![]() |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
hocam messenger windowsun bazı yerlerinde bişeyler yedeklemek amacıyla sanırım kullandığım ve çok ilginç konuştuğum bazı arkadaşların mail adreslerinin adında klasörler oluşturuyo bunu engellemenin bi yolu var mı? klasörlerin oluştuğu konumlar : C:\Documents and Settings\...\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger C:\Documents and Settings\Divxizm\Contacts kullandığım adreslerin hiçbişekilde bilgisayarda görünmeemsini istiyorum kısaca :S yardımcı olursanız sevincem tşkler : ) |
Windows Live Messenger da Çevirim Dışı Olanlar Windows Live Messenger da Çevirim Dışı Olanlar ı nasıl görürüm. Bi bulamadım çözümü.Yani oturum açık ama çevirim dışı gözükenler var ya onları nasıl bulurum. LÜTFEN YARDIMMM. |
Alıntı:
|
Selam Arkadaşlar, suan son sürüm olan 8.1'i kullanıorum. Benim sorunum ne dinliorum özelliği hakkında. 8 kullanırken ne dinliorum özelliğini actıgımda sadece wmp değil winamptanda dinlediim mp3 ler live'de gösteriliodu. Ama simdi ne dinliorum özelliğini actıımda winampta dinlediklerim Live'de göstermio :( sadece MediaPlayer dan dinlersem gösterio. Lütfen yardım edin winamptan dinlediimde nası Live'de görünür??? |
slm arkadaslar msn discovery live ı yuklemeye calısıtım. sole bi error aldım.''the setup files are corrupted.please obtain a new copy of the program''. we bu errordan sonra msn live messenger acılmamaya basladı bana yardımcı olurmusunuz acillllll |
MSN hata kodu 81000314 bunu nası halledebilirim :( hata kodları konu başlığına girdim baktım o yasdığınız linke tıkladım ama bi işe yaramadı sorun çözülmedi :( farklı bi yöntem önerebilirmisiniz :( saatlerdir uğraşıorum :( Alıntı:
|
Alıntı:
|
msn hata veriyor |
Alıntı:
|
| Saat: 00:33 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık