MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

efsane_timil 13 Şubat 2007 21:18

messenger live 8.1 de color nick calısıyor mu, calıyorsa nasıl kullanıcaz??

ahmetseydi 14 Şubat 2007 00:33

Alıntı:

efsane_timil adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 345609)
messenger live 8.1 de color nick calısıyor mu, calıyorsa nasıl kullanıcaz??

Messenger > Araçlar > Seçenekler Seklemelerini takip ettiğiniz zaman karşınıza çıkacak olan pencere aşağıdaki gibidir. OK işareti ile gösterilen yerden nickinizi biçimlendirebilirsiniz...

shubuo 14 Şubat 2007 09:54

KOLAY GELSIN YAW YARDIM EDERSENIZ COK SEWINIRIM BENIM ŞİRKET MAİLİM VAR VE ARKADASLARDAN BİRİ ONU MSN E CEVIRMIS YANİ ???@makinto.com gibi benımde maılım var ama nası edecem bılmıorum yardım edersenız sewırım elınıze saglık benım ılk konum bu yardımınıza tesekkur ederım saol..

yaw benım bu maılı kısaca hotmailde acmam lazım messenger olarak kullanmak ıstıorum okudumda bıraz daha farklı yazmısm lutfen cvp yazarmısnız.?

ahmetseydi 14 Şubat 2007 11:23

Alıntı:

shubuo adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 346230)
KOLAY GELSIN YAW YARDIM EDERSENIZ COK SEWINIRIM BENIM ŞİRKET MAİLİM VAR VE ARKADASLARDAN BİRİ ONU MSN E CEVIRMIS YANİ ???@makinto.com gibi benımde maılım var ama nası edecem bılmıorum yardım edersenız sewırım elınıze saglık benım ılk konum bu yardımınıza tesekkur ederım saol..

yaw benım bu maılı kısaca hotmailde acmam lazım messenger olarak kullanmak ıstıorum okudumda bıraz daha farklı yazmısm lutfen cvp yazarmısnız.?

Merhaba. Vereceğim linki inceleyin, resimli olarak nasıl yapacağınızı anlatıyor...

Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma

gizemlirapci 15 Şubat 2007 00:42

yaa arkadaşları sorum daha önce soruldumu bilmiyorum hepsini okuyamadım ya messenger 8.1 i yükledim ilk başta düzgün çalışıyodu bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra messengere her girmeye çalıştığımda hata raporu veriyo naaptıysam halledemedim lütfen yardım edin

Misafir 15 Şubat 2007 00:58

Alıntı:

gizemlirapci adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 347139)
yaa arkadaşları sorum daha önce soruldumu bilmiyorum hepsini okuyamadım ya messenger 8.1 i yükledim ilk başta düzgün çalışıyodu bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra messengere her girmeye çalıştığımda hata raporu veriyo naaptıysam halledemedim lütfen yardım edin

Verdiği hatayıda yazarsanız belki yardımcı olabiliriz..:)

wins_06 15 Şubat 2007 01:45

ya arkadasım cok caresız haldeyım msn adresıme bı grup ımza attı vermıyolar gerı ıkı adresımde ellerınde keyfı alıyorlar adresımdekı kıslerı de tehdıt edıyolar nasıl alacam gerı bana sadece bı yol soleyın onu yapayım :(

ılgınız ıcın cok tsk ederım ..

aynı seyı basınaza gelmıs gıbı dunun lutfen

ahmetseydi 15 Şubat 2007 01:48

Alıntı:

wins_06 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 347216)
ya arkadasım cok caresız haldeyım msn adresıme bı grup ımza attı vermıyolar gerı ıkı adresımde ellerınde keyfı alıyorlar adresımdekı kıslerı de tehdıt edıyolar nasıl alacam gerı bana sadece bı yol soleyın onu yapayım :(

ılgınız ıcın cok tsk ederım ..

aynı seyı basınaza gelmıs gıbı dunun lutfen

Vereceğim Linki İnceleyin..

Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)

emredursun 15 Şubat 2007 20:22

arkadaşlar bi arkadaş var msn ye girdiğimde saati saatine biliren bi program varmıs onda hem sildiğimde hemde engellediğimde mail kutusuna msg atıyomus ööle bi program varmı die sorcaktım varsa adı ney

gizemlirapci 15 Şubat 2007 21:54

Alıntı:

gulcan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 347174)

messenger bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor diye bi yazı çıkıyo rapor içeriğinde ise

hata imzası

appname: msnmsgr.exe appveer: 8.1.178.0 modname: unknown
modver: 0.0.0.0 offset: 7e21bbb5

gibi şeler var hiç bişi anlamadım|-) :( *-) :@

Alıntı:

gulcan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 347174)

messenger bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor diye bi yazı çıkıyo rapor içeriğinde ise

hata imzası

appname: msnmsgr.exe appveer: 8.1.178.0 modname: unknown
modver: 0.0.0.0 offset: 7e21bbb5

gibi şeler var hiç bişi anlamadım|-) :( *-) :@

Saat: 00:53

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık