![]() |
"Sakın gelme sözlerim kayıp ayıp ediyorum kendime bir sızı var içimde ölesim tuttu yaşıyorum gürül gürül kaç gündür uyku tutmuyor sakın gelme sakın gelme hazır değilim deliyim kaç gündür lodosum tuttu poyrazım soğuk Sakın gelme dönesim yok çok uzaktayım çok bir şarkı var aklımda söylemesi ayıp" |
Şimdi ellerim bom boş,Sözlerim sarhoş Gönlüm olmuş bin parça.. Çoktan terk edip gitmiş içte bu sevda gözde olsa ne fayda Oysa Bir Umuttu Hep GönLü BesLeyen Dayan Yüreğim Diye. Ama Kapkara Bir YeL Her Yanı Sardı Bende Bir Tek Can KaLdı.. |
Korkuyorum bir gün çekip gidersin diye... |
DARI Sevmek Nokta almaz Çocuklar. Sevmeye nokta koyan Sınıfta kalır. Onun, Virgülleri vardır Çocuklar. Sevmek noktalanmaz; O, noktadır. Özdemir Asaf |
Şimdi saklambaç oynayalım.Yüreğime saklanırsan eğer,seni bulmak zor olmaz.Ama kendi kabuğunun altına saklanırsan seni kimse bulamaz. |
AKIL GÖZÜ Seni bulmaktan önce aramak isterim. Seni sevmekten önce anlamak isterim. Seni bir yaşam boyu bitirmek değil de, Sana hep, hep yeniden başlamak isterim. Özdemir Asaf |
Zaman geçmezdi inan Sana kavuşmanın umudu olmasaydı Can dayanmazdı inan Eğer hasret dolu mektuplar olmasaydı |
Ben iki kişilik yaşıyorum, sen bilmiyorsun... İki kişilik uyuyorum, iki kişilik uyanıyorum... Gözlerimi kapatıp, ellerimi yüzünde gezdirmek, önce ellerime ezberletmek seni... Seninle seyretmek yıldızları... Seninle aramak düşlerimdeki o uzak, keşfedilmemiş yeri... Pembe mercan kayalıklarını,kırmızı balıkları, sarı yosunların sardığı cam şeffaflığındaki deniz taşlarını, denizkızlarını... Bir ucu bendeki gökkuşağının, diğer ucundaki o hazineyi... |
http://img100.imageshack.us/img100/7944/6662ri7bp7i.jpg Olaki yürürüm bir başka aşka Ya da yürürüm mavi olmayan bir gülüşe Unutma ki tek aşk olduğum sensin Aşık olduğum değil .... |
Hayat oyunu iyi bir ele sahip olmak değil,kötü bir eli iyi oynamaktır. |
| Saat: 05:02 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık