![]() |
***BİTANEMSİN*** Hep seni düşünürüm düşünmeye değersin Senin için yaşarım sen gönlümde erirsin Bak çırpınır yüreğim karşımdan sen gelirsin Ben senden ayrılamam sen benim birtanemsin. Sen elimden tutunca ateş basar içimi Gözlerinin içinde görürüm ben kendimi Senin sevdanla coşar dağıtırım bendimi Ben senden ayrılamam sen benim birtanemsin. Pırıltılı gözlere isterim yaş değmesin O güzel dudaklardan tebessüm eksilmesin Kalbime kazıdığım adın hiç silinmesin Ben senden ayrılamam sen benim birtanemsin. Hep sevdanı çekerim kanım kaynar kanına Sevgim sonsuzdur sana eza etme canına Sona erecek hasret döneceğim yanına Ben senden ayrılamam sen benim birtanemsin. |
Işığımsın Masmavi göklerde bir yıldız mısın.? Yağmurlu havada gök kuşağımısın.? Doğaya renk veren çiçekler gibi, karanlık gece de ay ışığı mısın.? Dağlardan çağlayan şelalem misin.? Yosun yeşiline benzer gözlerin. Görmediğim zaman geçmez günlerim. Gündüzü aydınlatan gün ışığı mısın.? Bahar suyu gibi coşup çağlayan. Dolunay gibisin,yeni parlayan. Her gece rüyam da sana ağlayan... Doğum günümde ki mum ışığı mısın.? Albümde sakladım küçük resmini. Kâlbimin içine yazdım ismini. Haberin gelmiyor niçin,küstün mü.? Ruhumu aydınlatan ilk ışığımsın |
Sensiz yasayamam Bana bir gun sordun. Benden hoslaniyormusun diye. Hayir dedim. Bana bir gun sordun. Ben eglenceli birisimiyim diye. Hayir dedim. Bana bir gun sordun. Kalbindemiyim diye. Hayir dedim Bana bir gun sordun. Ben gidersem aglarmisin diye. Hayir dedim. Beni birakip gittin. Ama bunu bilmeni istedim. Senden hoslanmiyorum. Sana asigim. Sen eglenceli birisi degilsin. Harikasin. Kalbimde degilsin. Kalbimsin. Sen gidince aglamam. ölürüm... |
Fırtına Dindiğinde Yağmur yağıyor Düşen her su damlası İçime hasret olup akıyor Üşüyorum buralarda sensiz Bir başıma,çaresiz Gök gürültüsü,şimşekler Rüzgarın uğultusu Korkutmuyor beni Çünkü asıl fırtına yüreğimde Ta içimde kopuyor Fırtına dindiğinde Toprak suya doyduğunda Rüzgarlar durduğunda Yeni doğan güneşle Açan çiçeklerle geleceksin Biliyorum |
YAŞAMA SEVİNCİ !! Hayatta bu kadar mutlu olmayı gerektiren şeyler varken Üzülmek niye, kendimize eziyet çektirmek niye Bir düşünün sizi mutlu edebilecek ne kadar çok şey var Bir bebeğin gülüşü, sevdiğiniz insanın sizi sımsıkı sarması Annenizin şefkatli kucağı Daha yüzlerce küçük olay sizi mutlu edebiliyor Hayatı sevin, her dakikanızı, her saniyenizi doya Doya yaşayın Çünkü hayat ulaşılmak istenen bir yoldur ve Bu yolun uzunluğu hiç bilinmez , siz bu yolda ilerlersiniz Karşınıza bir engel çıkar , siz bu engeli aşıp Yolkunuza devam edersiniz, Yada, bu engeli aşamazsınız Ve bu sizin yolunuzun sonu olur yani ÖLÜM Hayatınızın anlamını, ölümden dönen bir insana sorun Yada ölmeyi bekleyen Yaşamdan hiçbir umudu olmayan bir insana sorun O zaman düşünün !! ,Değer mi üzülmeye Bu güzelim hayatı doya doya yaşamak varken Artık üzülmeyi bırakın ve GÜLÜN !!!! |
Kıymık ne zaman düşünmeye kalksam seni engel oldu sağ elimdeki ağrı serçe parmağın tam üstünde bir sızı kaç zaman oldu geçmedi ağrısı kurcaladım, oynadım azıcık bu nedir çıkarayım artık seçemedim bir türlü ne olduğunu şişince parmağın ucu acıtınca anladım ne bulduğumu e aşkolsun güzel kıymık peki benim aklım nerdeydi sen batarken yahu |
SEVDA SOHBETLERİ 1 Dedim ki ben sana vurgunum Gündüzüm seninle Gecem seninle Dedi ki benden ne istersin ki Gecende varsam Gündüzünde varsam senin için Aşk senin Sevda senin Ne dilersen yaşa Dedim ki bir sevdalı bakışına durur bu yüreğim Kendine katmak ister bir gülümseyen bakisini Dedi ki sevda ise yaşamak istediğin Nedir benden beklediğin Sevdayı mi yaşamak dileğin Ben miyim almak istediğin Dedim ki ben bir ateşim Ateşimi büyüten bir sevdalı sözün Dedi ki sevda bir deli rüzgardır Nereye eserse oraya gidersin Tutamazsın elinle Veremezsin yönünü Ben sana beni sev dedim de mi sevdin Beni sar dedim de mi sarmak istedin Neden istersin benden bunları Dedim ki ben bir deniz Sen beni besleyen nehir Kurur kalırım akışın olmazsa Dedi ki ben bir deli nehir olsam Arasam beni kendine katacak bir deniz Akar miyim bensiz kuruyacak bir denize Ben sonsuzdan akar dururum Varır mıyım sonsuzluğu barındırmayan denize Dedim ki ben kor karanlıklarda bir yürek Sen doğan günsün beni aydınlatacak Dedi ki kendi aydınlığını yaşayamayana Ne verir gündoğumu Dedi ki aşkının ışığında aydınlanmamışsan sen Neyler benim ışığım sana Ne verirsin bana Hangi ışığı bağışlarsın yüreğime Sen kör karanlıklardayken Dedim ki ne istersin benden Sevdana talibim Dedim ki isteğin emirdir Dileklerin benim isteklerimdir Dedi ki hiç bir şey isteme benden Bırak rüzgarım bulsun kendi yönünü Eseceksem senden yana Delice olmalı esişim Akacaksam senden yana Sonsuz bir koşu ile olmalı Kavuşacaksam sana Delice bir kayboluş olmalı birbirimizde Dedi ki isteme hiç bir şey İsteklerin isteksizlikler denizinde boğuşur önce Kendin için önce sev beni Dedi ki isteme bir şey benden Sev önce kendini Kendi ışığında aydınlat yüreğini Kendi yüreğinde kendini gör önce Görünce kendini kendi yüreğinde Göreceksin o zaman kendi yüreğimdeki seni İsteme benden hiç bir şey Yüreğini büyüt sevdanla Yüreğin senden sana akacak sevda ile beslensin önce O zaman kendi yüreğinde göreceksin beni O zaman saracaksın beni yüreğindeki her zerrenle O zaman alacaksın sevdamı yüreğine |
Ah Bir duyabilsen İçi boş bir dünya düşlüyorum İçinde sadece sen ve ben Kırlarda sokaklarda koşuyorum Ah bir de sen koşabilsen Yeşil baharlar bekliyorum Yeşeren sadece sen ve ben Kokunu içime çekiyorum Ah bir de sen çekebilsen Durgun mavi sulara dalıyorum Yüzen sadece sen ve ben Utanıp kaçan balıkları görüyorum Ah bir de sen görebilsen Uzun anlar bulmak istiyorum Yaşayan sadece sen ve ben Gözlerinde mutluluğa eriyorum Ah bir de sen erebilsen Pırıltılı ateşlerde yaşıyorum Çırası sen odunu ben Sıcaklığını tenimde hissediyorum Ah bir de sen hissedebilsen Alaca karanlığa çalıyorum Rengi sadece sen ve ben Topraktan geldiğini biliyorum Ah bir de sen bilebilsen Sevdiğim çileni çekiyorum Çektiren sen çeken ben Seni ben böyle seviyorum Ah bi rde sen sevebilsen Rabbimden Bir ölüm diliyorum Yaşayan sadece sen ve ben Azrail gelmesin istiyorum Ah bir de sen isteyebilsen |
http://www.sevgidenizi.com/siir/images/siir024.jpg Alevden tomurcuklar Eğilip öpüyorum alnından gözlerinde uyuyan nazlı bir sabahı dudağımı yakıyor o gül ateşin / incecik bir defne dalında uzuyor kirpiklerin yüzünün aydınlığına ak güvercinler konuyor utanıyor saksılarda çiçekler bir dal kırılıyor / körpeçik saatler akıp gidiyor bir ceylan iniyor sızının kıyılarına bütün ırmakların suyu çekiliyor ölüm kesiyor yolları / gencecik okşuyorum incitmeden yanağından süzülen damlacıkları utangaç bir mavi düşüyor gözlerinin içine boynunu büküyor yaşam yüreği parçalanıyor bakışı güvercin bir kızın bütün aynaları kırılıyor / sevincin hafiften bir rüzgar esiyor apansız ağıtlar düşüyor sesime korkunç ateşlere düşüyorum, uçurumlara alevden tomurçuklar patlıyor usumun gergefinde beyaz kefenlere sarılmış bir kar çölünde elimde çırılçıplak kalıyor yüreğim şimdi bir kıtada çocuklar güneşi öpüyor analar ağıt yakıyor bir başka kıtada yüzümde çiçekleri solmuş bir bahçenin hüznü dalıp dalıp uzaklara gidiyorum ve diyorumki, yaşamak ancak bu kadar haklı olabilir ancak bu kadar güzel ey kardeşim çirkin bir ölüm kervanında kırılsada papatyalar sen ki, bırakıp bir baharda nazlı özlemlerini uçup gittin nazlı bir kuş gibi bir sonsuz maviyi çizip yüreğime zaman acısını işlerken hayatın güldikenine.. |
Hicranname Aynalarda seni hissediyorum, Hayal ırmağının çağıltısında Umutların mecnun parıltısında Rüyalarda seni hissediyorum... Ey dost en güzelin nakışındasın, Nurun karanlığa akışındasın, Bir denizin şehlâ bakışındasın Dalgalarda seni hissediyorum... Şûledar eyleyip sundun elini, Tayfuna çevirdin sevda yelini, Tutuşturdun yüreğimin külünü, Nevalarda seni hissediyorum... Yürürken gecenin kalbine doğru, Gönlümden beynime vuruyor ağrı, Yalnızlık bir çöldür, ayrılık uğru, Tenhalarda seni hissediyorum... Akşamın renginde ay ışığında, Bir gül yaprağının kırışığında, Bulutta, yağmurda, gökkuşağında, Semalarda seni hissediyorum... Hüzün gözlerinden ruhuma düşer, İçim acılarla yoğrulur pişer, Ey hicran yıldızı ahsen-i beşer, Dualarda seni hissediyorum. |
| Saat: 00:53 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık