarak Devredisi Birakin

neccooy 25 Temmuz 2006 04:33

MSN Sürekli "ÇEVRİMDIŞI" görünüyor.

Merhabalar,

İki günden beri çevrimdışı görünüyorum listemdeki herkese.
Şöyleki oturum açıyorum, durumumu çevrimiçi seçiyorum fakat listemdeki arkadaşşlarımın hepsi beni çevrimdışı olarak görüyorlarmış.
ben yazmayınca onlar bana yazamıyor, sanki durumumu "çevrimdışı" ayarlamış gibi oysaki bende "çevrimiçi" yazıyor.
Ne yaptıysan çözemedim. :(

Bu arada başka hesaplar ile kendi msn programımda sorun olmuyor, sadece ben çevrimiçi olamıyorum. arkadaşlarımın adreslerinde her şey normal.

Bu yüzden format bile attım.

İlginç bir durum daha msn sitesinden en son msn yi yükleyip arkadaşın adresten oturum açıyorum, her şey normal ama kendi hesabımı girince "devam etmeniz için msn güncelleştirmesini yüklemeniz gerekli" diyor yükleyince de çevrimdışı oluyorum hep. yüklemezsem de program çalışmıyor.

iki gün önce yahoo adreslerini kişi listeme eklemek için bir sözleşme kabul ettim msn den gelen mail aracılığı ile.bununla ilgisi var mı bilmiyorum.

MSN versiyon 8.0.0792.00 hiçbir eklenti yüklü değil, bilgisayarımda program dahi yüklü değil.

Yardımlarınız için teşekkürler.

Saygılarımla...

Gerrard 25 Temmuz 2006 11:15

hayır bir dosya gönderip alacağım zaman virüs programımın taramasını istiyorum avast'ın klasöründen hangi uygulamayı seçmeliyim onu sordum LADY anlatabildim mi?

akalla 25 Temmuz 2006 12:19

Merhaba benim bir sorunum var yardımcı olursanız çok sevinirim.Windows Live Messenger kullanıyorum türkçe sürüm bu siteden indirdim gmail hesabımla açtım kaydoldum görüntü adımı değiştiremiyorum bu mümkünmü yani değiştirme şansım varmı adresim görüntü adım olarak otomatik olarak görünüyo bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa çok makbule geçer . Teşekkürler!!!

hellboy726 25 Temmuz 2006 12:21

Alıntı:

Gerrd adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 165790)
hayır bir dosya gönderip alacağım zaman virüs programımın taramasını istiyorum avast'ın klasöründen hangi uygulamayı seçmeliyim onu sordum LADY anlatabildim mi?

Merabalar..

http://img210.imageshack.us/img210/7127/scannerkt5.jpg

Resimdede göstermeye çalıştığım gibi Messenger > araçlar > seçenekler>dosya aktarımı

sekmesini seçin Burdan Dosyyı çift tıklayarak aldığından otomatik nereye kaydediceği vardır..

alltta bulunan "dosyaları virüs taramasında bu uygulamayı kullan" işertleyiniz..

Artdından "Gözat" butonuna basarak antivirüsünüzü seçiniz..

------------------------/-------------------------/------------------

Alıntı:

akalla adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 165847)
Merhaba benim bir sorunum var yardımcı olursanız çok sevinirim.Windows Live Messenger kullanıyorum türkçe sürüm bu siteden indirdim gmail hesabımla açtım kaydoldum görüntü adımı değiştiremiyorum bu mümkünmü yani değiştirme şansım varmı adresim görüntü adım olarak otomatik olarak görünüyo bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa çok makbule geçer . Teşekkürler!!!

Windows live messenger ı kendi sitesinden indirmenizi öncelikle tavsiye ederim sitesindeki son surumdur..

MSN.com -/- Windows Live Messenger

adresinizi kaydettirdikten sonra onaylamayı yapamamış olabilirsiniz..
Adınızda değiştiremediğiniz kısımda "e-posta adresi doğrulanmad"ımı yaıyor yok sa "adresiniz" mi görünüyor?

Gerrard 25 Temmuz 2006 12:44

hangi uygulamasını seçicem avast'ın onu bilmiyorum nereden yapılacağını biliyorum

BrookLyn 25 Temmuz 2006 13:21

Alıntı:

akalla adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 165847)

BrookLyn 25 Temmuz 2006 13:33

Alıntı:

Gerrard adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 165873)
hangi uygulamasını seçicem avast'ın onu bilmiyorum nereden yapılacağını biliyorum

Program'ın kurulu olduğu dizin'de, ashServ.exe'yi seçiceksiniz..

Büyük ihtimal, C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashServ.exe

akalla 25 Temmuz 2006 14:48

Alıntı:

hellboy726x adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 165848)
Merabalar..

http://img210.imageshack.us/img210/7127/scannerkt5.jpg

Resimdede göstermeye çalıştığım gibi Messenger > araçlar > seçenekler>dosya aktarımı

sekmesini seçin Burdan Dosyyı çift tıklayarak aldığından otomatik nereye kaydediceği vardır..

alltta bulunan "dosyaları virüs taramasında bu uygulamayı kullan" işertleyiniz..

Artdından "Gözat" butonuna basarak antivirüsünüzü seçiniz..

------------------------/-------------------------/------------------

Windows live messenger ı kendi sitesinden indirmenizi öncelikle tavsiye ederim sitesindeki son surumdur..

MSN.com -/- Windows Live Messenger

adresinizi kaydettirdikten sonra onaylamayı yapamamış olabilirsiniz..
Adınızda değiştiremediğiniz kısımda "e-posta adresi doğrulanmad"ımı yaıyor yok sa "adresiniz" mi görünüyor?

dediğiniz kısımda adresim yazıyor msn i rahatlıkla kullanıyorum herhangi bir sorunumyok sadece adımı kullanamıyorum adresim yazıyor bunu değiştirmek istiyorum teşekkür ederim!!!

Misafir 25 Temmuz 2006 16:02

Alıntı:

akalla adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 165978)
dediğiniz kısımda adresim yazıyor msn i rahatlıkla kullanıyorum herhangi bir sorunumyok sadece adımı kullanamıyorum adresim yazıyor bunu değiştirmek istiyorum teşekkür ederim!!!

Sanirim Verilen Cevabi Görmediniz
Bu Arada Daha Belirgin 1 Yazi Rengi Secmenizi Tavsiye Ederim.
Degistirmek icin Kullanici KP > Profil Düzenle

tusubasa 25 Temmuz 2006 17:48

msn 8.0 ı ilk kurduğumda düzgün çalıştı... yani ilk gün .. 2. gün ise açılmamaya başladı.. Hata Kodu : 8000405 ... son günlerde bu kodu vermeye4 başladı.. daha önceden iki kod veriyordu ve aklımda değil ama bir normal kod birde genişletilmiş kod veriyor..ilginç olanı sorun gider dediğimde hiç bir yerde sorun bulmuyor.. kaç haftadır windows msn ile takılıyorum... hni şifreden dir belki diyip şifreyi değiştirdim yine olmadı... yanlız bu sadece bende geçerli.. örneğin evde bir ağabeyim var ve o çatur çutur giriyor.. ben giremiyor 7.5 i yükleyelim ona girebiliyorum dediğimde yürü lem bu güzel işte ben kullanıyom de git diyor...
yardım eli bekliyorum..
sorunu birkez daha anlatayım..
adresimi yazıp şifremi yazıp oturum aç diyorum.. bekletiyor... sonra sorun gider menüsü geliyor ve hata kodu geliyor...(8000405)
kodu araştırınca işte bu kullanılamıyor tarzı bir şey geliyor...
yardım ellerinizi esirgememinizi diler...Umarım sorunumu bu mesaj çözer..
....Saygılar.....

Morrigan 25 Temmuz 2006 18:09

80004005 nolu hata için;

C:\Documents and Settings\(kullanıcı adınızın olduğu klasör)\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts

Bu klasöre gidin ve Windows Live Contacts klasörünün içinde ne var ne yoksa silin.

Daha sonra giriş yapmayı bir daha deneyin..

amg 25 Temmuz 2006 18:10

ben msn 7,5 kullanıyordum.hiç bir sorun yoktu. 7,5 i kaldırıp live kurdum. nick imdeki birde kişi listemdeki türkçe karakterler çıkmıyor. tekrar 7.5 kurdum sorun düzeldi. harddisk i formatlayıp tekrar live kurdum yine nick imdeki birde kişi listemdeki türkçe karakterler çıkmıyor. bu sorunu nasıl çözebilirim.

tusubasa 25 Temmuz 2006 18:15

Alıntı:

Morrigan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 166100)
80004005 nolu hata için;

C:\Documents and Settings\(kullanıcı adınızın olduğu klasör)\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts

Bu klasöre gidin ve Windows Live Contacts klasörünün içinde ne var ne yoksa silin.

Daha sonra giriş yapmayı bir daha deneyin..

Herhangi bir sorun olmayıp artık sorunum düzeldi..

Morrigan 25 Temmuz 2006 18:15

Yok, olmaz :)

neccooy 25 Temmuz 2006 19:06

Merhabalar,

İki günden beri çevrimdışı görünüyorum listemdeki herkese.
Şöyleki oturum açıyorum, durumumu çevrimiçi seçiyorum fakat listemdeki arkadaşşlarımın hepsi beni çevrimdışı olarak görüyorlarmış.
ben yazmayınca onlar bana yazamıyor, sanki durumumu "çevrimdışı" ayarlamış gibi oysaki bende "çevrimiçi" yazıyor.
Ne yaptıysan çözemedim. :(

Bu arada başka hesaplar ile kendi msn programımda sorun olmuyor, sadece ben çevrimiçi olamıyorum. arkadaşlarımın adreslerinde her şey normal.

Bu yüzden format bile attım.

İlginç bir durum daha msn sitesinden en son msn yi yükleyip arkadaşın adresten oturum açıyorum, her şey normal ama kendi hesabımı girince "devam etmeniz için msn güncelleştirmesini yüklemeniz gerekli" diyor yükleyince de çevrimdışı oluyorum hep. yüklemezsem de program çalışmıyor.

iki gün önce yahoo adreslerini kişi listeme eklemek için bir sözleşme kabul ettim msn den gelen mail aracılığı ile.bununla ilgisi var mı bilmiyorum.

MSN versiyon 8.0.0792.00 hiçbir eklenti yüklü değil, bilgisayarımda program dahi yüklü değil.

Yardımlarınız için teşekkürler.

Saygılarımla...

Misafir 25 Temmuz 2006 19:25

80072ee7 hata kodu için açıklama, çözüm bulamadım :bilmem:

Misafir 25 Temmuz 2006 19:40

Alıntı:

ThinkerBeLL adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 166120)
80072ee7 hata kodu için açıklama, çözüm bulamadım :bilmem:

Cogu Kiside Bu Yeni 1 Sürüm Yüklediginde Oluyor, Firewall ve Internet Baglantinizi Kontrol Edin. MSN'e proxy Üzerinden Giriyorsaniz Normal Baglanmayi Deneyin.

azrail136 26 Temmuz 2006 00:59

msn kişileirmin goruntu resimlerini goremiyorum neden olabilir acaba?? ayarlardan gosteri tıklıyorum ama ne kişilerim benim goruntu resmimi nede ben onların goruntu resimlerini goremiyorum yardım edebilirmisiniz??

ayrıca gonderdikleri smiley leride goremiyorum lütfen yardım edin

:$kendi cevabımı buldum sanırım ve paylasmak istedim WLM nin yahoo portlarını suan için zone alarm desteklemiyor bu yuzden smileyler gozukmuyor..

nurber 28 Temmuz 2006 14:28

Merahaba benim çok acil çözülmesi gerekn bir sorunum var.Msnde beni engelleyenlerin kim olduğunu nasıl anlarım.Yani beni mi engellemiş,yoksa gerçekten mi çevrimdışı nasıl anlayabilirim.Şimdiden çok teşekkürler

Misafir 28 Temmuz 2006 14:50

Alıntı:

nurber adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 167823)
Merahaba benim çok acil çözülmesi gerekn bir sorunum var.Msnde beni engelleyenlerin kim olduğunu nasıl anlarım.Yani beni mi engellemiş,yoksa gerçekten mi çevrimdışı nasıl anlayabilirim.Şimdiden çok teşekkürler

Ilgili Konuyu Inceleyin
MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)

hellboy726 28 Temmuz 2006 20:49

cafe de msn ye giremiyorum
makinelerde msn messeger 7.5 yüklü
aldığım hata kodu : 8007277b

Problem ne olabiLir?

Misafir 28 Temmuz 2006 21:01

Alıntı:

hellboy726x adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 167983)

Problem ne olabiLir?

Bu Hata Genellikle Bazı Sitelere Girmenizi Önleyen Cyber Sitter Programından Kaynaklanmaktadır. Programa Girip
Seçeneklerden MSNe Izin Vermesini Sağlayın. Ve Bu Sırada MSNin Tamamen Kapalı Olduğundan Emin Olun.

Morrigan 28 Temmuz 2006 21:04

Alıntı:

hellboy726x adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 167983)

Problem ne olabiLir?

Cafe de Cybersitter gibi bir filtreleme programı mevcut olabilir. 1863 numaralı portun açık olması gerekiyor.
Messenger--> Araçlar--->Seçenekler-->Bağlantı-->Gelişmiş Ayarlar bölümünden Socks olarak messenger.hotmail.com yazın ve port olarak da 1086 girin.
Oturum açmayı deneyin.

amg 29 Temmuz 2006 12:20

Alıntı:

amg adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 166103)
ben msn 7,5 kullanıyordum.hiç bir sorun yoktu. 7,5 i kaldırıp live kurdum. nick imdeki birde kişi listemdeki türkçe karakterler çıkmıyor. tekrar 7.5 kurdum sorun düzeldi. harddisk i formatlayıp tekrar live kurdum yine nick imdeki birde kişi listemdeki türkçe karakterler çıkmıyor. bu sorunu nasıl çözebilirim.

arkadaşlar sorumu tekrarlıyorum lütfen yardım edin.

Misafir 29 Temmuz 2006 12:37

Alıntı:

amg adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 168312)
arkadaşlar sorumu tekrarlıyorum lütfen yardım edin.

Bilgisayarinizin Sag Alt Kösesindeki Dil Cubugunun "TR" de Olmasi Lazim.
Eğer "EN" de ise Türkce Karakterler Kullanamazsınız.

serserisnm 29 Temmuz 2006 12:52

MSN adresinin hackerlanması

arkadaşlar merhaba

bu sorunun bu bölümde sorulup sorulmaması konusunda emin değilim... şimdiden özür dilerim:$

sorun şu ki; messenger adresim bir hacker tarafından ele geçirildi:*( . geri alma şansım var mı,? yardımcı olursanız sevinirim...

herkese ii günler ii çalışmalar:)

Saat: 11:44

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık