MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Forum Oyunları (https://www.msxlabs.org/forum/forum-oyunlari/)
-   -   Uykusuzlar Buraya, Gece Sohbetimiz (https://www.msxlabs.org/forum/forum-oyunlari/689-uykusuzlar-buraya-gece-sohbetimiz.html)

arwen 4 Mart 2007 01:51

teşekkür ederimm inş.birgün :) valla ben gs severim bir fenerli olarak ama kızmayın bana beşiktaş kazanır dedim inş... ve oldu sevinmedim değil yani :)

MaKaLeLe 4 Mart 2007 01:56

Valla artıkın ne olur bilemicem bu gidişler bari biz üniversitedeki turnuvalarda kazansak çarşamba günü yeni kura çekiliyo bakalım rakibimiz kim?:D

BARIŞ 4 Mart 2007 01:57

Burdayım haline cok üzüldüm ay bende acıktım brownimi alıp geleyim :P

makalele üzülme bunlarda gecer (F)

arwen ablam afiyet olsun:rose:

arwen 4 Mart 2007 02:00

barışım brownim ialcen benim yerime de yee bende yok bu gece :( sağoll afiyet bal şeker olsun hepimize

Misafir 4 Mart 2007 02:00

Barış üzüldüğünü bu kadar belli etmeseydin keşke :P:P:P

Makalele umarım kazanırsınız istediğiniz takımla eşleşipte...

BARIŞ 4 Mart 2007 02:06

arwen ablam teşekkürler:rose:

Burdayım haklısın cok üzüldüm vşnelisi boğazımdan gecmedi üzüntüden ben de cikolatılısını yiyorum:P

makalale her şey gönlünce olsun(F)

arwen 4 Mart 2007 02:08

..herşeyde biraz sen varsın baktığım her yerde gözlerin bidenem ...duygusallaştım galbaa:) birden

Misafir 4 Mart 2007 02:18

Barış ye bakalım brownileri sen afiyet olsun birde üzüldüm diyon utanmadan :(:(:(

Sezen geceye çok yakışıyo ... :)

MaKaLeLe 4 Mart 2007 02:19

Resimleri kursun olmus anıları yetmez bana hedef seçmiş yüreğimi YARALIYIM..YARALIYIM bende duygusallastım :dontknow:

arwen 4 Mart 2007 02:22

ya bende hakan altunun şarkısını taktım deminden beri dinliyorum unuttum seni ben ne güzel şarkı yaww..

yine ömrümden bir gün gitti ..yarınımı bilmeden yaşıyorum sadece tek isteğim güzel günler geçirmek ve mutlu olmak..bidenem'in varlığı yetiyo bana :)

BARIŞ 4 Mart 2007 02:25

Dinle! hatırladıkça üzüyor beni Geri çekilirken yaktığım rüyâ Mevsimlerden keder mi söyle,
Ne giysem yakışmıyor uçurumlardan başka Dağıtamıyor hiçbir güneş ruhumdaki sisi Ve ben hâlâ yarın güzeldir diyorum Kalmasa da albenisi.

Misafir 4 Mart 2007 02:29

Rüzgarın saçlarımı okşamasını özledim
Denizin yakomozlarını izlemeyi
Yağmurun kokusuna hepten hasretim
Ben vazgeçilmez aşklarımı özledim...

Yanarım yanarım diyor Sezen Ablam ne güzel de söylüyor... :) Barış :smiley32:

arwen 4 Mart 2007 02:34

benim tiramusu yeme saatim geldi gidem de kesem alem gelem :)

BARIŞ 4 Mart 2007 02:37

Sen en çok bana sustun; ben en çok sana konuştum. Sana benzemeye başladığımdaysa, bende içimi susarak döktüm. Yoksa içim dökülecekti. Susacak hiçbir şeyin kalmadığında ise içindeki sessiz diyaloglarla benden çekip gittin.
Meğer susmak, insanın içiyle konuşmasıymış. Geç fark ettim!”

arwen 4 Mart 2007 02:46

barışım tam duygusala bağladın valla yaz yaz iyi oluyorr:) bizde okuyoruz ne güzel

MaKaLeLe 4 Mart 2007 02:55

mızrap yaptım seni tellere yazdım..verdim dibine kadar damarı bugün..

arwen 4 Mart 2007 03:03

ben şiştim gene :) neyse birazdan soda içerim ...

unuttum seni ben günahlar boynuna yazılmış yazıyı çevirdin tersine hani sen benimdin durmadın sözünde istediğin yere git unuttum seni ben... aylardır bekledim haberin gelmedi ansızın karşıma çıkmışsın nafile sevgimi kaybettim mutluluk uzakta istediğin yere git unuttum seni ben :(

koraygursoy 4 Mart 2007 04:08

Merhaba ArkadasLar! Ben yeni uye oLdum.. İsmim Koray DenizLi`den takıLıorum.. Beni Aranıza kabuL edermisiniz?

MaKaLeLe 4 Mart 2007 04:21

Tabiki Koray hoşgeldin..nasıl buldun siteyi?biz hep buralardayız..

koraygursoy 4 Mart 2007 15:49

Alıntı:

MaKaLeLe adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 377146)
Tabiki Koray hoşgeldin..nasıl buldun siteyi?biz hep buralardayız..

OzeLLikLe Dizaynı ve içerigi gercekten mukemmeL bir site cok guzeL insaLLah cok iyi vakit geciririz hepbirLikte..

MaKaLeLe 5 Mart 2007 00:42

canım çok sıkılıyo bu gece anlatılmayacak kadar çok..

arwen 5 Mart 2007 00:49

niye sıkılıyor yaww söle canına sıkılmasın ...

benimde bugün için güzeldi taaa ki akşama kadar ne olur bilmiyorum ama düşünmemeye çalışıcam birşekil aklımdan çıkarmam lazım nasıl yapcam onu da bilmiyorum ya neyse

Misafir 5 Mart 2007 01:10

Bu gece benimde çok canım sıkılıyor ağlayasım var... Deminden beride dilimde Haluk Leventin ' Bana birşeyler anlat canım çok sıkılıyor yanımdasın susuyorsun susuyor konuşmuyorsun ' şarkısı var Kendimi mutsuzluğa mahkum ettim....

MaKaLeLe 5 Mart 2007 01:24

biraz sadistlik var sanırım kendimize acı çektirmeye bayılıyoruz o yüzden..bende anlamadım ama bu gece bi kasvet çöktü üzerime..ne güzel kaç gündür iyiydim..

Misafir 5 Mart 2007 01:34

Ben bunu sadistlik olarak düşünmüyorum Makalele bence hüzünlerinde apayrı ve güzel bir tadı var. Hep mutlu yaşamayı beceremiyorum nedense... Yanlışlarım doğrularımın önünü kapatıyor bazen ve mutsuzluk merhaba diyor...

arwen 5 Mart 2007 01:36

o merhaba benden gitmiyor nedense :) hehe neysee arkadaşlar iyi olun bakimmm

Misafir 5 Mart 2007 01:41

Arwen çok şekersin canım sağol :) Bu geceyide böyle kabul ediyorum iyi olamıyorum kovamıyorum aklımdakileri üsgünüm...

arwen 5 Mart 2007 04:40

kovala aklındakileri ben öle yapıyorum şuan valla düşünmemeye çalışıyorum ve yatmaya gidiyorum gözlerimin içi yanıyor artık iyi sabahlar görüşürüz

Misafir 5 Mart 2007 05:01

Çok uykusuz kalmışsın iyi geceler Arwen kovalamaya çalışıcam umarırım başarırım .

koraygursoy 5 Mart 2007 12:36

Hocam Cok Karamsarsınız yaa neden boyLe acaba boyLe seyLeri dusunmemeye caLısın dicem ama koLay oLmadıgını ve biz istemesekte onLarın geLip kafamıza yerLestikLerini biLiyorum..

Misafir 6 Mart 2007 03:14

Şikayet etmeyi bırakmaya karar veriyorum her gece beterin beteri var diyorum kendi kendime fakat... İnceden çalan bu müzikte insanın içine işliyor. Durgun bir gece ...

arwen 10 Mart 2007 02:38

nerdesin yoksun bu gece burdayım:)

benim şuan tek isteğim annemin iyileşmesi başka birşey istemiyorum hep dua ediyorum annemi bana bağışla diye Allahım.:(

MaKaLeLe 10 Mart 2007 02:42

Arwen çok geçmiş olsun umarım önemli bişeyi yoktur:(

Bugün sitede yeni görev alan arkadaşlarımız oldu Buradan The_Devil,ahmetseydi,evo,asla_asla_deme ve Dreamteam'a yeni görevlerinde başarılar ve bol şanslar...:D

arwen 10 Mart 2007 02:51

sağol makalele yaw bekliyoz bakalım ...

evt yaw hayırlı uğurlu olsun hepimize

arwen 11 Mart 2007 02:20

bu gece hüzünlü hele bu şarkıları dinlerken elinde olmuyo insanın :(

mutluluk uzak bana.bu gece ...şunu anladım sana değer verildiği kadar değer vericeksin karşındakine ..

Nephthys 13 Mart 2007 12:35

geçmiş olsun arwen allah acil şifalar versin....

yeni görevlerinde tüm dostlara başarılar.. hayırlı olsun

Pollyanna 14 Mart 2007 00:52

Geçmiş olsun canım benim:kiss: İnşallah kısa zamanda iyileşir annen:)
Bidenem senide öptüm:kiss:

MaKaLeLe 14 Mart 2007 01:05

Geçmiş olsun Neptyhs

Ben Bugün aşık oldum sanırım...sanırım gözleri lensti ama çok güzeldiler.:$

Pollyanna 14 Mart 2007 01:27

Makalele sen hakketten aşık olmuşsun:D çünkü Arwen yerine Nephthys'e geçmiş olsun demişsin:D Eee nede olsa aşkın gözü kördür :msn_party

MaKaLeLe 14 Mart 2007 01:39

:$:$:$

İnanmıyorum ben Neptyhs diye okudum bi an meğerse ARwenmiş.Kafe gerçekten aşık oldum sanırım:D

arwen kusura bakma bilmeden olmus,tekrardan geçmiş olsun8-|

AriThmetiCs 14 Mart 2007 01:41

Aşık Mak_ bööööö :P

Pollyanna 14 Mart 2007 01:44

Makalele :D Olur böle vakalar Msx kafesi yakalar :P

MaKaLeLe 14 Mart 2007 01:54

Kafe valla yakalamıssın sen söyleyince gördüm bende garip oldum:D

Arith gözler lens olsada bakanlar geçek yav..bide datlı konusuyoki:$

Ben cidden bişeyler yapayım böyle dururken gelmezki aşk yav:D

AriThmetiCs 14 Mart 2007 01:57

Alıntı:

MaKaLeLe adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 389470)
Kafe valla yakalamıssın sen söyleyince gördüm bende garip oldum:D

Arith gözler lens olsada bakanlar geçek yav..bide datlı konusuyoki:$

Ben cidden bişeyler yapayım böyle dururken gelmezki aşk yav:D

Lens mi Kimmiş Bu LensLi Kız De Bakim HeLe Sanırım biLmediğimiz BişiLer Var Hı? :D AnLat anLat BeKliyoz :P

Pollyanna 14 Mart 2007 01:59

Makalele sen bu kızı tanıyor musun_?yoksa sokakta mı gördün_?

arwen 14 Mart 2007 02:03

ben geldimm ne olup ne bitti kaçırdım yawwwwwww

AriThmetiCs 14 Mart 2007 02:05

Alıntı:

arwen adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 389488)
ben geldimm ne olup ne bitti kaçırdım yawwwwwww

Aşık OLmuş Mak_ LensLi güzeL Bir Kıza Ondan Bahsediyoruz :D GeL Sende KatıL Koşş :P

Pollyanna 14 Mart 2007 02:05

Daha bişi kaçırmadın aşkum:D bizde bekliyoz Makalele'nin açıklama yapmasını.

MaKaLeLe 14 Mart 2007 02:06

Sokakta değil..tanıyorum tabiki bi insanla 2 hafta bakısınca artık dayanamayıp tanısmak istiyo insan bende öyle yaptım gittim tanıstım sohbet ettik,kendisi gibi konusmasıda çok şirin oda bana çok hoşşsun falan dedi:$valla komik mi oluyor anlatınca bilmiyorum ama insan içinde tutamıyor bakalım ileride ne olcak:)

AriThmetiCs 14 Mart 2007 02:07

Alıntı:

MaKaLeLe adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 389492)
Sokakta değil..tanıyorum tabiki bi insanla 2 hafta bakısınca artık dayanamayıp tanısmak istiyo insan bende öyle yaptım gittim tanıstım sohbet ettik,kendisi gibi konusmasıda çok şirin oda bana çok hoşşsun falan dedi:$valla komik mi oluyor anlatınca bilmiyorum ama insan içinde tutamıyor bakalım ileride ne olcak:)

Hadi HayırLısı Yüzük Takmaya GeLeceğiz gibi Gözüküyor Bu Tanışmanın Sonu :) Yakışır Kardeşime heLaL :kiss:

Saat: 20:38

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık