![]() |
Hala gelmemesi kuvvetle muhtemel birini beklediniz mi hiç gözleriniz kapıda ben hep bekledim hiç gelmedi şimdiye dek ama hala gözlerim kapıda |
Saçlarına EzgilenenGözlerin ağlamaklı, sızlayan bir yanı var. Kalbinin ve ötesinde senin güzelliğinin dertlerin var. Yaralı ceylan gibi hislerin. Yüreğinin, içinde gizlediğin sırlı sevgilerin, süslü sözlerin var. Tabiatı serinleten ahengi, ve akdeniz kokusuyla, simsiyah saçların var. Simsiyah... Bedeni ağırlaşınca mevsimin, Saçlarına ezgilenir iklim. Gökkuşağı kurdele gibi, dolanır Saçlarına senin, Simsiyah saçlarına |
Sebebini bilmediğim Kırık dökük zamanlarım var Sevmenin tadına varamadığım zamanlar Ayak sesleri var kulağımda Ayırt ettiğim beklediğim birtek seninki Seni düşünürüm Gecemi aydınlatan gözlerini bir de Sat beni zindan gecelere Daha çok aydınlanayım Yarım kalmış çığlıklar Aşık beni yağmalar Saklamadım sevgimi biter mi Yaşadığım acular diner mi Beklediğim geceler gelir mi Senle olmadan |
Hala Seviyorum Bugünlerde yine seni düşünüyorum... Yalnız,ıssız ve çaresiz gecelerde, Seni düşünüyorum sessiz çığlıkların arasında... Kalbim senin için çarparken, İçimden "seni seviyorum" diye haykırmak geliyor!.. Ama olmuyor, Ben yine de seni seviyorum haykıramasamda çığlık çığlığa, Bir kağıt parçasına,duvara haykırıyorum aşkımı, Seni sevdiğimi yazıyorum sadece !!! Seni düşünüyorum hep gecelerde, Belki hayalin yalnızlığıma katık olur diye... Seni düşünüyorum hep gecelerde, Belki hayalinle gelirsin diye... Seni düşünüyorum hep gecelerde, Belki seni hayalinde unuturum diye... Ama ne mümkün böyle bir şey. Gözümden uzaksında,gönlümden olmuyorsun işte, Çıkmıyorsun aklımdan... Hani istemiyordumda çıkmanı. Bir ümitle bekliyorum, Hani göçüp gitmeden bu dünyadan, Bir kez olsun sevgiyle bakar diye gözlerin bana. Ben hala yalnızım buralarda, Hala yoğun duygularım,hala karanlıklardayım, Doğmasını bekliyorum güneşin, Ben hala uykusuz gecelere inat seni düşünüyorum!.. Ve ben hala seni seviyorum... |
Zamansız Baharbiliyorum ki, yanıltmıyor sezgilerim. kaybolup gitsede benden bir bir biliyorumki bitmeyecek sevdalarım uzandığımda; o kara topraklara... yıkılırmıydı fırtınada yürekelr. ya da ,ya da... kaybolurmuydu düşer. bilmiyorum, hangi sahili paylaşır uçardık sonsuzluğa... uzanıversem, dalgaların koynuna yıkanırken ruhum yakamozlarda birden bir yıldız kaysa ve yakamozda ben olsam. doğrusu belki; başka baharda. ya da ,ya da; Platus'un beyazlığında... kırmak zor olsada zincirleri. haykırmak... haykırmak istiyorum., zamansız bahara |
hıckırıklarım karsıyor denizin dalgalarına ve birden ugultu yükseliyor, gözyaslarım karısıyor akan sulara ve seni arıyorum akan her damlada. ellerim. sahilde kosarken bos kalan ellerim, ellerimde kırmızı karanfille bombos sokaklarda seni bekleyişim, aglayısım, kırmızı gülüm ben senden degil sensiz yasayacagım gelecekten korkuyorum. kumlara yazdım büyük harflerle ismini tam kırmızı gülü koyacakken üstüne beyaz köpüklü dalgalar aldı seni benden ve gülü son hızımla attım sana ulasır diye bende ismini yazdım kalbime yazdımki dalgalar gelip almasın diye geri dönüpde bakmayacagım seni anımsatan maziye kalbim son hızıyla carpıyor seni görüsümde al kanlı hanceri vur kalbime askın,sevgin,öpücügün en büyük hediye kısacası kelimeler yetmiyor seni anlatmaya kelimeler yetmiyor sevgimi acıklamaya ben senden degil sensiz yasayacagım gelecekten korkuyroum... |
Mahur Beste Şenlik dağıldı bir acı yel kaldı bahçede yalnız O mahur beste çalar Müjgan'la ben ağlaşırız Gitti dostlar şölen bitti ne eski heyecan ne hız Yalnız kederli yalnızlığımızda sıralı sırasız O mahur beste çalar Müjgan 'la ben ağlaşırız. Bir yangın ormanından püskürmüş genç fidanlardı Güneşten ışık yontarlardı sert adamlardı Hoyrattı gülüşleri aydınlığı çalkalardı Gittiler akşam olmadan ortalık karardı. Bitmez sazların özlemi daha sonra daha sonra Sonranın bilinmezliği bir boyut katar ki onlara Simsiyah bir teselli olur belki kalanlara Geceler uzar hazırlık sonbahara. |
Hadi Git Git iş işten geçmeden, çok geç olmadan vakit, Günahıma girmeden, katilim olmadan git! Git de şen şakrak geçen günlerine gün ekle, Beni kahkahaların sustuğu yerde bekle. Git ki siyah gözlerin arkada kalmasınlar, Git ki gamlı yüzümün hüznüyle dolmasınlar. Mademki benli hayat sana kafes kadar dar, Uzaklaş ellerimden uçabildiğin kadar. Hadi git, benden sana dilediğince izin, Öyle bir uzaklaş ki karda kalmasın izin. Kahrımın nedenini söylesem irkilirler; Çünkü herkes beni Kays, seni Leyla bilirler. Sanırlar ki sen beni biricik yar saymıştın; Oysaki hep yedekte, hep elde var saymıştın. Hadi git, ne bir adres, ne bir hatıra bırak, Zannetme ki, pişmanlık, mutluluk kadar ırak! Sanma ki fasl-ı bahar geldiğim gibi gitmez, Sanma ki hüsranını görmeye ömrüm yetmez. Her darbene tahammül edecektir bedenim, Gururum mani olur perişanıma benim. Yari Ferhat olanın ellerle ülfeti ne? Şirin ol katlanayım dağ gibi külfetine. Henüz layık değilken tomurcuk kadar aşka, Sana gül bahçesini kim açar benden başka! Hercai arılara meyhanedir çiçekler, Kim bilir şerefinden kaç kadeh içecekler! Mademki aşk tablosunun takdirinden acizsin, Git de çağdaş ressamlar modern resimler çizsin. Ne vedaya gerek var, ne de mektuba hacet, Git de Allah aşkına bir selama muhtaç et! Güllere de aşk olsun gene sen kokacaksan! Fallara da aşk olsun gene sen çıkacaksan! Kopsun nerden inceyse artık bu bağ, bu düğüm! Her gece daha berbat, daha vahim gördüğüm. Korkulu düşlerimi yorumdan kaçırıyorum; Sırf sana üzülüyor, sırf sana acıyorum! Git iş işten geçmeden, çok geç olmadan vakit, Günahıma girmeden, katilim olmadan git! ... |
Masal ve Arzu"Bir ülke varmış yeryüzünde Her şey sevginin gölgesinde güne sevgi ile başlarmış Sevmekte yarışırmış Ülkede tüm insanlar" "Bir ülke olsa yeryüzünde Her şey sevginin gölgesinde sevgi ile güne başlasa Sevmekte yarışsa Ülkede tüm insanlar" Masallar arzularımız Arzularımızsa masal Bir de masallar gerçek olsa... |
O gun sesizce veda ederken, Ozlemim dag gibi buyudu birden, maziyi yasadim goz yaslarimla, daha yoklugunun ilk gununde, her adim atista geriye dondum, izdiraptan inan deliye dondum, her kose basinda golgeni gordum, daha yoklugunun ilk gununde, bir sevgiydin inan dudaklarimda, her on saniye aklimda, adini yazdim kugulu camlara, anlamadan biraktin gittin beni, unutmaya calistim, unutamadim seni, daha yoklugunun ilk gununden, OZLEDiM SENi |
| Saat: 00:53 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık