![]() |
messenger live 8.1 de color nick calısıyor mu, calıyorsa nasıl kullanıcaz?? |
Alıntı:
|
KOLAY GELSIN YAW YARDIM EDERSENIZ COK SEWINIRIM BENIM ŞİRKET MAİLİM VAR VE ARKADASLARDAN BİRİ ONU MSN E CEVIRMIS YANİ ???@makinto.com gibi benımde maılım var ama nası edecem bılmıorum yardım edersenız sewırım elınıze saglık benım ılk konum bu yardımınıza tesekkur ederım saol.. yaw benım bu maılı kısaca hotmailde acmam lazım messenger olarak kullanmak ıstıorum okudumda bıraz daha farklı yazmısm lutfen cvp yazarmısnız.? |
Alıntı:
Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma |
yaa arkadaşları sorum daha önce soruldumu bilmiyorum hepsini okuyamadım ya messenger 8.1 i yükledim ilk başta düzgün çalışıyodu bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra messengere her girmeye çalıştığımda hata raporu veriyo naaptıysam halledemedim lütfen yardım edin |
Alıntı:
Verdiği hatayıda yazarsanız belki yardımcı olabiliriz..:) |
ya arkadasım cok caresız haldeyım msn adresıme bı grup ımza attı vermıyolar gerı ıkı adresımde ellerınde keyfı alıyorlar adresımdekı kıslerı de tehdıt edıyolar nasıl alacam gerı bana sadece bı yol soleyın onu yapayım :( ılgınız ıcın cok tsk ederım .. aynı seyı basınaza gelmıs gıbı dunun lutfen |
Alıntı:
Vereceğim Linki İnceleyin.. Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) |
arkadaşlar bi arkadaş var msn ye girdiğimde saati saatine biliren bi program varmıs onda hem sildiğimde hemde engellediğimde mail kutusuna msg atıyomus ööle bi program varmı die sorcaktım varsa adı ney |
Alıntı:
hata imzası appname: msnmsgr.exe appveer: 8.1.178.0 modname: unknown modver: 0.0.0.0 offset: 7e21bbb5 gibi şeler var hiç bişi anlamadım|-) :( *-) :@ Alıntı:
hata imzası appname: msnmsgr.exe appveer: 8.1.178.0 modname: unknown modver: 0.0.0.0 offset: 7e21bbb5 gibi şeler var hiç bişi anlamadım|-) :( *-) :@ |
| Saat: 00:53 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık