![]() |
Kafayı yedirtcek bi gun bu umursamazlıgı... |
Sormayin neden bu durgunluium Görmeden kuytu yaralarimi Sormayin neden bu huysuzlugum Bilmeden sakli duygularimi Çokmu dertsiz duruyorum uzaktan bakinca Çokmu kalender sandınız dert anlatmayınca Sanmayin biter bu durgunluğum Sarmadan kuytu yaralarimi Sanmayin biter bu huysuzluğum Açmadan sakli duygularimi Çok mu güçsüz duruyorum derdimi paylaşınca? Çok mu çaresiz dersiniz dertten anlayınca? |
İnsanlar neden bu kadar duyarsız.. |
Vur kılıcıkanım aksın avazıma bakma, Gözyaşıma aldırma hiç, niyazıma bakma. Sök kalbimi bağrımdan itirazıma bakma, Baharıma aldırma sakın yazıma bakma Canı kurban veririm, vallah, nazıma bakma.. |
Açın Perdeleri Nefes Alamıyorum!!!! |
Yüzlerce tanıdık, onlarca arkadaş ve bir dostum var. Yarı gerçek yarı masal desem bölünmez ki sayı asal. |
Sen bide bana sor neymiş aldanmak, amacına ulaşır hain Üzgünüm içten ama sen nede anlarsın ya içtenlikten Sen bide bana sor neymiş yalvarmak, suçu bana atar hep hain Kirlenmeden kalabilsemde sıkı tutunup düşmesem olmaz mı ? |
Herşeye Rağmen Gökyüzüne Bakıp Güzel Birşey Düşün. Umutsuzluk = En Büyük Günah... |
Bir kartalın ki kadar keskin bakışların, bakıyor mu başkalarına?... Düşüncesi bile kanımı donduruyor, iliklerime kadar üşüyorum, O AN!!!... |
En güzel şiirlerimde kaleme adını sayıklatırım.. |
| Saat: 21:56 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık