![]() |
1 ek ![]() Dönmeye Yüzün var mı? Bu Kadar Kolay mı? Geçmişe Dönüp Ağlasan, Bu Kız Buna Kanar mı? |
Eğer maksud eserse mısra-i berceste kafidir ... :bilmem: |
Acep hayretteyim ben seddi İskender hususunda” |
Ah deli kız Yoluna can feda olsun Bu can seni seni bulsun Gözler hep senle dolsun :tender: |
bu aşkın içinde ne emekler saklıdır... aşk bir kalbin içinde ağlıyor aşk sızım sızım sızlatıyor ellerinden kaçılmıyor virane ettin bıraktın aşk............... |
HER ASK BİTERMİŞ BİLDİM HER ASK BİTERMİŞ ÖĞRETİLDİM... :cry: |
|
Bir derdim var ... |
Unutulsan mı? Unutmasam mı? Saklansan da bir köşede benle yaşlansan mı? |
beni acıdan kurtar beni acıdan kurtar beni beni lanet olası acıdan kurtar .. |
|
Kaçalım mı sevdiğim,aşkı vuracaklar yine Canım iste onu da vereyim yerine (ci) |
KOLAY MI ? |
Masum değiliz hiçbirimiz;) |
BAZEN AYAĞIN TAKILIR DÜŞERSİN TEK DAYANAĞIN SENİN İÇİN ÇARPAN BİR KALP ASLA UNUTMA GERÇEK SEVENLER MUTLAKA KAVUŞUR... :inlove: |
You're beautiful. You're beautiful. You're beautiful, it's true. I saw your face in a crowded place, And I don't know what to do, 'Cause I'll never be with you.. There must be an angel with a smile on his face, When he thought up that I should be with you. But it's time to face the truth, I will never be with you.. |
Yaşlanıyor muyum ne:^) |
Seviyorum seviyorum da senden hiç haber yok Yanıyor ağlıyorum da senden çıt yok Eriyorum görüyorsun ama sıcaklığından eser yok Hemen hemen bitiyoruz ama senden hiç adım yok Aşk ne demek aşktan yanmak ne demek Kenarından bile geçmiyorsun Öğretemedim sana,senden öğrendim Savaşmak ne demek Bir anım olsa o an ahım tutsa Yine istemem incinme sen Bir hayal kursam içine seni koysam Hiç gitmesen.... |
Çocuk da Yaparım Kariyer de:P Dilimden düşmüyor kolaysa gel de al içimden söküp aşkını, Çektiysen kahrımı helal et hakkını zorlu sevdam..Seni seviyorum:inlove: __M&M__ |
Alıntı:
Alıntıdır |
aşk garip bişey bence tanımı her ınsana gore değişir..................... ölüm ölüm dediğin nedir ki canım ben senin için yaşamayı göze almışım........................................ |
herkes kendi hayatının başrolünü oynar |
Gitme, gitme Gitme kal bu şehirde.. Gitme, gitme Yazık olur bize... |
İyi ki doğdum Gördün mü 19 oldum Özgürüm kanatlandım durmadım ayaklandım koşup ilerliyorum |
Sana bir kötülük yapıldığında verebileceğin en iyi karşılık unutmak olsun.. ;) |
talandır hayat hep konuşan suspuslara... |
Gidiyorum buralardan Tüm rüzgarlar senin olsun ... |
Gerçeğin kenarından hayatın düzenine Bir yol bulup ben akamadım Bugün budur pencere yarın kışla yüzleşince Çok üzgünüm kalamadım :noangel::noangel::noangel: |
sinx/n=(n ler gider cevap six:6) 625/25=(25 ler sadeleşirse cevap:6) :rofl: |
hep ayni düsün pesinde söyle ne var içinde beni yolsuz yoz biraktin kaybolduk gittik iste hep arar hiç bulmaz olduk gunesin batti yok olduk içinde ne varsa söyle yeter ki bakma yüzüme biraz nefes al ve dinle biraz nefes al ve bakma yüzüme inat sende kabullenme hiç dinleme konus benle |
Denizin mavisini tadını tuzunu O eşsiz albenisini yakamozunu Dalgalarının seriliğini Martıların sevincini Yosunların balıkların gizemini Aslında biliyorum DEĞER verilmediklerini Hani kim varki bir sahil köşesinde oturup denizin uçsuz bucaksız ufkuna bakarken Maziyi dalmamış hatılaları canlanmamış Acılarını anlatmamış hasterini dile getirmemiş Hatta bazen koynuna düşmemiş kim varki Martıları seyretmeyen varmı? keşke onlar kadar Özğür olsaydım diye düşünmeyen kim varki Sarmaş dolaş sevgileri seyretmeyen O sevgilerin kutsallığını bilmeyen kim varki Huzuru bulmayan kim varki sahil boyu dolaşırken Sıcacık yaz gecelerinde şarkılar söyleyip Çılgınlar gibi sarhoş olmayan kim varki? |
Ruhla beden bir olmuşsa hayaller aleminde, Kabus olur yokluğun aklın derinliklerine.. |
sana hergün mektuplar yazıyorum , mektuplar sessiz... cevaplar sessiz... |
nereden takılmışsa bir şarkı dudaklarımda, havada deniz kokusu. Aramızda denizler yıllarımı çaldı yokluğun ,ağlasam ağlar ıslanır. Denizlerde sen, hasratinle ben, yokluğun esiyor akşamlarda Kadehlerde sen, çaresizim ben, yoksun sen, yoksun ya akşamlarda. Gel birdaha gitme hiç,hep gözümün önünde ol sen. Hep yanındaki resmin gibi, Aramızda denizler, yıllarımı çaldığı yokluğun ,ağlasam ağlar ıslanır...........ZERRİN ÖZER...... |
Ruhun mu ateş yoksa o gözler mi alevden? Bilmem bu yanardağ ne biçim korla tutuştu. Pervane olan kendini gizler mi alevden? Sen istedin ondan bu gönül zorla tutuştu. Gözler ki birer parçasıdır sende İlah'ın Gözler ki senin en katı zulmün ve silahın Vur şanlı silahınla gönül mülkü düzelsin Sen öldürüyorken de vururken de güzelsin :inlove: |
Yaşıyorum Kaderimi Ağaçlar Gibi Sessizzz... |
gün gelecek devran dönecek kahbe felek bana da gülecek demekten kendimi alamıyorum...:S |
and I hate that i love you so and I hate how much i love you boy I cant stand how much I need ya and I hate how much I love you boy but I just cant let you go and I hate that I love you so :moo::moo::moo: |
Ben İstemediğim Sürece Hiçbirşey BİTMEZ. ;) |
Belkide biraz daha hızlı koşmalı,birşeyleri ardında bırakmak için... |
Hayat, yaşayarak öğrenmek için çok kısa.. Yaşanmışlardan ders almasını bilmek gerek. |
Great minds discuss ideas, average minds discuss events, and small minds discuss only people.. Anonymous |
" Ben istemedikçe kimse beni üzemez " |
Life is like a featureless movie. You don't want to leave in the middle, but you don't want to see it again.. Hayat niteliksiz bir film gibidir. Yarısında çıkmak istemezsiniz, fakat bu filmi bir daha görmek de istemezsiniz.. Ted TURNER |
Cehennem yerinde hiç ateş yoktur. Herkes ateşini yanında götürür. Karacaoglan Başarısızlık, daha akıllıca işler yapmak için yeni baslangıçlar fırsatıdır. Moshe Arens |
*Paraya ihtiyacın yokmuş gibi çalış. *Kimse seni üzmemiş gibi sev.. *Kimse seni seyretmiyormuş gibi danset.. *Kimse seni dinlemiyormuş gibi şarki söyle.. *Cennet dünyadaymış gibi yasa.. |
Can sıkıntısı... |
|
ßenim Hiç Mutlu Sonla bi†en masaLLaЯım Olmadı.. |
Düşlere bile kar yağmazdı hiçbir zaman, meydan savaşlarında korkular, aşkı ağır yaralamasaydı eğer. |
| Saat: 01:51 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık