![]() |
Bir ara durup ardıma baktım, O an zamanın gerisinde kaldım. Sonra ta uzaklara çevirdim başımı. Bu kez de zamanı sollayıp arkamda bıraktım. Ardından durumu kavradım Sokuldum yanına Yaşantımı sürdürdüm onunla kol kola İnsan bazen bir kaç adım geriler Ki hızlanıp güç kazanabilsin Bazende gözünü ufuklara diker Böylece geleceği planlayabilsin Burada da ölçülü olmak önemli zamanla adeta dans etmesini bilmeli. |
Gözlerimi Kapatsam Yüzünü Görür müyüm? |
Belkide bu dünya başka bir gezegenin cehennemidir |
''*Çıplak gerçekler müstehcendirler. İşte bu yüzden biraz giydirildikten sonra insan içine çıkarılırlar..'' |
İnsanın kazandığı paradan değil, paranın kazandığı insandan korkun. |
Doğa ne diyor önce? Acıdan kaç İksirler ne diyor? Hazza koş Müzik ne diyor? İşte haz Aşk ne diyor? Gel. |
Hayatı yaşamanın iki yolu vardır: Biri,hiçbir şeyin mucize olmadığını düşünmek,diğeri,her şeyin bir mucize olduğunu düşünmek. Albert Einstein |
Kendin ol! Kendine güven! Kendinle yarış! |
Hangi şiire başlasam suskunum sana Dağ göğsünde bir kaya diliyle suskun Güneşte kavrulan bir kum tanesi Çatlayan dudaklarım oluyor her gece Yağmura suskun yaşamaya suskun Haykırabilsem Belki bir nehir köpürebilir sesimde Silinebilir kuraklığın bütün izleri Upuzun çöller vadileşebilir içimde |
İnsan kendine rağmen; Yaşamayı bilmeli bazen... |
| Saat: 14:09 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık