![]() |
Saklanma anılar ardına sakın Anılar şeffaftır.. |
Hayat dediğin vazgeçişLerden ibaret.. Masum değiLiz hiçbirimiz.. |
Asla dediğimiz her şeyi yaşadık... |
Hep daha çok boşvermiş göründüm, daha çok endişelenerek… Daha çok alay ettim kendimle, hayatla… Hep tutarak kendimi, hiç ağlamadım Daha çok gülümsedim, çok kızgındım oysa Daha cesur göründüm, korkudan ölüyordum oysa Daha güçlü gibi göründüm, aklımı kaybetmeye yakınken düşünüp durmaktan Panikten sağa sola koşacak gibiyken, oturdum sakin sakin Ve gülümsedim bilmişcesine… Hiç bir şeyi bilmeden |
"Dostum... çok gezmişsin benden uzak kapılarda. eğlenmişsin, gülmüşsün, belli. uzun süre gönlünü hoş etmişsin. yorulmuşsun ama, su içer misin? hadi gir içeri de soluklan. sonra gidersin istersen. sonra istersen yine gülersin. ama önce bir ağla. ağla ki dertlerini alayım senin burada. hazır gelmişken tüm kötülükleri uzaklaştırayım. ağla ki, hıçkırırken de olsa sesini duyayım, özlediğim sesini. dostum.. Gidiyorsun yine, kimbilir yolculuk nereye. yorulursan gel e mi? sıkıldığında, susmak istediğinde, için acırsa gel e mi?" |
Hayat eşelemeye gelmiyor. Bundan rahatsız oluyor ve seni de rahatsız ediyor. "hayat bu gördüklerin işte. Başka bir şey yok. Neyi merak ediyorsun. Sadece yaşa. Varoluşunun tadını çıkar. Fazla kurcalama. Çünkü bu umutsuz bir çaba olur" bunu emrediyor hayat. Emirlere uymayanların sonu her zaman bellidir. |
Bir var Bir yok..! |
Yağmur başladı buralarda...Yine gözlerin mi doldu dersin? Boşver hüzünlenme Gül bebeğim Senin bir yerlerde mutlu olduğunu bilmek Beni öyle mutlu ediyor ki... |
Önceleri çözüm aradım. Ama yok. Sen ruhunu değiştirmedikten sonra çözüm bulamazsın dedi bir ses. Haklı. İnsanın ruhunu değiştirmesi olası mıdır? |
Özür dilerim Mutlu günlerim için :wave: |
| Saat: 11:28 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık