![]() |
13.07.2009 üç beş dakika ne farkeder? |
Ehvah dönüyor başım tam tersine Yürüyor ayaklarım yine ters aksine İki gözümün biri takılır resmine Ben....Yine dağıtıldım.... Acım dinmez bu savaş bitmez Bu güneş sönmez,ısıtır yüzümü.. Saçımda beyazım,ahkamla bağırıp Bu ömrümün yaprak dökümü... |
Sebepsiz değildi vuslatın hazan olupta gözlerimden süzülmesi Ukdelerde boğulurken hıçkırıklarım,tebessümü bilmem;o'da neyin nesi Nüksetmeseydi aynı muzdariplikte zaman yokuşlarda yordu beni hayat Ahuzar düşmezdi her daim dilime,"MELEKSİN" derdi annem,şimdi olmuşum bedbaht! |
"Silinsin izim, hiçliğim sokakta kalsın Gölgemi yakın, bu dünya beni yok saysın." |
Saatlerdir soruyorum Suskunsun deniz gibi Bir taşıp bir duruluyorsun Seyrediyorsun hep deli gibi... Madem hep konuşmaz Ummadık anda çıkar Umulmadık zaman kaçar İnsanlardan ürkersin Sıkıldım anlatılıpta bilinmemenden Ne olur konuş... Sen nesin,kimsin aşk?.. |
1 den sonra 2 gelir, sonrası kendiliğinden gelir..3, 4, 5, 6, ..... Önemli olan bir mi burada, iki mi, yoksa ben mi... |
Dert bir olsaydi aglamak kolaydi... |
MADEM UYKU YARI ÖLÜM.. CANIMA GECDİR KASTEDEN.. |
Yağmur vuruyorsa pencerene anla ki o zaman ben ağlıyorum. Yağmur pencerene vururken, benim gözyaşlarım da kalbime vuruyor; Tıpkı yağmur gibi. |
Hala AŞK'sın Sen! Ama Sadece Şarkılarda... |
| Saat: 11:28 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık