![]() |
Ölümü Özlemeyen Aşkı Anlayamaz.. |
Sen ve ben hep böyle kalacağız... Git gide eriyip yok olacağız... Sorma neden niçin.. Her şey yalnızlıktan.. :bilmem: |
5N 1K ????? ? |
Asla bitmeyen bir konu *-) |
ya arkdaş ne yapacam ben bu öss yi yaw resmen knock out (nakavt) yaptı beni bu sene mühendisliklere gideyim mi yoksa bi sene daha beklipp eczacılığa mı gitsem çok kararsızım |
Bildiğini,adımla ''bir'' biliyorum...Biz'den geriye kalan ve payımıza sözüm ona düşen birer adet yalnızlık değil(di)...Yalnızlık;seni ilk gördüğüm an'da da yanıbaşımdaydı,gözlerinin ellerinden sıkıca tutmaktan vazgeçtiğim an'da da... Yalnızlık; ne ben'den bir avuç eksık(ti),ne de sen'den bir avuç fazla...Kıvamı Tanrısal bir gücün kusursuz ellerinden çıkma...Aynadaki suretimin,ruhumun aslına kadar uzanmış her bir arşınında... |
Çekirdekli Karpuz Yemektense Çekirdeksiz Karpuz Yemeyi Tercih Ederim :S |
Uzakta çok uzakta güneyde Yazları sıcacık ve aşık Kışları soğuk ve sensiz Bir şehir ve ben üşüyoruz Bir uğrasan diyoruz İklimini getirsen Bereketini bolluğunu Örtsen üzerimize Havalansa yine zil çalan eteklerin Gelip otursa gözlerime göz bebeklerin.. Hem zehrim hem şehrim limon çiçeklerim olsan.. Yarabbim duy duyur sesimi Anlamıyor kimsesizliğimi... |
Elimden geleni ardıma koymakla meşgulüm şimdi... |
NASIL DERTTİR ANLAMADIM PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALACAK... |
| Saat: 15:37 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık