![]() |
evet oradan denedim ama buyutu devasa bişey oluyo kocaman oluyo yani 7,5 deki gibi standart küçüklükte deil kocaman oluyo ve liste aşağı doğru uzayıp gidiyo acaba onun boyutunu ayarlamımızın bi yolu yokmu sadece o büyük boyutmu var |
Alıntı:
http://img132.imageshack.us/img132/9238/222vj3.jpg |
Teşekkür ederim... |
hotmail.8.1 kullanıorum süreklı askıda kalıo. hemen her gün oluo bu. ben msnnem acık sanırken aslında kapalı. ama gılgınc olan postakutusu felan calısıo bu proplemı nasıl çözebilirim? |
Alıntı:
|
SLM ARKADAŞLAR İŞ YERİMİZDE MSN TARZI PROGRAMLAR KAPATILIMIŞ OLUP SADECE AKŞAM 18 DEN İTİBAREN AÇIK BİR ÇOK PROGRAM KURUP DENEDİM AMA YAPAMADIM.ÖYLEKİ BİLGİ İŞLEMCİ MSN ADI GEÇEN WEB SAYFALARINI DAHİ KAPAMIŞ YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLAR VARSA ÇOK TŞK EDERİM |
Bir programmı kullanıyorsunuz yoksa bilgi işlemci bu işlevi manuel olarakmı ayarlamış. Bilgisayarlara kurulmuş engelleyici programlar mevcut ve bunlar şifreli ise bişey yapamazsınız. Fakat programları hide eden(gizleyen) bazı anti yazılımlar mevcut. Daha geniş bilgi vermelisiniz. |
Arkdaşlar forumu aradım 81000306 hata kodunu uraştım uraştım olmadı yapamadım live kullancısıyım ne yapabilrim ? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
| Saat: 00:33 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık