![]() |
Özledim Seni Özledim seni çok özledim arar dedim aramadın özledim seni çok özledim aşk bu dedim çok sevdim aşık oldum çok özledim isyan ettim gelir dedim gelmedin yanlız kaldım aşk dilendim görmedin inan bana çok özledim Ömer Seydi Ekinci |
ben sevince . . . . . . korkarsın gözlerimden ürpertir kalp atışım şaşırırsın akıllara zarar olur sıcaklığım tanımaz başka yüreği bu yürek raks eder benliğim bakışlarınla bütün zamanlar nihavent seslenir bulutların pembe halini görürsün kabına sığmaz olur Gökhan saçmaladığında anlarsın.. Gökhan CENGİZ |
Hiç özlemedim seni Özlemek dostluktandır dostluğundan öte bulmalıyım seni Sıcaklığını bulmalıyım dokunuşlarını, kenetlenişi Terimizle sulanmalı yeryüzü güneş terimizle ışıldamalı sabah olunca Apansız fırtınalar çıkmalı sarsılmalıyım Özlemek yanında olmak isteğidir gülüşünü görmek biraz da Hiç özlemedim seni Saçlarına gül takmam bir ırmak gibi akıtırım ovaya soluğunla yanar dudaklarımın bozkırı Akkor halindeki ufuk bakır bir tel gibi eriyip gider kraterler ortasında kalırım Toprak yarılır birden su kirlenir Ürpertir bu coğrafya bu serüven ikimizi bir anda yaşadığımı duyarım Hiç özlemedim seni Özlemek dostluktandır dostluğundan öte bulmalıyım seni Ahmet Telli |
Gözlerim yaşlı kalbim buruk olsa da Aşkınla tüm bedenim tutuşup kül olsa da Bütün kırmızı güller teker teker solsa da Bırakamam seni ben, seni çok seviyorum Gözlerim yaşla dolu kalbim sevginle Bugün de baş başayım senin derdinle Bekliyorum seni ben acımla kederimle Bunca dertle kederle seni çok seviyorum Uzatsan elini tutarım, uzatmazsın biliyorum Seslensen sesini duyarım, seslenmezsin biliyorum Kollarını açsan koşarım, açmazsın biliyorum Ama bunlara rağmen seni çok seviyorum Eğer sevmeseydim acı çekmezdim Eğer sevmeseydim sevdim demezdim Seni sevdiğimi söyleyemezdim Ama bak söylüyorum; seni çok seviyorum EMRE AKTÜRK |
Kendince gitmesini bilen Ardına bakmadan hüznün Gittıyse gitsin uğrunun sonsuzluğuna Varsa nedeni nedensizliği Kendince haklılığının Ne bal renginde deprem bıraksın Ne mor ötesinde yanmalar Adına bir isim bile takmak istemediğim Ölümü araya sokmamışsa istenmeyen kaza Geliyorum demeden gelmişse ölüm Gel Bir gözünün yerine Al bir o kadarda benden ağlamayı Dindirecekse acılarını Yanayım senin yerine Azalacaksa Yanmalarımla izin ver yanayım Senden azaltabildiğim kadar Keyfince gitmelere Demem o ki Ardına bakmadığı hüznün Dert edinme hüzünsüzlüğüne Sevda yakar da Yaktıkça yarattığı yürekleri Değil Yaktıkça terk ettiklerini Özlüyorsa bir iç sessizliğinde Hiç olmazsa arada bir İnancın tamsa öyle olduğuna Bir kez daha diyorum Bırakayım gözlerimi al senin olsun Ağlasın senin yerine Akıtacağı yaşlar söndürsün Ortaklaşa yangınlarını…. TAŞTAN ÇIRALAR |
Son evi gösterin bana İstanbul' da vapur sesinin duyulduğu ki kapısını çalıp söyleyeyim içindekilere daha çok kedi yavrusu ezilsin diye eski iskeleleri sahil yoluyla ayırdıklarını denizden Karşılığında ben de size kanaryası ölüp kuaför salonuna dönüşmeyen kaç mahalle berberinin kaldığını söylerim ya da kaç fötr şapkanın tutsak olduğunu köhne bir konağın askısında Kaç faytoncunun artık taksicilik yaptığını da bilirim ama söylemem onu da siz bulun dikiz aynasına takılı boncuklardaki at kokusundan Sunay Akın |
Bağışla Kaptan Aşırdım Hayata Kırık Pusula Avuçlarımda Bir sabah güneşi uyandırdığında dünya gözkapaklarına Yitik hülyaları tokalayacağım, yıldızları biriktirmiş saçlarıma Yaşamı ağırlayan kapıları kapatacağım, kırgın bakışlarıma Kırdım dümeni uyanmamaya, kaybolacak âlemde sesim Akıp gideceğim enginlere, adına mühürlü dudaklarım, mütebessim Öğrendim! Beyaz atlı prens, cüceler yok olmuş, masallar çaresizmiş Düşlerini kaybetmiş peri, kül kedisi mahzun, umutlar acizmiş Hayat, uçları yanık mimoza kokulu mektupları çoktan bitirmiş Bu kaçıncı sillesi yüzüme çarpan feleğin, yoruldum artık Yâre doğru göç yasak, kırlangıçlarımın kanatları kırık, Yağmurları mı kirlettik, boz bulanık su yıkıyor toprağımızı Kan çiçekleri açıyor yaşam dallarımız, rengi yara kırmızı Yarın iliklerimizde don, ayazı vuruyor kışın, üşüyor güneşin kızı Kızılcık şerbeti değil içtiğim, sessizliğim kadere sitemden ar Nedendir takvimlerin bu kini, ellerimden düşüyor bahar Kalbinde acı kalmasın adım, at gitsin derinliğine mazinin; Sakın ağlama! Vasiyetimdir sevgili, yaşayamadığım her ne varsa yaşa, yarına bırakma Sana yaşatamadıklarıma say, mutlu ol, biliyorum borçlu kaldım Aşk’a Gönlünden kopup gelen bir fatiha oku ardımdan, senden son dileğim Hayallerimi fideledim uykularına, soldurma büyüsün umut çiçeklerim Yazan : hayal bahçesi |
Aglama yüregim aglama yeter artik giden gitti bilirsin geri dönmez. biliyorum zor onu unutmak ve yerine baskasini sevmek ama sen yinede aglama. haykirsan neye yarar?gideni gerimi getirir?sadece kendini yipratirsin. isyan etme sakin yoksa onu halen sevdigimi zanneder. herkesten ayri ve özel olmasini istedim ama olmadi ne özel nede birtek ama birtek bana ayit oldun sevdigim.seni üzdüysem o da sadece seni sevdigimden.aglama yüregimi elbett birgün oda sevecek,ve ask nedir oda ögrenecek.benimkisi bir heves sanmistin yüregim, ama heves degil gercek bir sevgi beslemissin ona karsi.sabahlara kadar beraber oturup güler aglardik ve günesin dogusunu izlerdik ama artik benim icin ne günes nede ay doguyor.suan bende aklimda sadece o kara gözlerin kaldi ya benden sana ne?aglama yüregim aglama. belki benim aglamam onu mutlu eder ama bilmezki beni ta derinden yaraladigini.inan sevdigim kimselere diyemeyecegim senin halen icimde oldugunu.seni unutmaya calisam bile unutamayacagim.cünkü senin adini ne yerlere nede göklere yazdim. senin adini kalbime kazidim,ve ölürsem bile inan seni halen yüregimde yasatacagim... ÇİĞDEM |
Şu gökteki ay var ya Şu b.ktan şu yarım ay Bakarsan bakarsan bakarsan Bi tek sözüme bakıyor benim dolunay olmak için O bana bakıyor Ben ona. O bana bakıyor Ben ona, Hepimiz ama Hepimiz Hepimiz Bakıyoruz hep birbirimize bakıyoruz hep bakıyoruz ADAM olmak için hep Ay! Ay! Ay! O bana bakıyor Ben ona. O bana bakıyor Ben ona Canım yanarcasına Ne zaman Ama ne zaman olacak bu iş? Bakıyorum bakıyorum da aya Bakıyorum da ayın ayaklarına Yatırmışlar yine Ahmed'i falakaya Can Yücel |
Gülmeyi seviyorum, Aşk güldürmez beni, Aşkın adı gözyaşı ve ayrılık, Gözlerimden düşüyor sevda yağmurum, Hüzne Gidiyorum..... Umud etmeyi seviyorum, Umud yaşatır beni, Umud bakışlarımda ve gün ışığında, Saksımda büyüyor sevgi çiçeklerim, Hüzne Gidiyorum... Yaşamayı seviyorum, Aşksa öldürür beni, Sevgim yüreğim ve duygularımda, Sözünde duruyor sevda yeminlerim, Hüzne Gidiyorum.... YUSUF KEMAL ÇETİN |
| Saat: 11:42 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık