![]() |
arkadaşlar windows lıve mesenger'in 4.7.0.3000 versiyonunu kullanıyorum.çoklu açma yamasını bulamadım...birde türkçe yaması ..... yardımlarınıza şimdiden teşekkürler... |
Alıntı:
|
arkadaşlar ben msn şifremi unuttum şifre kırıcıyı gönderirseniz sevinirim |
Alıntı:
|
windoxs live messenger kullanıorm ve 2 gündür çalıştıramıorm hizmet geçici olarak kullanılamıor die bi ileti çıkıor hata kodu 8004888d yazıor msni açtığımda giriş sayfasında kayıtlı olan msn adresleride kendiliğinden silinmiş ne yapmam gerekior yardımcı olurmusunuz..... |
merhaba arkadaşlar ...benim messencer 8.0..bunun yanında discovery vede plus aynı anda yüklü .. fakat son zamanlarda ..messencer bir süre sonra kitleniyor yada ayarlarım tam cevap vermiyor ..acaba bu iki programı aynı anda kullandığım içinmi ?fakat uzun zaman kullandım bir sorun yoktu şimdi neden oluyor anlamıyorum...baştan yükledim ikisinide daha kötü oldu oturum açanları bile göstermemeye başladı ... bu arada iki oturumuda birlikte açıyorum .. sorum şu aslında ..plus ve discoveryi birlikte kullnabilirmiyiz...?acele cevap kestane kebap...sevgi ve saygılar |
Alıntı:
Alıntı:
|
Bir kaç sayfaya baktım bu sorunun cevabını bulabilmek için ama bulamadım varsa kusura bakmayın ben bir daha soracam..plus ı pc e kuruyorum fakat pc i açıp kapatınca gidiyo tekrar kurmak zorunda kalıyorum. problemi çözmek için msn i ve plus ı tamamen kaldırıp tekrar kurdum ama işe yaramadı kısa zamanda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler( windows msn 8.1 i plusta 4.11.254 ü kullanıorum ) |
ben msn nımı acamıyorum.bana yardımcı olursanız sevınırım.sıfrem aynı msn adresımde aynı.ama acamıyorum.sıfrenız yanlıs dıyor.ve kod yazıyor.80048823.hemen yardımcı olursanız sevınırım. |
karagun>>> Alıntı:
Başlat>>Çalıştır>>Regedit komutlarıyla Regedit dosyasını açın ve aşağıdaki dosyayı silin : HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger\Policies Eğer bu işlem sorununuzu çözmez ise aşağıdaki işlemleri deneyiniz... Öncelikle Denetim Masası >>Program ekle/kaldırdan MSN messenger programını kaldırın...Sonra başlat>>çalıştır>>regedit komutlarını uygulayın ve regedit içindeki şu dosyayı bulun >>> HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger. -Ordan MSNMessenger dosyasını seçip tüm dosya içeriğini silin. - Daha sonra ctrl/alt/delete tuşları ile windows görev yöneticisi kısmında işlemlere girerek “msnmsgr.exe” işlemini sonlandırın. - Başlat/ ara kısmına girerek ( ileri düzey arama kısmında "gizli dosyaları göster " seçeneği işaretli halde) Bilgisayarım/:C içinde “msnmsgr.exe” dosyasını aratın... Aramada bu isimli dosyalar çıkarsa silin. Daha sonra MSN 8,1 i yeniden yükleyin.. . Ancak yükler yüklemez "OTURUM AÇMA" olayına girmeyin... Bir de MSN Plus Live yükleyin ( sitemizde mevcuttur ). Ondan sonra MSN de oturum açmayı deneyin... Dilerim sorununuz hallolur(H) ( NOT: Çeviridir. Mesajın Orjinal - İnglizce metni için tıklayın ) |
| Saat: 00:53 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık