![]() |
teşekkür ederimm inş.birgün :) valla ben gs severim bir fenerli olarak ama kızmayın bana beşiktaş kazanır dedim inş... ve oldu sevinmedim değil yani :) |
Valla artıkın ne olur bilemicem bu gidişler bari biz üniversitedeki turnuvalarda kazansak çarşamba günü yeni kura çekiliyo bakalım rakibimiz kim?:D |
Burdayım haline cok üzüldüm ay bende acıktım brownimi alıp geleyim :P makalele üzülme bunlarda gecer (F) arwen ablam afiyet olsun:rose: |
barışım brownim ialcen benim yerime de yee bende yok bu gece :( sağoll afiyet bal şeker olsun hepimize |
Barış üzüldüğünü bu kadar belli etmeseydin keşke :P:P:P Makalele umarım kazanırsınız istediğiniz takımla eşleşipte... |
arwen ablam teşekkürler:rose: Burdayım haklısın cok üzüldüm vşnelisi boğazımdan gecmedi üzüntüden ben de cikolatılısını yiyorum:P makalale her şey gönlünce olsun(F) |
..herşeyde biraz sen varsın baktığım her yerde gözlerin bidenem ...duygusallaştım galbaa:) birden |
Barış ye bakalım brownileri sen afiyet olsun birde üzüldüm diyon utanmadan :(:(:( Sezen geceye çok yakışıyo ... :) |
Resimleri kursun olmus anıları yetmez bana hedef seçmiş yüreğimi YARALIYIM..YARALIYIM bende duygusallastım :dontknow: |
ya bende hakan altunun şarkısını taktım deminden beri dinliyorum unuttum seni ben ne güzel şarkı yaww.. yine ömrümden bir gün gitti ..yarınımı bilmeden yaşıyorum sadece tek isteğim güzel günler geçirmek ve mutlu olmak..bidenem'in varlığı yetiyo bana :) |
Dinle! hatırladıkça üzüyor beni Geri çekilirken yaktığım rüyâ Mevsimlerden keder mi söyle, Ne giysem yakışmıyor uçurumlardan başka Dağıtamıyor hiçbir güneş ruhumdaki sisi Ve ben hâlâ yarın güzeldir diyorum Kalmasa da albenisi. |
Rüzgarın saçlarımı okşamasını özledim Denizin yakomozlarını izlemeyi Yağmurun kokusuna hepten hasretim Ben vazgeçilmez aşklarımı özledim... Yanarım yanarım diyor Sezen Ablam ne güzel de söylüyor... :) Barış :smiley32: |
benim tiramusu yeme saatim geldi gidem de kesem alem gelem :) |
Sen en çok bana sustun; ben en çok sana konuştum. Sana benzemeye başladığımdaysa, bende içimi susarak döktüm. Yoksa içim dökülecekti. Susacak hiçbir şeyin kalmadığında ise içindeki sessiz diyaloglarla benden çekip gittin. Meğer susmak, insanın içiyle konuşmasıymış. Geç fark ettim!” |
barışım tam duygusala bağladın valla yaz yaz iyi oluyorr:) bizde okuyoruz ne güzel |
mızrap yaptım seni tellere yazdım..verdim dibine kadar damarı bugün.. |
ben şiştim gene :) neyse birazdan soda içerim ... unuttum seni ben günahlar boynuna yazılmış yazıyı çevirdin tersine hani sen benimdin durmadın sözünde istediğin yere git unuttum seni ben... aylardır bekledim haberin gelmedi ansızın karşıma çıkmışsın nafile sevgimi kaybettim mutluluk uzakta istediğin yere git unuttum seni ben :( |
Merhaba ArkadasLar! Ben yeni uye oLdum.. İsmim Koray DenizLi`den takıLıorum.. Beni Aranıza kabuL edermisiniz? |
Tabiki Koray hoşgeldin..nasıl buldun siteyi?biz hep buralardayız.. |
Alıntı:
|
canım çok sıkılıyo bu gece anlatılmayacak kadar çok.. |
niye sıkılıyor yaww söle canına sıkılmasın ... benimde bugün için güzeldi taaa ki akşama kadar ne olur bilmiyorum ama düşünmemeye çalışıcam birşekil aklımdan çıkarmam lazım nasıl yapcam onu da bilmiyorum ya neyse |
Bu gece benimde çok canım sıkılıyor ağlayasım var... Deminden beride dilimde Haluk Leventin ' Bana birşeyler anlat canım çok sıkılıyor yanımdasın susuyorsun susuyor konuşmuyorsun ' şarkısı var Kendimi mutsuzluğa mahkum ettim.... |
biraz sadistlik var sanırım kendimize acı çektirmeye bayılıyoruz o yüzden..bende anlamadım ama bu gece bi kasvet çöktü üzerime..ne güzel kaç gündür iyiydim.. |
Ben bunu sadistlik olarak düşünmüyorum Makalele bence hüzünlerinde apayrı ve güzel bir tadı var. Hep mutlu yaşamayı beceremiyorum nedense... Yanlışlarım doğrularımın önünü kapatıyor bazen ve mutsuzluk merhaba diyor... |
o merhaba benden gitmiyor nedense :) hehe neysee arkadaşlar iyi olun bakimmm |
Arwen çok şekersin canım sağol :) Bu geceyide böyle kabul ediyorum iyi olamıyorum kovamıyorum aklımdakileri üsgünüm... |
kovala aklındakileri ben öle yapıyorum şuan valla düşünmemeye çalışıyorum ve yatmaya gidiyorum gözlerimin içi yanıyor artık iyi sabahlar görüşürüz |
Çok uykusuz kalmışsın iyi geceler Arwen kovalamaya çalışıcam umarırım başarırım . |
Hocam Cok Karamsarsınız yaa neden boyLe acaba boyLe seyLeri dusunmemeye caLısın dicem ama koLay oLmadıgını ve biz istemesekte onLarın geLip kafamıza yerLestikLerini biLiyorum.. |
Şikayet etmeyi bırakmaya karar veriyorum her gece beterin beteri var diyorum kendi kendime fakat... İnceden çalan bu müzikte insanın içine işliyor. Durgun bir gece ... |
nerdesin yoksun bu gece burdayım:) benim şuan tek isteğim annemin iyileşmesi başka birşey istemiyorum hep dua ediyorum annemi bana bağışla diye Allahım.:( |
Arwen çok geçmiş olsun umarım önemli bişeyi yoktur:( Bugün sitede yeni görev alan arkadaşlarımız oldu Buradan The_Devil,ahmetseydi,evo,asla_asla_deme ve Dreamteam'a yeni görevlerinde başarılar ve bol şanslar...:D |
sağol makalele yaw bekliyoz bakalım ... evt yaw hayırlı uğurlu olsun hepimize |
bu gece hüzünlü hele bu şarkıları dinlerken elinde olmuyo insanın :( mutluluk uzak bana.bu gece ...şunu anladım sana değer verildiği kadar değer vericeksin karşındakine .. |
geçmiş olsun arwen allah acil şifalar versin.... yeni görevlerinde tüm dostlara başarılar.. hayırlı olsun |
Geçmiş olsun canım benim:kiss: İnşallah kısa zamanda iyileşir annen:) Bidenem senide öptüm:kiss: |
Geçmiş olsun Neptyhs Ben Bugün aşık oldum sanırım...sanırım gözleri lensti ama çok güzeldiler.:$ |
Makalele sen hakketten aşık olmuşsun:D çünkü Arwen yerine Nephthys'e geçmiş olsun demişsin:D Eee nede olsa aşkın gözü kördür :msn_party |
:$:$:$ İnanmıyorum ben Neptyhs diye okudum bi an meğerse ARwenmiş.Kafe gerçekten aşık oldum sanırım:D arwen kusura bakma bilmeden olmus,tekrardan geçmiş olsun8-| |
Aşık Mak_ bööööö :P |
Makalele :D Olur böle vakalar Msx kafesi yakalar :P |
Kafe valla yakalamıssın sen söyleyince gördüm bende garip oldum:D Arith gözler lens olsada bakanlar geçek yav..bide datlı konusuyoki:$ Ben cidden bişeyler yapayım böyle dururken gelmezki aşk yav:D |
Alıntı:
Lens mi Kimmiş Bu LensLi Kız De Bakim HeLe Sanırım biLmediğimiz BişiLer Var Hı? :D AnLat anLat BeKliyoz :P |
Makalele sen bu kızı tanıyor musun_?yoksa sokakta mı gördün_? |
ben geldimm ne olup ne bitti kaçırdım yawwwwwww |
Alıntı:
Aşık OLmuş Mak_ LensLi güzeL Bir Kıza Ondan Bahsediyoruz :D GeL Sende KatıL Koşş :P |
Daha bişi kaçırmadın aşkum:D bizde bekliyoz Makalele'nin açıklama yapmasını. |
Sokakta değil..tanıyorum tabiki bi insanla 2 hafta bakısınca artık dayanamayıp tanısmak istiyo insan bende öyle yaptım gittim tanıstım sohbet ettik,kendisi gibi konusmasıda çok şirin oda bana çok hoşşsun falan dedi:$valla komik mi oluyor anlatınca bilmiyorum ama insan içinde tutamıyor bakalım ileride ne olcak:) |
Alıntı:
|
| Saat: 20:38 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık